Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    07. Kolovoz 2017. 15:51

Išla sam u Muller i pogledala te grudnjake za dojenje. Čini mi se dobra kvaliteta i fin materijal pod rukama, ali to su sve oni mekani koji nisu oblikovani, a meni to ne stoji lijepo nikako 
    Gdje da pogledam za grudnjake a da su onako lagano punjeni i čvrsti, oblikovani? I naravno  da nisu preskupi?

violeta1
    07. Kolovoz 2017. 15:52

Mc mouse preslatka slikica i najbitnije da je sve dobro. A doktori ko doktori, nekad super nekad uzas, iako psovanje bas nije lijepo. A sto se tice odlaska na more kod nas doktori ne savjetuju u trudnoci more, a sad ovisi o trudnici hoce ili nece ici. Ja npr.nisam htjela ici ove godine jer nikad si ne bih oprostila da se nesto dogodi mojom krivicom, jer ipak mi smo iz Slavonije i dalek je to put a i tko zna kako bih se prilagodila i reagirala iako imam urednu trudnocu. Ali znam opet puno trudnica koje su isle, svako ima izbor ici ili ne.
    Barbs ajme ti hrces hehe...jadan muzek 😜😜 Jos ako je naviko na mir i tisinu kao ja ufff... Sad znas kolika je ljubav to hehe 😉  
    Treca sreca samo zovi doktora, inace ja sam isla na kontrolu kod zamjene i s njenom sestrom sam sve dok oko tog otvaranja 45 dana prije i sve mi je zena objasnila. Trebala si i ti tako sa zamjenom sve dog. Meni je rekla da ce me 14.8.cekat papiri ali ja planiram u cet-pet zvat svog da vidim jel se vratio i da cujem sta oni kazu, iako je moja sestra od ginekologa rekla da ce me zvat 10.8.

violeta1
    07. Kolovoz 2017. 15:55

Suncokretica

Išla sam u Muller i pogledala te grudnjake za dojenje. Čini mi se dobra kvaliteta i fin materijal pod rukama, ali to su sve oni mekani koji nisu oblikovani, a meni to ne stoji lijepo nikako
    Gdje da pogledam za grudnjake a da su onako lagano punjeni i čvrsti, oblikovani? I naravno da nisu preskupi?

Ja sam dobila od sogorice takav, kaze nije ga ni koristila. Iako ni ja ne volim te obicne nositi, pa sam mislila isto pogledat ak ima onak lijepo sa spuzvom ili cu si uzet one topice.

treca_sreca
    07. Kolovoz 2017. 15:59

Evo javila se napokon sestra. Ma guzva im je jer su bili na godisnjem pa su onda svi pacijenti koji su trebali nesto (a da nije prehitno) proteklih 10dana, sad navalili. Ali evo rekla mi je da dodjem po to jer guzva je za u doktora a papire rjesava ona pa nevu dugo cekat. Ili sutra-preksutra....vidit cu, kad se muz vrati s posla...jel mu se dade da odemo.
    Jer veceras dolaze dkeca natrag pa necu imat vremena vishe ko sad. Gotov mi godisnji  

žena-majka-carica:)

violeta1
    07. Kolovoz 2017. 16:01

E da Barbs te kontrakcije osjetim i ja. Sve radim ali brzo se umaram i boli me stomak i dole malo, pa legnem odma i onda odmorim pa opet ustanem i tako. Osjecam se kao baba, jako brzo se umaram. Sad sam nasjeckala povrce,stavila u vrecice, popila kavu, i oprala sude, i ja sam se toliko umorila i bas osjecam pritisak u stomaku i ledima. A nikakav tezak posao ne radim. Jos muz ide na pice s frendom kasnije i nagovara me da idem s njima a ja nemam snage. 😐

treca_sreca
    07. Kolovoz 2017. 16:02

Suncokretice u h&m imas takvih sa spuzvom i dezenima, raznih materijala kao fensi....ja inace volim kerefeke od grudnjaka van trudnoce, al evo za dojenje mi bas pashu ovi mekani bez ikakve spuzve zice iceg.

treca_sreca
    07. Kolovoz 2017. 16:04

Violeta tak i ja...sve radim ali svako malo "poslove" presjecem s malo lezanja. Moram....tako mi zdrav razum nalaze - ako zateze nije dobro - stani, lezi, pricekaj. Eh da se ja ne pazim tako vec davno ne bidmo bili 2u1...

barbs
    07. Kolovoz 2017. 16:07

Violeta, daaaaa, ja sam ta koja hrce... Hahahahhahahahahahs i to oooopaaaaakoooo u trudnici... Rekla mi je frendica da i ona hrce u trudnoci... A bas jesmo stare babeeee  A i sad vrijeme leti pa nije ni cudo da cesce osjetimo kontrakcije.   Kao i ti i ja isto malo radim malo lezim... Uzas...
    Treca sreca, eeeeetooo, gotov g.o.!  Ovih dana ti dolazi i ormar/i???
    Ja cu pogledati u mulleru kakvi su ti grudnjaci... Ali i meni vise stoje oni sa kosaricama..

barbs
    07. Kolovoz 2017. 16:11

Treca sreca, ti si sklona prijevremenom otvaranju/porodu, pa nije ni cudo da se pazis... Mi novopecene trudnice mislimo da sve mozemo i da nismo invalidi, a u biti ne zna se ko je veca baba JA ili od muza nona HAHAHAHAHAHAJAHAHAHAHHAHAHAHA
    Danas komentira nona: umorna sam a nisam skoro nista napravila... Eto i mene: aaajmeeeee, znam kako vam je!
    Hahahahahahhahaja

treca_sreca
    07. Kolovoz 2017. 16:11

Svakom bolje stoje oni sa zicom/podstavom 
    to nije upitno...ja samo govorim da mi ovi vishe pashu za dojenje. 
    Ormari - rekli su krajem.ovog tjedna iz emezete (u govna ih daj sto nisu mogli prije dok sam bila bez djece cijeli tjedan  ) a dolazi mi i mestar da finaliziramo narudzbu ugradbenog i elemenata za djecju...jedva cekam!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.