Neka si ti fino iskoristila dan, I me!Zar ti nije bilo toplo po gradu? Ja sam jučer skoro prokuhala i rekla: nema šanse više..
A kad se sjetim da bih već slijedeći tjedan trebala ići kupiti sve što mi treba (za bebača i sebe za rodilište?!)… aaajmeeee… Ali ići ću odmah u 8 ujutro
I sada gledam na netu i pratim ako je akcija u điru, ali samo na Svijet beba je bila… Ali na kraju nemaju niti jednu pišljivu bojuSuper su im akcije
Krenula sam u 8 ujutro odmah u grad. Kupila i obavila sta mi treba i osla na posao na kavu. Jedino kad sam isla do auta ( 3 min pjeske) sam se skuhala.. jos sam i ostavila auto na najvecem suncu 😥 ( al sva sreca imam klimu pa mi i nije bilo tesko ).
Violeta, uuuffff, ponekad ta ljetovanja s family su stresna, ali kad si pomisliš - zašto ne? Pogotovo da ti bebača mogu pričuvati!
Moja frendica je imala dvije ljuljačke/ležaljke takve za blizance i rekla je da vrijedi novaca… Njoj su znali biti jaaako dugo mirni i slušati muzikicu… Inače, to nam je poklon od nonića… I da, dođe puno, zato i pratim akciju… Mada i nije bila neka akcija (50 kn manje)… Pred 2 mjeseca se isplatilo kupiti jer je bilo 200kn manje, ali onda nisam imala dopuštenje…I sada gledam svugdje: baby center, magic baby, ekupi… i nema akcije
Svakako nije HITNO pa ću pričekati još neko vrijeme i pratiti situaciju (jer već tjednima pratim
).
Samo prati akcije, bit ce opet 😊
Ma mi cemo sve posebno, necemo stalno skupa svi biti, mislim da bih izludila da od 0-24h na ljetovanju sam s mojima hahha... al eto necu reci da ne zelim s njima ici, ali svakako idemo posebno, apartman/soba/hotel jos cemo vidjeti sta cemo uzeti.. jos je necakinja mlada rekla ona ide s nama u autu, mora cuvat bratica hahaha...a ja onak si mislim vidit cemo kako cu bit raspolozena, iako mislim da nece s nama. Ne bih bas ju vozila na tako dalek put.
barbs ta njihalica je bila redovno u ponudi na Nuškalu, u xy boja, koju poželiš.
Jedino, znam da tvoj dragi ne voli polovno....ali probaj ga nagovorit:) Ruku bih dala u vatru da je jednako dobra ko nova, jer nije to nešto što se razdrnda kao npr dječji bicikl, samo se mala bebica ljulja u tom par mjeseci i to bude kao iz dućana...
žena-majka-carica:)
evo što sam ja ubola na akcijama u ova 2-3dana
nisam mogla odolit, pre preovoljno
Ujedno dokaz da se može kupit i lijepo i kvalitetno, a POVOLJNO...samo treba ugrabit priliku. Nema kupovanja jer "sad mi treba" nego unaprijed kad se ukaže prilika
Treca sreca, vjeruj mi da mi je proslo kroz glavu da mu kazem da ju polovnu kupimo!!
Violeta, pratit cu akcije... Sto se psa tice... Paaaa, nasa obozava sih, ali najvise muza jer je on najvise s njom, mada otkad sam ja doma provodim jednako vremena s njom kao i on(ako ne i vise jer kad on radi ju ja pustam na pola sata u dvoristu i jos smo poslije podne s njom oboje)... Ali ona je luda za njim
I me, KLIMA je spas!!!
Treca sreca, preeeeslatko!!
P.s. sebi nikada ne kupujem SADA jer mi SADA treba vec: kupit cu si sada pa ce mi (mozda) zatrebati... Kamoli da necu za bebaca tako!!! Samo da mi sjedne porodiljni i stambena 😋
ovo sa zadnje fotke (orchestra) sam mislila za izać iz rodilišta ako se rodi u kolovozu dok je još vruće. Na to čarapice i pamučna kapica tanka:
a ako bude trebalo, nadodam tanke pamučne hlačice, imam h&m i sa i bez stopala u vel 56 i 62 10ak komada
Ali nisam ni sama pametna, jer sve ovisi hoće van bit +40 ili.....kakogod, idemo pod klimu i u stanu će bit izmedju 26 i 28.
S druge strane, ako bi nekim čudom dogurala do termina, onda naravno će ići dugi tanki rukav
Čak sam svojednobno pripremila pamuk pliš (ako zajeseni, ali sumnjam da ćemo mi to dočekat, cura će prije van)
ove dvije su mi bile uži izbor:
a njih obojica su mi bili rodjeni u zimu, kad je temp bila oko 10c
pa su imali dugi tanki bodi + pamuk pliš tuticu jednodijelnu, i deblju pamuk pliš kapicu....plus zabunani u dekicu...
a da je recimo u duboku jesen, obukla bih im isto to, uz tanji neki pokrivač, ne baš debelu dekicu.
Ali ovak za ljeto (tj prijelaz ljeto/jesen) baš sam izgubljena, koliko ih obuć, jer nemaju cirkulaciju i ne može ih se golitat a opet ne možeš ni navuć bebu na +30....sve ovisi kakva će klima bit za par tjedana...
Treca sreca odlicna kupovina, i sve je preslatko. 😊😊
Za curice ima bas divan izbor
Treca sreca, puno lipih stvari si ti kupila😍😍
A mrvice su preslatke..ko male struce❤
Netk
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji