Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Kolovoz 2017. 14:08

Sanjchi, oraspolozila si se vidim 😂 (strujici)

violeta1
    07. Kolovoz 2017. 14:21

Sanjchi sad gustaj u gledanju mladih strujica 😂😂
    Mi smo krenuli na popodnevni spavanac i onda je muz toliko hrko da sam ja odustala. U zadnje vrijeme stalno hrce i bas onak pravo jako...prije je nekad a ovo vise nije za izdrzat. Moram si nabavit hrkomlat 😂
    Tako da ja cu sad skuhat kavicu si i rezuckat povrce za doboki 😊

barbs
    07. Kolovoz 2017. 14:22

Luce, sto ds ti kazem... Nemam komentara bas..  a i nije mi jasno zasto svojoj mami (po kojoj sere da je vjestica!!!) pusta djecu, a nasem tati nikada.... Cak i noni (zajednickoj) je vise puta pustila na cuvanje nego nasem tati... Ne znam zasto pravi takve razlike... Mi eto zivimo 15ak min udaljenosti autom i opet se vidimo kad se vidimo... A za komentar na fejsu nemam bas komentara... Ostala sam zgrozena  Ja znam biti bezobrazna, ali zlocesta ne... Grozno...
    I me, ja sam cistila svaki dan kad smo bili sami... Svaki dan robu prala... Svaki dan radila/pomagala oko rucka... Kad su nam gosti dolazili za vjencanje i nas kum se poceo derati na mene da sjednem i odmorim (slab ke na trudnice jer je njegova sogorila god prije izgubila bebu - srecom sada je rodila drugu i sve je u redu, aliiiiiii ipak smatra da se trudnice moraju paziti).... I ovdje sam radila po stanu... Cak i kad sam isla raditi rucak kod sveki bih stavila nonicima tanjure na stol, sredila bih kuhinju.... I sada sve to radim samo sporije i pratim situaciju kako se osjecam... 
    Tesko je nama trudnicama... Pogotovo kad smo navikle svasta raditi... Onda kad moramo pripazit nam je cudno, aaaali moramo... Ja vidim po sebi kad se malo vise naprezem koliko mi je tesko...
    Sad sam stavila plahte susiti... Aaaajmeeeeeeee.... SUNCE PICI 100/H... Bila sam 5 min vani i osamutila sam se... Sad sam na kaucu i uzivam u klimi... Danas se vec vise osjeti.. i nahranila sam macka i stavila rucnike u masinu....

barbs
    07. Kolovoz 2017. 14:23

Sanjchi, guuuustaj u prizoru!! 
    Violeta, nazalost, moj muz zna kako ti je...  Ja hrcem sve u 16... Pogotovo sada kad sam trudna... Groooooznoooo hahahahahahhahaha

barbs
    07. Kolovoz 2017. 14:24

Imam puno pogreska gore  Zivjelo tipkanje na mobu 

mc_mouse
    07. Kolovoz 2017. 14:36

Težak je 930g, dobila sam 3,5kg i napredniji je kao za 2tj. 😃
    Ginekolog me iznervirao da jedva cekam 12ti mjesec da prođe godina i da se mogu prebaciti! Rekla sam da 01.09. Planiramo na more, on je rekao da se čuvam i onda prokomentirao kasnije uz psovanje da je za neke smak svijeta ako u trudnoći ne odu na more..... a onda mi nije dao sliku, vec tek kad sam ga pitala, a on je rekao: "neda mi se svaki put zajebavati s tim" 😡

07. Kolovoz 2017. 14:39

mc mouse, preslatki sam ❤️😍😍
    O jesus ginekologa 😐, no comment!

barbs
    07. Kolovoz 2017. 14:45

Mc Mouse, preslatka slikica!  Kad je slijedeći pregled? Opalaaaa, eto još jednog naprednog! WELCOMEEEEE U NAŠ CLUB VELIKIH BEBAČA!  3,5kg nije ništa! 
    GLUPI ginekolog!!! Baš glupi!!!
    Ja sam prošli put pitala mladog ginekologa (bio je drugi) ako mogu dobiti slikicu jer ih jedva imam... I on mene pita da kako to da ih nemam, pa sam mu objasnila da svaki put neki k*** od izgovora, pa je čudno pogledao med.sestru... 
    Makni se što dalje od kreneta!
    E, jednom je neki drugi ginekolog meni rekao kako on ne voli da se trudnice kupaju... Ma mislim, tko te pitao za mišljenje?! Kaži ako smijem ili ne smijem i kako da se ponašam, a ne odlučivati u ime svih trudnica, pogotovo ako se radi o urednoj trudnoći... Najbolje od svega jest što patronažne sestre na tečaju su nam rekle da ako možemo, da što više plivamo jer će nam pomoći izdržati trudnoću, pogotovo što se tiče oticanja... 

barbs
    07. Kolovoz 2017. 14:47

*kretena 

• sretna
    07. Kolovoz 2017. 14:59

Mc mouse, tim rijecima je to sve rekao?? Koja budala! 
    Slika je preslatka i super za kile 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.