KarlaS, dobrodošla!!
Kiki, drago mi je da ste malo pobjegli i odmorili se. Izgleda prekrasno, nema gužve, raj za dušu i tijelo
barbs, mene svaki dan uhvati spavanje iza ručka. Ne dam se jer znam da ću bolje spavati po noći, ali baš umaraju ove vrućine. Jedva čekam da malo popuste, ovako sam samo doma pod klimom jer se ne usudim nigdje ići. U Zagrebu je baš koma, moji otišli na vikendicu na selo i kažu da je vruće preko dana ali preko noći se da disati. Ovdje je katastrofa!
Bubamara, evo ti ovaj koristan link za veličine: https://emporium.hr/odaberite-pravu-velicinu/
Kiki uz dojki se ne radi u trudnoci.
ni tokom dojenja...jer je struktura dojke skroz promjenjena.
Ja sam u ozujku u sklopu sistematskog koji svake godine placam u Sunca trebala radit i uzv dojki (lani mi je vidjela neku maalu cistu i trebala je bas bit kontrola na next sistematskom god dana razlike jelte) al je dr rekla da nema smisla...da se javim iza trudnoce i dojenja tek.
žena-majka-carica:)
KarlaS- dobrodošla!
Ja sam veličinu 56 uzimala, imam možda 2 ili 3 50.
Ja se nadam kraju ovih vrucina, koma je!
Evo nas danas u 30 tt ušle
Hvala ti Dena 1009! :) U Bavarskoj smo, Garmisch Partenkirchen, predivni gradić i priroda, elitni turizam i skijanje, ali zato je jako skup, stanovi pogotovo. Ti si vec dugo u Njemačkoj? Kako ti se čini ovdje? Meni od prvog dana fali Hr, dobro da sam nagovorila muza, mislim da je kod nas ipak ljepše zivjeti ako su financije ok.
Mi smo skoro 4 godine tu, zivimo u Schwarzwaldu, također prekrasan dio, netaknuta priroda, al predaleko od doma. Vec sam se privikla, al ipak fali obitelj i prijatelji. Imamo u planu preseliti blize, al cekamo dobru priliku. Imamo jos par godina fora, dok malac ne krene u skolu.
url=https://lilypie.com]
Kiki imam fibroadenome vec 5 i pol godina. Bar toliko ima da sam ih skuzila. I to ih imam bas puno, desna 8, liva 4. I ovo mi je 2T s njima tako da znam da se to ne radi u trudnici ni za vrime dojenja. Tek nekih misec-dva nakon prestanka dojenja se to sve unormali i moze se dat pouzdana dijagnoza. Zasad slobodno to odgodi.
Ajme mi smo se danas iskupali, mislim da sam vise od 2 sata u komadu bila u moru. More je preeetoplo. Na mistima bi rekla cak i vruce. S hladnijom se vodom od te tusiram.
Cure jel znate ima li nekih ogranicenja za T koliko se smi bit u moru?
I da, ronim svaki put kad se kupam al to je ono kratko a danas sam s maskom malo vise ronila. Jel to doousteno?
Iskreno nisam nikad nista o tom citala i pojma nemam....
Jutro cureee...Natasha prekrasna😍
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji