Sretna, uživajte na moru! Ja ću danas preskočiti, ali vjerojatno sutra ne
Kod nas eto klima radi već 10-15 min... Znači, zagrijalo jeeeee...
Ja sam sada doručkovala jer nisam bila gladna prije, kako sam uz kavu pojela kekse Čekam da mi mašina završi i da plahte stavim sušiti... a moram i psa pustiti iz boksa i dati joj malo vode... A toooplo jeee... Nema veze... Izdržat ću
Taman dok sam ovo pisala je nono rekao da ide dolje u vrt i da će on to riješiti
Mislim da ću jako skoro otići protegnuti noge na kauču... Teško mi je bilo nakon što sam doslovno riješila samo našu sobu... Ostali dio kuće mi nisu dopustili...
Luce, neka si ti uživala s nećakinjom! I super što ti na OGTTu nije bilo slabo
Kad su ti nalazi gotovi?
Sanjchi, eeeetooo, ipak nije situacija kao i kod emisije ODRED ZA ČISTOĆU!
Danas ove mame imaju pregled:
Natasha-
Tea2803–
Mc_Mouse -
Mamisita27-
Giovi-
Sretno! Javite nam se s novim vijestima!
Sretna, uživajte na moru!Ja ću danas preskočiti, ali vjerojatno sutra ne
Kod nas eto klima radi već 10-15 min… Znači, zagrijalo jeeeee…
Ja sam sada doručkovala jer nisam bila gladna prije, kako sam uz kavu pojela kekseČekam da mi mašina završi i da plahte stavim sušiti… a moram i psa pustiti iz boksa i dati joj malo vode… A toooplo jeee… Nema veze… Izdržat ću
Taman dok sam ovo pisala je nono rekao da ide dolje u vrt i da će on to riješiti
Mislim da ću jako skoro otići protegnuti noge na kauču… Teško mi je bilo nakon što sam doslovno riješila samo našu sobu… Ostali dio kuće mi nisu dopustili…
Luce, neka si ti uživala s nećakinjom!I super što ti na OGTTu nije bilo slabo
Kad su ti nalazi gotovi?
Sanjchi, eeeetooo, ipak nije situacija kao i kod emisije ODRED ZA ČISTOĆU!
Da bas sam se nasmijala s njom, mala je komedija!! Sutra su mi nalazi gotovi...
Barbs odmoraj lipo, ove vrucine i nisu za nista drugo!!
Cure hvala na komplimentima, ma da sam daleko od onih sa reklama, nije ni mene zaobiso celulit, kapilare, naotecene noge i sve druge "blagodati" trudnoce.
Sad sam 35+3, a sticker nisam uspijela sloziti 😑
Barbs i nasa maca je jucer bila bezvoljna i povracala popodne, ma da tu i nije tolko vruce. Al je zato navecer bila hiperaktivna, nju je i nemoguce snimiti kolko skace, samo osjetis da je nesta prohujalo, al ne vidis 😅
url=https://lilypie.com]
Luce, upravo tako! S ovim vrućinama ne znaš što raditi uopće. Sad je nono došao iz dvorišta i rekao je da opet prži vani.... 31° na terasi... 30° u hodniku... Grooozno... A super za nalaze!
Javi nam novosti... Neka si ti provela vrijeme s malom... I ja volim biti s nećacima (3 ih imam) ali moja sestra nam ih nikada nije ostavljala na čuvanje.. Čudna biljka je.. Viđamo ih samo kad su neke određene prigode... (oko 10-15x godišnje, što je žalosno)... A i dotična gospodična je sestru i mene rasp* svojim komentarom na FEJSU!
Znači, piše ona kako je njoj žao što joj mama nije rodila brata ili sestru i kako je ona sama sebi obećala da će minimalnon troje djece imati i kako je sretna što joj se želja ostvarila itd itd itd itd I ja gledam: wtf?? možda nema brata/sestru sa mamine strane, ali sa tatine ima dvije sestre i što smo mi onda? Govna?! i ja njoj napišem: da li mi smrdimo? I ona je na to napisala kako je napisala s MAMINE strane, a moja sestra joj je izmislila neku priču i onda je rekla kako ne zna što da misli o tome, a ova se izvlačila da nije mislila ništa loše...
Kako god, grozan komentar! Jer kad god joj nešto zatreba bi nas zvala (da li vezano za zadaću od djece ili pak vezano za novce)... Grozno...!
E, da, znam da mi je sigurno netko odgovorio na to, ali eto, fali mi od ovih osoba datum I ja sam među njima ahahaha Jer još ne znam
Pa kad budete znale, javite se da ažuriram!
Ineska-
Dorja-
Hope-
Marijana-
Maca-
Galu-
IvanaIvica-
Treca_sreca –
Buba mara-
Aleksandra-
m@lena-
MomOf2017-
Barbs-
Kleaiva-
Ineska-
Dorja-
Hope-
Marijana-
Maca-
Galu-
IvanaIvica-
Treca_sreca –
Buba mara-
Aleksandra-
m@lena-
MomOf2017-
Barbs-
Kleaiva-
Dena, eto, bila sam blizu što se tiče termina! Bez brige, celulit imam i ja... I još to mužu govorim, a on se izvlači: ma neeeeee!!!
LAŽOV JEDAN!
Jadna mačka!
Naš je sinoć bježao po dvorištu po onom nevremenu... Vidjela sam ga da ne zna kud će/šta će kad sam išla zatvoriti prozore na auto
P.S. Vidim da sam slučajno gore poduplala popis osoba čije termine nemam!
I me, neka ste se prošetali! Ja sam guštala na terasi dok god nije krenulo ono najgore
Uf, ovaj sticker... Promijenila sam neke stvari i sad odjednom mi piše 51d... aaaaaahhhhh, ma tko će više pohvatati sa stikerom! hahahaha Na app na mobu mi pise 50d... ovdje 51d... onda ovdje mi piše 33tj, a 32+6 sam... hahahahaha
Kiki, super za kontrolu! Bude sve ok, ne brini... Muž mora na jesen vaditi 3 madeža... Pred 2g ih je isto 3 izvadio... Veselo..
E, da, što se AFTI tiče... ja sam koristila propolis!
Sortiraj odgovore
Najstariji