Da Barbs, bas to, kao da sam ga pitala za njegovo osobno mišljenje. Reci jesam zatvorena i fajrunt. A ne sta izmišljam. Kao nije more samo kupanje, vec i pakiranje, raspakiranje, put... ja rekla meni sve suprug odradi i onda je kao ušutio.
Da sretna. Bas tim riječima 😫
Nalaz od urinokulture nije jos gotov pa cu nazvat sutra da vidim jesu beštije izolirane. Idući pregled je 30.08.
…. jer ne zeli da se ja patim za stednjakom ( jer mi vec cetvrti dan masira noge i ne moze vjerovati da su ko u hobita i ajmo reci da mu je napokon doslo iz dupeta u glavu da vise pola toga ne mogu 😂 pa me poceo full stedit
E ovako i moj!
Nije da ce skuhat rucak nedajboze
ali napokon mu je doslo do mozga da ne trazim masazu jer eto zelim ga pilat nego su mi kapilare i vene otisle kvragu ovu trudnocu.
Pa ima nekih 2tj uhvatio se masirat 2-3x dnevno...i stedi me di ne moram bash ja...da ne stojim dugo na noge. A mogao se i prije sjetit majketi (vec mi je lijeva potkoljenica modra ko u stare babe, vidile ste fotku....mogla sam i bez tog!)
žena-majka-carica:)
Bas tako, Sretna!! Bas nekima fali kulture i profesionalnosti... Uzas...
Ponekad je muskima malo teze za shvatiti... Ili im treba previse vremena... Mene je moj od pocetka stedio jer ga je bilo strah radi slucaja od nasih frendova i onog od brata i sogorice naseg kuma.... Na pocetku mi je to isli na zivce em jer je negativan em jer nisam invalid... Ali sadaaaaa mi tooo paaaaaaseeee.. aaajmeeee...
Eto, danas sam radila malo vise nego inace (stedila se radi prokletog toplinskog vala) i kontrakcije se cesto javile... Groooznooo
Mouse slatka slikica...a za doktora - ne mogu vjerovat! Da se tako smiju odnosit 😠
mijenjat ga cim ti istekne rok!
Luce umrla sam od smija za pekare a jadna ti majka. Dobro joj soc sluzbu nisu zvali....eto ti blesave djece! Tako su mene susjedi gledali blijedo jer je ovaj moj tukac vikao da bi maltene rekao da je tu neko zlostavljanje posrijedi! Bozeoslobodi..
Mc Mouse, on je tamo da ti savjetuje sro je pametno ciniti a sto nije pametno ciniti... I upozoriti te... A sve ostalo je na tebi .. jos da se radi o rizicnoj trudnoci, rekla bih nesto, ali kad je trudnoca uredna, nemoj dizati paniku bez veze.... I to jos taaaaakvim komentarom!!
Mene je moj gin bii nazivcirao kako je reagirao na to da je muz dosao sa mnom i kad sam mu rekla da sam pred 2 tj bila na uvz pregled u bolnici... Znaci, ajo me niste imali namjeru pregledati, koj k.sam se trebala javiti na pregled 4tj nakon pregleda kod soc gin.??? To mi nije jasno... Ali ok... To me samo nazivciralo kod njega, ali inace je ok... Miran.. stalozen... Profesijonalan...
Nadam se da se retroaktivno moze otvorit porodiljni.
Meni je isteklo -45dana u petak 4.8
A sic gin je do danas bio na g.o
plus se sad ne javlja na telefon ofkors....bice guzva luda (i inace je a kamoli kad sad 10ak dana nije radio..)
Treca sreca, svakako s djecom nije lako... Hahahahahhahahahas cudi me sta mojima nisu zvali policiju... Kazem ja, grozna sam bila! Ahahahhha
Sortiraj odgovore
Najstariji