Dena, PREDIVNAAAAAA!!! Kako si seksii!! Stvarno ti je sve samo u trbuh islo... Super... Joj, da i ja svaki put zaboravim koliko si tj trudna... 35-36????
Predivna priroda... Nadam se da vam nije bilo paaaaaaaakleno jer se ovdje u Puli disati nije moglo .... Toliko da me bilo strah da klima rikava jer ju nisam previse osjecala... A bome ni njegova nona..
Yel, GROZNA ti je sogorica i ima glupe komentare i cesce ni ti njoj trebala spustati... Jeste obitelj al tolerirati ne mozes svasta!!! A i bome ne dhvacam ljutnju tvojih... Zna gdje zivis, nek sjednu u auto i dodju do tebe/vas... Moje ja nisam skoro 2 tj vidjela, a zivimo na 10ak min udaljenosti autom i jos bi mi rekli: DA NISI SLUCAJNO s ovim vremenom isla negdje... Osim na more!! U klimi i odmaranje!!! P.s. NE ZELI svoje i njegove roditelje na krstenje!?!?!?! Nooooo comment...
Suncokretice, fiiiinooo si se ti nakupovala!! Eeeee, barem netko da obrati pozornost na trudnice... Muz i ja kad smo cekali red u pekari da si marendu kupimo za more niiiitko me ni 2% nije sljivilo... Hahahahah
Sretna, utjesit cu te... Kazu da od srijede OPET visoke temperature!!! JJJJEEEEJJJJJ
Cula sam se sa frendicom... Ona je u D... Rekla je da je 8° kod njih i njoj suuupeeeeeeer... Jer je i ona trudna... Svi oko nje placu kako je zima, a ona se znoji od vrucine... Tako je i meni jucer bilo... Muz mi govori kako ima zraka (kad je krenulo nevrijeme) a ja se znoooojim... Grooooznoooo..... Tek sam preD jutro NESTO MALO fino odspavala... Jos me i muz budio jer sam hrkala ahahahahahah
Ali groooznoooo... Vruce za riknuti... Otvorim vrata sobe da udje malo zraka (unatoc tome sto je prozor bio otvoren), a muz vice da je propuh... Ne zna on kako je meeeeniiii....
Inace nisam imala problema sa vrucinom dok nije krenuo 3.toplinski val ovog ljeta... I tu je sve krenulo nizbrdo.... Kao fol, sinoc je bilo zraka, a ja mooookraaaaa....
Barbs, vidim macka! Hladi se mozda, gadno je zivotinjama kad su vrucine, nase nisu jele ovih dana, samo lezanje na plocicama...
Jucer sam velikoj donjela igracku, obozava plisance i sad tu igracku cuva ko bebu :D
Barbs ma samo da bura prestane derat i nadam se da more nece biti ledeno da se L i ja mozemo kupati inace ce mali, a i ja, poludit 😂
A viiiiddd ljepoticeeee!!!
Nasa Rubi bi ocerupala tog plisanca...
Ma daaaaa... I nama je vruce, kamoli tim jadnim zivotinjama...
Steta sto ne mozemo poslati video na forumu... Inace bih ga snimala (macka, je l) 😊
Cure, ja sam se naucila da od sad na dalje kazem sve sto mi je u glavi.... Uopce me nije briga ako nekoga povrijedim... Zasto??? Jer doticne osobe nikada nisu pazile na to kako se ja osjecam kad oni prokomentiraju nesto o meni ili mi kazu nesto... Ja bih se osjecala lose kad bih nekime rekla svoje misljenje... Griznja savijest bi me hvatala, kad ono vidim da netko meni kaze nesto sto me povrijedi i boli ga pipi... Neeeeema vise toga!! Uostalom, kako je VIOLETA napisala, sad imam obitelj (muz i ja) i uskoro dolazi bebac... I moram razmisljati o NAMA...
Ja eto imam frendicu koju znam 20g... Sada se udaje (ja sam kuma)... Ona zivi u Svicarskoj... Ta cura nije kadra s vremena na vrijeme poslati pisljivu poruku: hej, ciao, kako si??? Cujem od sestre njene da se ni one ne cuju... To je grozno.... Jer kao fol ona nema nidta zanimljivo za napisati... Ne radi. Nema djecu. I da ima obveze, kao da je tesko JEDNU pisljivu poruku napisati u 2 tj? Mj dana???
Ocito je!!!
Onda joj se JA javim jer mi bude glupo ne javljati se.... Da odrzimo kontakt... A oooonda kad si mislim: jesam li ja budala da "trcim za nekime?!"?! I etoooo, prodje po 2 mj da se ona ni je sjeti javite...
Grooooznoooo... Nakon toliko god.prijateljstva????
Sretna, ja ovdje buru osjetim ali kakva je buretina znala kod nas puhati ovo nije nista
S obzirom da nisam tik uz more, ne znam ako je ili nije valovito.... Kod vas se ne moze nikako u more??
Sretna, ja ovdje buru osjetim ali kakva je buretina znala kod nas puhati ovo nije nista
S obzirom da nisam tik uz more, ne znam ako je ili nije valovito…. Kod vas se ne moze nikako u more??
Za sada ne, bas jako puse, sve se bijeli na moru
Aaaah jooojjj... Steta... To je grozno kad ne mozes nikako na more... Ajde da su valovi (ne prejaki/preveliki) al ako je risktantno.... Mozda ce se kroz dan promijeniti..
E sad kad sam vas pohvatala sve:
Sretna, uživajte još malo na moru, nadam se da će vam biti lijepo vrijeme i da ćete uživati i bez tate, dok još možete u dvoje
Mc mouse, sretno s učenjem za ispit i naravno na ispitu!
Sanjchi, sretno s čišćenjem, dobra vam je odluka angažirati nekog da to radi umjesto tebe da ti lijepo miruješ s obzirom na situaciju, koliko god će ti se biti teško suzdržati od čišćenja
violeta, baš super napredujete i lijepo se buša zaokružila
barbs, moramo sad biti oprezne kod svih pokreta pa tako i kod oblačenja. Meni je trbuh puno manji, a opet osjetim da mi nije baš lako izaći iz kade i obrisati se jer moram dizati noge. Al s oblačenjem (zasad) nemam problema...
Pupy, prekrasni veliki trbuh, kako se svima sjaji, s čime to tako mažete ?
Belle, sretno na OGTT-u, javi nam rezultate
Dena, izgledaš ko vila u toj prirodi
Natasha, sretno na pregledu.
Yel, dobro si rekla: ignore. Zbog svog zdravlja i zdravlja bebe
Ja odoh popiti kavicu na balkonu, napokon se da disati i nije vruće!
Vagala sam se jutros (prosli put sam se kod kuce vagala prosli pon) i nista nisam dobila... Na +10kg sam.. LAJK!! Kuma mi je rekla kako je njena mama komentirala da bas imam srece u trudnoci... Da sam dobila samo trbuh i to neki mali i da bas super izgledam..
Lijepo je cuti pozitivne komentare... Mada do sada nisam uopce cula lose... Jedino eto neki kad me ne vide 2-3 tj imaju komentare tipo: aaaajmeeeee, sve veca si i veca...
NO SHIT?!
Sortiraj odgovore
Najstariji