Sanjchi bas mi je zao :( kuzim da ne mozes cio dan bit na plazi, a ako nemate klimu i ja bih pobjegla...unatoc guzvama na cesti (u autu imate klimu jel da?? Bez tog ni pod razno nije za putovat sada)
žena-majka-carica:)
Treca sreca, kosa mi se digne na glavi kad opcenito cujem 'nece nista'.
Ne kuzim kako vlasnici ne shvacaju da nekim ljudima nije ugodno sa zivotinjama. Ili ih se boje ili nesto. Nisu svi
ljudi isti.
Ja svaki dan na lijep nacin komuniciram sa ukucanima o odgoju pasa cak su i prihvatili neke savjete, nadam se da nece bit prekomotni sa bebom i psima....jer...ako mi izgori fitilj....spremit cu bebu i la pa pa od njih (tko ce imat zivaca jos bavit se s psima kad dodjemo iz bolnice....ufff)
Cure, znam da nije tema. Ali pitat cu.
Da li koja od vas zna nesto o masonima?
Na netu ima svakakvih podataka i ne mogu odredit da li je taj 'pokret' vezan uz religiju, sektu ili nista od tog?
Ja sam ustala, otvorila prozore, stavila ves u masinu, pomela terasu i konacno napravila veliki pjenasti late, stavila na stol i otisla jos do wc-a, a kad sam se vratila vidim gospođu macku kako se oblizuje sva zamusana od pjene...nisam znala dal da se smijem ili placem 😅
url=https://lilypie.com]
Treca sreca da ova slika je iz pticje, taman isla kod komsinice na palacinke i u setnju pa se brzak slikala, mora me dragi iz profila pa cu stavit razliku u tjednima bas me zanim velicina hehe
Dena macka se obliziva hahahaah 😂😂
Ja sam nocas spavala malooo bolje..iako sam se znojila, pa je jez bio u dvoristu a moji cukci kao poludili, u pola 4 cijelo dvoriste orilo koliko su lajali.
Cak sam duze i odspavala danas.
Sto se tice "nece moj pas" na to se i ja jezim. Npr.moj pas ne voli kad ga netko osim mene dira dok jede ili po repu da ga se dira i ja vjerujem da bi copio, i ima ljudi koji mu se ne svidaju, npr.jedna starija komsinica kad dode oni laju ajmeee kao ludi. Dok jucer kolega od svekra doso kod njih i pas skace i igra se s covjekom. Al mi smo uvijek svi na oprezu kad stranci dodu.
Treca sreca super ti je trbuscic i bas si vitka i zgodusna 😊Lijepa trudnica
Treca sreca da ova slika je iz pticje, taman isla kod komsinice na palacinke i u setnju pa se brzak slikala, mora me dragi iz profila pa cu stavit razliku u tjednima bas me zanim velicina hehe
Ja sam nocas spavala malooo bolje..iako sam se znojila, pa je jez bio u dvoristu a moji cukci kao poludili, u pola 4 cijelo dvoriste orilo koliko su lajali.
Sto se tice "nece moj pas" na to se i ja jezim. Npr.moj pas ne voli kad ga netko osim mene dira dok jede ili po repu da ga se dira i ja vjerujem da bi copio, i ima ljudi koji mu se ne svidaju, npr.jedna starija komsinica kad dode oni laju ajmeee kao ludi. Dok jucer kolega od svekra doso kod njih i pas skace i igra se s covjekom. Al mi smo uvijek svi na oprezu kad stranci dodu.
Ja bez obzira sto volim pse i ne plasim ih se, imam odatojanje od tuđih, te ih podragam samo ako sami priđu, ili pitam vlasnika dal je to u redu. Imala sam psa koji je sa nama bio super al nije volio nepoznate, a i na neke poznate je imao zamjeru ( nije podnosio one koji nisu voljeli zivotinje i one koji bi podigli ruku il nogu na njega), pa kad bi nam netko od njih dosao obavezno bi ga zatvorili za to vrijeme. A sta se tice beba i psa, na neki nacin su slicni, nit mozes bebi (djetetu) objasnit da ne navlaci psa, nit psu da ne navlaci dijete, zato, kolko got se slazu, moramo biti na oprezu.
url=https://lilypie.com]
Pozdrav, curke!
Nije me bilo dugo Sinoć smo išli na piće s frendovima; jutros na more i sad smo doma... More je bilo oooosvježavajuće i čak hljanjikavo, ali vani - ajmeeee - čak i u hladu je puhao topli vjetar. Užas.
Ali smo se kupali i opustili. Lijepo je ići ujutro na more, pogotovo negdje gdje nema puno ljudi. Sad mi se mašina pere i dok čekam da završi sam u klimi. Blažena klimaaaaa...
Treca sreca, fino si se ti to nakupivala
Sanjchi, malo je nezgodno danas putovati nekamo jer su gužve na cesti ... i ove nepodnošljive vrućine... ali ako ne možete izdržati, u auto i doma... Ako vam auto ima klimu, naravno.
Nadajmo se da će sutra biti ta promjena vremena i da će barem malo rashladiti, mada navodno da će temperature svejedno dostizati 30° Užas.
ŽIVOTINJE I DJECA - UVIJEK, UVIJEK, UVIJEK ALI UVIJEK treba biti na oprezu... Mi naše životinje jako dobro poznajemo, ali prije bebača su oni bili naše bebice... i treba ih naviknuti na još jednog člana... Srećom pa mi ne živimo sa životinjama. One su vani, ali ipak - ne smije se zaboraviti na njih (što često ljudi i rade kad dođe beba!). Naša Rubi je prilično ljubomorna i kad netko npr mačka mazi (ili kad bi mazili pokojnu kujicu) odmah bi dotrčala k'o razmaženo dijete da se i ona mazi.... ili muž i ja se zagrlimo i eto nje kako skače! Sada manje skače jer vjerojatno shvaća da sam trudna, tj. da je nešto drugačije... ali posebno ćemo ju morati naviknuti na to kad dođe beba.
NJEGA BEBAČA - nama su rekle patronažne na tečaju da se bebač pere u mlakoj vodi dok pupak ne ispadne a nakon toga sa sapunom i da što više koristimo BLAZNICE za njegu guzice i pipi, što sam mogla vidjeti i kod frendica; frendice koriste vlažne maramice samo kad su van' kuće (logično, ne?).
Ja sam kupila 2 pack blaznica od DMa - BABYLOVE Svakako ću kupiti još koji kad budem išla ovih dana u centre jer ionako moram potrošiti poklon bon od Mullera.
Ja bez obzira sto volim pse i ne plasim ih se, imam odatojanje od tuđih, te ih podragam samo ako sami priđu, ili pitam vlasnika dal je to u redu. Imala sam psa koji je sa nama bio super al nije volio nepoznate, a i na neke poznate je imao zamjeru ( nije podnosio one koji nisu voljeli zivotinje i one koji bi podigli ruku il nogu na njega), pa kad bi nam netko od njih dosao obavezno bi ga zatvorili za to vrijeme. A sta se tice beba i psa, na neki nacin su slicni, nit mozes bebi (djetetu) objasnit da ne navlaci psa, nit psu da ne navlaci dijete, zato, kolko got se slazu, moramo biti na oprezu.
Potpisujem sve 😉
Moj muz nije bas ljubitelj zivotinja, tako da mislim da ce on bit jako oprezan sto se tice djeteta-psa.
Vidit cemo iduce proljece kako ce to sve funkcionirat.
Cure kod nas je pakao, ja kuham rucak i ondak pod tus i u portanovu malo kupnja, slados i hladenje. Ima cijelo popodne da provedem tamo hehe 😊😊 Jedva cekam
Curke, lijepe su vam slikice trbuha!
Mamuka, hvala na objašnjenju! (baš sam si to sejvala na komp ) Uspori malo tempo
i odmaraj
Sortiraj odgovore
Najstariji