Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    08. Kolovoz 2017. 07:45

Rota virus se ne javlja kod svakog istim intezitetom. Znam djecu koja su ga (navodno) pretrcala igrajuc se a moj prvorodjenac s godinuipol doslovno kao mrtvo tijelo je bio klonuo. To mu je bilo jedno od gorih izdanja u zivotu kad je rotu bolovao....znam da me svekrva klela tih dana da cu ubit dijete s tim jaslicama (tamo ju pokupio naravno, medju ostalih 150 bolesti te godine, kad je tek krenuo) i stvarno je stravicno izgledalo.
    Uglavnom te crijevne nisu za zezat se. Jos po ovim vrucinama. Ja bih drzala malo dijete doma ispod klime bar dan-dva nakon zavrsetka takvih znakovs i velike temp.

žena-majka-carica:)

• sretna
    08. Kolovoz 2017. 07:59

treca_sreca

Rota virus se ne javlja kod svakog istim intezitetom. Znam djecu koja su ga (navodno) pretrcala igrajuc se a moj prvorodjenac s godinuipol doslovno kao mrtvo tijelo je bio klonuo. To mu je bilo jedno od gorih izdanja u zivotu kad je rotu bolovao….znam da me svekrva klela tih dana da cu ubit dijete s tim jaslicama (tamo ju pokupio naravno, medju ostalih 150 bolesti te godine, kad je tek krenuo) i stvarno je stravicno izgledalo.
    Uglavnom te crijevne nisu za zezat se. Jos po ovim vrucinama. Ja bih drzala malo dijete doma ispod klime bar dan-dva nakon zavrsetka takvih znakovs i velike temp.

I meni je pedinatrica rekla sa djeca koja su se cijepila protiv rote znaju dobit rotu al u tako blagom obliku, ali djeca do 2 godine (u toj dobi najcesce oboljevaju od rote) to jako tesko podnose

barbs
    08. Kolovoz 2017. 08:42

Juuutrooo ... 
    28° na terasi kod nas... Bas sam slabooo spavala .. moj dragi je sve zivo zatvorio i pustio samo prozore otvorene i automatski zraka nije bilo... On je spavao ko top,a ja se budila i isla na wc... Pa pila.... Eto, samo jer on misli da bi nas prehladilo MALO zraka... Pred jutro sam otvorila vrata sobe i NAPOKON je uslo malo zraka,pa se dalo disati i spavati.. Bas sam marendala i pijem kavu i idem u mall kupiti stvari za rodiliste... A vruce za pop****.. GROZNO!!!
    Mamuka, ja osobno dijete s temperaturom ne bih vodila na more .. kako sam kao dijete svake god.po ljeto bila bolesna, moji mi nisu dali ni da navecer izadjem vani unatoc tome sto taj dan temp nisam imala... I pila sam antibiotike... Znaci ako 2 dana nisam imala temperaturu sam smijela vani a na more tek nakon sto bih, naravno, zavrsila s antibiotikom...
    Sjecam se da bih cesto pomislila kako mi je dobro i igrala se po stanu i trcala i svasta jela i navecer - BUM - opet visoka temperatura, povracanje...
    Ugl... Ja dijete s temp.ne bih ni slucajno vodila na more.
    Senoritakova, JAVI NOVOSTI!!!
    Aurora, je l se vi drzite???
    Pupy, jeste jos 2u1???
    Cure koje danas imaju pregled - sretno

barbs
    08. Kolovoz 2017. 08:45

Galu, Mamisita... Kad su vam slijedeci pregledi??

• Mamuka
    08. Kolovoz 2017. 08:50

Nije stalno pospana, al dok je przi je pospana.
    Jucer poslijepodne kad je bila pustila temp bila je cila zivnila i pivala i pricala. I nakon sto smo dosli kad je odspavala je bila dobre volje. Plaza je 30m od nas pa smo isli prosetat i to je nekako bilo razgalilo al onda se pocela temp penjat pa se smirila i pocela cendrat.
    Ma znam da ako ima temp triba ici vani kad temp pane i ne triba ih drzat zatvorene.
    Mislila sam moza sad kad se probudi ako temp bude OK i ako ona bude dobre volje pustit je da se malo okupa i odobrovolji.
    Al crijeva joj toliko krce da me bude. Jadna je izgladnila skroz.

08. Kolovoz 2017. 09:17

Cure evo nas s pregleda. Unutarnje usce zatvoreno skroz a vanjsko i dalje onako za onaj 1 prst, kaze dok da se pripazim i dalje, da nemoram strogo lezat al da zaboravim na skakanje😂 i da, curka se okrenula glavicom prema dolje. Dobro sam osjetila neki dan da lupa nogicom u rebra😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Suncokretica
    08. Kolovoz 2017. 09:27

Jutro!
    Mamuka, baš mi je žao što vam se sve tako zaredalo. Nadam se da će curki danas biti bolje i da ćete brzo ozdraviti da uživate u ostatku GO!
    Sanjchi, drago mi je da je i dalje sve ok i da se cura fino namjestila. Jesi nešto posebno radila da se okrene ili je to cura sama odradila? 
    Nama je bila na zadak, al zadnjih par dana osjećam nešto drugačije, kao da me nekad lupa po sredini trbuha (što nikad prije nije nego samo skroz dole) pa se nadam da će nam na idućem pregledu reći da se okrenula... Ali mi je teško procijeniti je li samo narasla ili se baš okrenula. Do rebra još sigurno nije došla hehe. Malo sad isprobavam one metode što sam pročitala pa možda koja upali 

treca_sreca
    08. Kolovoz 2017. 09:28

Mamuka cuvaj ti nju kuci....ili da muz ostane s njom a ti se idi okupat kad ste tu vec! Moji mene isto skoro slome tak kad je crijevna pa zicaju nit slatkise (to sigurno ne bi dala) nego voce (a inace ih podrzavam u tom i kupujem uvik da ima svega voca u kuci) pa ne popustam. Najbitnije je iscistit crijeva i oporavit organizam a ne to sta ces ti njoj TRENUTNO dignit raspilozenje kupanjem u moru, a mozda pogorsat opce stanje time na koncu da potraje 10dana umisto 4-5 ta viroza sta ju je scepala.

treca_sreca
    08. Kolovoz 2017. 09:30

Sanjchi super...eto vidis kad se miruje....sad si se lipo cuvala i ne ide nagore.
    A ne gurat ormare po kuci c-c-c pa se onda cudit posli!
    ...i super za okret....u mene sve po starom, bori se ona, gura, ali bojim se da je prekasno...pre velika je:(

treca_sreca
    08. Kolovoz 2017. 09:39

Joj ne prestajem mislit na senoritakovu....od sinocnjeg javljanja mislim na njih stalno. Valjda zato jer sam u prvoj T bila na kirak do tog i sad me sve to bas dira....ono totalno se mogu poistovjetit i vizualizirat si to. Nadam se da je sve dobro zavrsilo, samo da se ne stigne javit eto.. 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI