Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    07. Kolovoz 2017. 11:03

U nas je pocelo puhati lagano pa je druga pjesma bar van. Jer dosad je samo gorilo kao u pecnici i nije micalo ni list.....ali opet nije za van. Ja sam obavila spizu do 9ipo i sad nema nigdje do veceri. A valjda ce danas i to zahladjenje..

žena-majka-carica:)

barbs
    07. Kolovoz 2017. 11:06

Nadam se da ce zahladnjenje i jod vas, Treca  sreca. . Nije da je kod nas nesto extra rashladilo ali barem nije 40°... 

• sretna
    07. Kolovoz 2017. 11:14

treca_sreca

Cure koje su 33+
    Kad cete otvorit porodiljni?
    Ja mislim popodne zvat soc gin da vidim jer ako sam dobro skontala za nas koje smo ja komplikacijama je 45dsna prije termina?

45 dana prije mogu otvorit i cure koje nisu na komplikacijama, a najkasnine 28 dana prije. Ja cu otvorit 45 dana prije. Vama na komplikacijama se automatski otvara 45 dana prije ako me sjecanje dobro sluzi

• sretna
    07. Kolovoz 2017. 11:42

Kod nas je opet vruce jako. Bura se malo smirila, more nije hladno tak da cemo na kupanje poslije. 

treca_sreca
    07. Kolovoz 2017. 11:45

Sretna thnx...bilo bi dobro ak je automatski, meni pashe sta prije to otvorit da dobim svoju placu. Al mi cudno da ne treba na hzzo, prosto ne vjerujem jer predobro zvuci
    Tetra pelene tko treba - sarene, bijele- ovo je dobra ponuda: dok ima zgrabite nove su.... http://mojekrpice.hr/items/odjeca/6549453/tetra-pelene

žena-majka-carica:)

07. Kolovoz 2017. 12:31

Kod nas je fino osvjezilo, max 27 stupnjeva danas, me like it nakon onog usijanja..
    Eeeeeee, sutra cu napokon vidjet mora 🏊‍♀️, planiramo otic do krka, navecer doma. 
    Taman prije radova da se osvjezimo, i dragom su pala dva slobodna dana, super 🏖

luce <3
    07. Kolovoz 2017. 12:32

Zene moje, ovaj vikend sam vas malo zapustila.... Citala sam Vas al bila je kod nas moja necakinja (12god) pa sam se njoj posvetila i nisam stigla nista komentirat.... 
    Slike su vam fenomenalne, ne znam ciji je trbuh ljepsi 😍❤️
    Nove mame dobro dosle zelim vam urednu i skolsku trudnocu!!! 
    Kupanje djece- ja sam bila grozna po tom pitanju kad bi me mama kupala... Pokraj nase kuce je bila pekara i ja bi svaki put vikala: Pekari u pomoc mama ce me ugusti!!! 😂😂😂
    OGTT evo danas sam i to obavila, mislila sam da ce bit strasnije ali prezivila sam.. Nije strasno.... Sutra su mi nalazi gotovi... Bilo je jos par trudnica pa smo pricale i brzo nam je vrijeme proslo... Nismo smile pit vode dok smo cekale, al ja sam par puta samo gucnila cisto da malo usta stopim... 

07. Kolovoz 2017. 12:33

Uh Treca sreca, kazes da niste zivjeli u stanu dok se radilo...a zamisli kak je onda kad zivis u toj prasini silnoj😥 ali dobro, sutra dolazi Ivana pa ce to sve lijepo ocistit👏👏 dosla je danas pogledat pa kaze da nijr tako strasno da jr mislila da je i gore stanje😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    07. Kolovoz 2017. 12:38

Ej cure! 
    Nece mi na mobu otvorit slikice koje ste postavile a do laptopa ne mogu od kaosa u kuci. Al 100% ste sve zgodne i trbusaste. ☺ ja nikako da se slikam jer ni do ogledala ne mogu. Danas se malo lakse dise. Moje zivotinje napokon odahnule. Nema vise dahtanja ko ludjaci. Jucer u ponoc je pas cvilio da hoce van na cestu pa smo muz i ja izasli snjim prosetat ( sa baterijom, jer u cijelom naselju nije bilo struje ) kontam ak nas je netko vidio je rekao koji ludjaci 😂😂 al bas me briga, pasalo mi je poslije nevremena na vjetru prosetat. 😍
     Sto se tice otvaranja komplikacija,sad cu to sve 17og rijesit kad budem isla na pregled. Mislim da imam jos tjedan dana komp u 8 mj a ostalo mi ide pod porodiljni. ( ak otvaram 45 dana prije termina). 
    Meni susjeda danas ima termin, bas smo se malo prije cule, bile je na pregledu pa su joj rekli da je 2 prsta otvorena i da dodje u sri. A cijelo joj vrijeme govore da je bebica 2 tj veca i da ce rodit prije kad ono nista od toga.. 

Kiki156
    07. Kolovoz 2017. 12:40

Treca sreca ja sam bas pitala gin za komplikacije zadnji put na pregledu, otvaraju se 45 dana prije ali nije automatski, gin ti mora dati novu doznaku za to koju ti nosis na HZZO, i mislim da se to isto nosi svaki mjesec onda, nisam sigurna, al za prvi put ti nosis. 
    Ja sam lijepo spavala ali isto mi je jucer navecer bilo vruce iako je rashladilo... 
    Sretno na predledima svima koji idu! 
    Ja sam se danas narucila na kontrolu madeza, idem u srijedu. Nadam se da je sve ok! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.