Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    07. Kolovoz 2017. 13:14

Barbs...ni moj muz ne kuzi zakaj je meni tak vruce kad je bilo i nevrijeme nocas i fino rashladilo...al ocito ne kuzi da je rashladilo vani a unutra je i dalje bila sparina pa sam opet cijelu noc hodala i luftala😂
    I sad je opet vruce, puse ali umjereno tako da jedva cekam plazu popodne. Jutros smo gustali na kavi u gradu kad je mir i puuuno manje ljudi a i bilo je samo 24 stupnja konacno😂
    Trenutno se psihicki pripremam za kuhanje brzinsko jer me i od lezanja oblijeva znoj😒
    Kupila sam si aftamed za afte u ljekarni i sad trackam s tim....hvala na savjetima😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Kiki156
    07. Kolovoz 2017. 13:24

Barbs i ja planiram vaditi njih par koji mi smetaju zbog robe jer su na nezgodnom mjestu, zao mi je da ih nisam i prije izvadila al dobro sad... nisu to ni strasni oziljci a ni oporavak nije dug, brzo zacijeli. 

07. Kolovoz 2017. 13:25

Barbs hahahaha nije kao u odreda..nije toliko kriticno. A sad ce doc pa ce oprat svu tu prasinu i pocistit posteno obje kupaone a kad se skroz zavsri onda ce detaljno sve. I jos kad odem u rodiliste zvat cu je da posteno ave pocisti i mir

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

maca1510
    07. Kolovoz 2017. 13:26

barbs

Luce, upravo tako! S ovim vrućinama ne znaš što raditi uopće. Sad je nono došao iz dvorišta i rekao je da opet prži vani…. 31° na terasi… 30° u hodniku…Grooozno… A super za nalaze!Javi nam novosti… Neka si ti provela vrijeme s malom… I ja volim biti s nećacima (3 ih imam) ali moja sestra nam ih nikada nije ostavljala na čuvanje.. Čudna biljka je.. Viđamo ih samo kad su neke određene prigode… (oko 10-15x godišnje, što je žalosno)… A i dotična gospodična je sestru i mene rasp* svojim komentarom na FEJSU!
    Znači, piše ona kako je njoj žao što joj mama nije rodila brata ili sestru i kako je ona sama sebi obećala da će minimalnon troje djece imati i kako je sretna što joj se želja ostvarila itd itd itd itd I ja gledam: wtf?? možda nema brata/sestru sa mamine strane, ali sa tatine ima dvije sestre i što smo mi onda? Govna?! i ja njoj napišem: da li mi smrdimo? I ona je na to napisala kako je napisala s MAMINE strane, a moja sestra joj je izmislila neku priču i onda je rekla kako ne zna što da misli o tome, a ova se izvlačila da nije mislila ništa loše…
    Kako god, grozan komentar! Jer kad god joj nešto zatreba bi nas zvala (da li vezano za zadaću od djece ili pak vezano za novce)… Grozno…!
    E, da, znam da mi je sigurno netko odgovorio na to, ali eto, fali mi od ovih osoba datumI ja sam među njima ahahaha Jer još ne znamPa kad budete znale, javite se da ažuriram!
    Ineska-
    Dorja-
    Hope-
    Marijana-
    Maca-
    Galu-
    IvanaIvica-
    Treca_sreca –
    Buba mara-
    Aleksandra-
    m@lena-
    MomOf2017-
    Barbs-
    Kleaiva-
    Ineska-
    Dorja-
    Hope-
    Marijana-
    Maca-
    Galu-
    IvanaIvica-
    Treca_sreca –
    Buba mara-
    Aleksandra-
    m@lena-
    MomOf2017-
    Barbs-
    Kleaiva-

Moj termin ti je zabiljezen, 2 puta si me napisala 😀
    Btw blago vama kojima je zahladilo,pa makar malo sinoc,kod nas u splitu se neda zivit , samo gledam kako ce mi klima crknit jer se ne gasi danima vec 😥😥

url=https://daisypath.com]

07. Kolovoz 2017. 13:27

Idem zvat sveki da vidim sta je kuhala, jel ima i za nas, jer ja nemam di kuhat, a ona se nije sjetila zvat i pitat😤😔 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    07. Kolovoz 2017. 13:28

KleaIva... Kao da citam o svome muzu! Ahahahaa
    Kiki, moj muz se sekira radi oziljka.... 
    Sanjchi, briga te!! Neka dodje i pocisti s vremena na vrijeme... Treba ti pomoc   a i njoj ce super doci sa financijske strane... I ja bih ponekad voljela da mi dodje neki profi i pocisti posteno stan 

Kiki156
    07. Kolovoz 2017. 13:28

Kelaiva samo uzivajte na moru! Kad smo mi bili bilo je toliko vruce da jednostavno nismo mogli van do 11 do 17, u gradu milion stupnjeva, u hladu takoder a ni ne smijes na jako sunce... tak da smo se pol dana hladili pod klimom 😂 Jednom smo vec u 9 pobjegli s plaze jer je bilo prevruce i otisli u grad popit kavu...e ja sam se skoro otopila, svi oko mene su donekle normalno funkcionirali a ja morka od znoja, crvena u licu, strasno nesto! Tako da definitivno nama trudnicama nije lako! 

barbs
    07. Kolovoz 2017. 13:29

Corava sam 
    Maca, mislim da se sve mi moramo moliti da klima ne crkne .. NE SADA 
    Sanjchi, ni sveki ni ja ne kuhamo  Nona rekla da ce varivo kuhati  Nas dvije sretne i zadovoljne... Hahahhahahhaha  Nadam se ds sveki ima viska hrane!

barbs
    07. Kolovoz 2017. 13:31

KleaIva, uzivaj na moru!! 
    Kiki, deeeeeefinitivno nam nije lako!! 
    Jucer sam ja u klimi bila od 8 ujutro do 8 navecer..  I zaspala sam jako brzo aliiii jako brzo zraka nije bilo... Pocela sam se znojiti... Pa mi se piskilo... Pa sam bila zedna... Aaaaaaaaa... ZIVJELE CARI TRUDNOCEEEE!!!

I_me
    07. Kolovoz 2017. 13:39

barbs

Corava sam
    Maca, mislim da se sve mi moramo moliti da klima ne crkne .. NE SADA
    Sanjchi, ni sveki ni ja ne kuhamoNona rekla da ce varivo kuhatiNas dvije sretne i zadovoljne… HahahhahahhahaNadam se ds sveki ima viska hrane!

Ni ja ne moram danas kuhati. 😂
    Jucer muz skuhao grah da imamo za dva dana jer ne zeli da se ja patim za stednjakom ( jer mi vec cetvrti dan masira noge i ne moze vjerovati da su ko u hobita i ajmo reci da mu je napokon doslo iz dupeta u glavu da vise pola toga ne mogu 😂 pa me poceo full stedit ) a sa druge strane ne zeli da moja mama kuha jer kako kaze: NE ZNA!! 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.