I me, zar tek sada mu je doslo iz guzice u glavu????
Meni je moj branio svasta od pocetka, ali se ja nisam dala... Onda smo se morali preseliti... Pa sam malo morala kuhati ovdje malo kod sveki... Za puno ljudi... I rekla sam da necu raditi previse... Da smo nas dvoje sami mozda bi bilo drugacije...
Barbs, blago ti se. Ja cu nju zaposlit. Ako nist drugo nrk nam jaja ispece, ja nemam ni to gdje napravit😥😥
I me, bolje ikad nego nikad...hehe...shvate muski to u jednom trenu...
E meni su sad dosli i strujici, puna kuca majstora. Jos imaju dio za zavrsit. Al najgori dio je gotov👏👏👏
A strujici svi mladi decki😊 ima jedan smede kose i lijepih plavih ociju..heheh...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Treca sreca krivo sam se izrazila, nisam mislila da ti hzzo automatski otvara nego da se nakon komplikacija otvara porodiljni odmah 45 dana prije,doneses od gin doznaku za porodiljni i nisam sigurna dal opet treba isplata placa. Uglavnom, otvoris porodiljni s tim i mirna si 6 mj dok trebas ici produzit. Ne nosis svaki mjesec doznake ko na komplikacijama
L i ja se okupali, nije on mogao docekat,stalno mama, mama idemo se kupati 😄
Sada spava,ja pijem ness i uzivam.
Srerna, gustaj!!
I me, samo nek' je vama muz napravio rucak i da ti mozes odmarati..
Sanjchi, ma zaposli ju! Bas te brigaaaa!!!
Moja sestra se sjetila taktike.. svekrvi bi znala reci koliko joj se svidja njeno varivo, njena juha, itd itd itd... I koliko dugo to jelo nije jela i eto ti sveki ju zove slijedeci dan: napravila sam ti to i tooooo!!! Ahahahshhahaha a nije trudna ni nema djecu... Ponekad ih treba iskoristiti takticki hahahahah
Sanjchi ma neka zena pocisti sve a ti mirne duse uzivaj...ionako ces se naraditi u kuci nakon sto rodis i koliko jos godina😂😂
Ja sam bila uvijek ona pretjerana cistunka ...al sad kad je dvoje djece tu rade se bavim njima nego da premecem iz supljeg u prazno i hodam okolo s krpom i usisavacem ko prije. Uredno mi je i cisto al sam sad konacno naucila i sama sebi reci da ne pretjerujem😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
I me, zar tek sada mu je doslo iz guzice u glavu????
Meni je moj branio svasta od pocetka, ali se ja nisam dala…Onda smo se morali preseliti… Pa sam malo morala kuhati ovdje malo kod sveki… Za puno ljudi… I rekla sam da necu raditi previse… Da smo nas dvoje sami mozda bi bilo drugacije…
Kod mene ti je stos da mi muz od 5 mj radi svaki dan osim nedjelje od 7-2 i onda u fusu od 6-11. Subotom je od 7-1 pa navecer odradi 2 fusa i dodje u ned ujutro u 7. Vidjamo se na sat i pol svaki dan. Jer manje vise kad dodje kuci odspava i malo poprica samnom. A ja nisam osoba da nest pretjerano kukam a i napravila sam si rutinu neku pa stignem sve i dam si vremena pa mi nije ni tesko, ne forsiram se. Pa on uvijek dodje kuci na cisto, spremljeno i oprano. Al sad kak mi je pupa veca ne mogu neke stvari a i uzeo je par dana slobodno navecer da moze pomoc mom starom i sad me pravo vidi 😂😂😂 cupavu, smrdljivu, znojnu, u radovima i ne moze doci ksebi. Tako da sad svaku vecer kad dodje kuci mi masira noge i mazi pupu i vice jos malooooo ☺.
A neki dan se nisam mogla dici sa kreveta pa je rekao da ce sa plahtom srolat dolje sa kreveta kao sto se burek rola sa stoljnjakom na stolu. 😂😂😂
Barbs ma neka ne brine oko oziljaka, oni s vremenom skroz nestanu ili se jako malo vide. Al sve ovisi naravno i kako je zasiveno.
Meni je muz jucer kuhao grasak varivo i sad imamo za dva dana 😊
Hahaha dobra taktika za jelo! 😉
Luce, upravo tako! S ovim vrućinama ne znaš što raditi uopće. Sad je nono došao iz dvorišta i rekao je da opet prži vani…. 31° na terasi… 30° u hodniku…Grooozno… A super za nalaze!
Javi nam novosti… Neka si ti provela vrijeme s malom… I ja volim biti s nećacima (3 ih imam) ali moja sestra nam ih nikada nije ostavljala na čuvanje.. Čudna biljka je.. Viđamo ih samo kad su neke određene prigode… (oko 10-15x godišnje, što je žalosno)… A i dotična gospodična je sestru i mene rasp* svojim komentarom na FEJSU!
Znači, piše ona kako je njoj žao što joj mama nije rodila brata ili sestru i kako je ona sama sebi obećala da će minimalnon troje djece imati i kako je sretna što joj se želja ostvarila itd itd itd itd I ja gledam: wtf?? možda nema brata/sestru sa mamine strane, ali sa tatine ima dvije sestre i što smo mi onda? Govna?! i ja njoj napišem: da li mi smrdimo? I ona je na to napisala kako je napisala s MAMINE strane, a moja sestra joj je izmislila neku priču i onda je rekla kako ne zna što da misli o tome, a ova se izvlačila da nije mislila ništa loše…
Kako god, grozan komentar! Jer kad god joj nešto zatreba bi nas zvala (da li vezano za zadaću od djece ili pak vezano za novce)… Grozno…!
E, da, znam da mi je sigurno netko odgovorio na to, ali eto, fali mi od ovih osoba datumI ja sam među njima ahahaha Jer još ne znam
Pa kad budete znale, javite se da ažuriram!
Ineska-
Dorja-
Hope-
Marijana-
Maca-
Galu-
IvanaIvica-
Treca_sreca –
Buba mara-
Aleksandra-
m@lena-
MomOf2017-
Barbs-
Kleaiva-
Ineska-
Dorja-
Hope-
Marijana-
Maca-
Galu-
IvanaIvica-
Treca_sreca –
Buba mara-
Aleksandra-
m@lena-
MomOf2017-
Barbs-
Kleaiva-
Mooooolim??? Stvarno nije u redu, kako nesto tako moze pomisli a kamo li napisati na FB!!! Ja imam 3 necakinje, sestra mi ima 2 kceri a brat 1, sa sestrinim cerima sam povezana totalno, i stvarno se medjusobno obozavamo... A s bratovom nisam bas uspila stvorit takav kontakt, jos je otisla zivit van hrv tako da je sada nikako ne vidjam pa te razumijem kako ti je krivo po pitanju necaka....
Sortiraj odgovore
Najstariji