Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Kolovoz 2017. 17:48

Dobrodosla KarlaS😊 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

05. Kolovoz 2017. 17:49

Buba_mara ja sam kupila samo dva bodija 50 veličine, jer nekako računam da će trebati 56 jako brzo, pa 50 i ne zelim kupovati.. tako da sam većinu toga kupila 56 i 62!

05. Kolovoz 2017. 17:50

Hvala sanjchi255! :)

treca_sreca
    05. Kolovoz 2017. 18:06

Meni je 56 najmanje sto sam uzela jer su mi njih dvoje rodjeni s 55cm i osim ako se treca beba ne rodi puuuno prije termina, sve manje bi joj bilo - malo.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    05. Kolovoz 2017. 18:13

Glede madeza...ne vidim zasto se pregled ne bi smio trudnicama radit. Inace ja imam milijun madeza i x njih je pocelo rast...svaku trudnocu sve gore, pogotovo ovi ma trbuhu/cicama a i dolje imam - on pogotovo u trudnocama bukne (skupa s ostalim dijelovima dolje..) ali cu to rjesavat dogodine tek. Kad budem imala kone ostavit bebu.
    Sad me vishe mori krv, stitnjaca, vid/ocnitlak i vene. Al ne znam hocu stic sve pregledat do poroda...al to mi je na listi.

žena-majka-carica:)

violeta1
    05. Kolovoz 2017. 18:23

Karla dobro dosla 😊
    Buba_mara ja sam 56 najmanju uzimala i to ne previse robe, a dobila sam par bodica 50. Iako cjelo vrijeme doktor kaze da je mali veliki. A imam kompletic za izlazak iz bolnice 56, ako bude mali onda ce mu tajo skoknit po nesta manje da bude zgodan taj dan hehe 😊
    Mi smo sad dosli iz portanove, bilo je bas ugodno, cak sam i kavu toplu popila, doma ovih dana pijem samo ledenu kavu. 
    Uzeli smo malenom kosuljicu dugih rukava samo. U c&a ima snizenja, ustvari svagdje ali vec smo kupili dosta robice za pocetak pa nismo htjeli uzimat, tko zna hoce i stici sve obuci. Jedino bi htjela neke cipelice uzet al ne znam koji broj. Jeste vi uzimale? Muz kaze da pricekamo dok se rodi pa onda cemo vidjeti.

Kiki156
    05. Kolovoz 2017. 18:24

Nisam mislila da je stetno za bebu u trudnoci nego bas zbog tih svih promjena koje se na kozi dogadaju u trudnoci ne znam jel se treba cekati da prode trudnoca ili je ok i u samoj trudnoci. Mislim da se moze u trudnoci pa bi to rijesila da sam mirna. 😊
    Ja sam isto kupila uglavom od 56 na dalje, imam mislim 3 bojida 50, ostalo sve vece. 
    Meni je uz madeze jos na listi uzv dojki a za to nisam sigurna moze li u trudnoci, a ni tijekom dojenja zbog svih promjena. A moram ici na redovite kontrole jer sam imala fibroadenom koji sam operirala prije nesto vise od godinu dana i od tad nisam bila na kontroli pa mi je dugo cekati ako se moze tek nakon dojenja jer tko zna koliko cu dugo dojiti, pa i to planiam obaviti u trudnoci ako se moze. 🤔

MY_life <3
    05. Kolovoz 2017. 18:37

Hvala na odgovorimaaaa :)

• Dena1009
    05. Kolovoz 2017. 19:12

Karla dobro nam dosla! U kojem dijelu DE si? I kod nas je osvjezilo, al popodne je bilo uzasno sparno, mi smo u BW.

Ja sam isto 2-3 bodica 50 kupila, ostalo od 56 na dalje. 

url=https://lilypie.com]

05. Kolovoz 2017. 19:22

Hvala ti Dena 1009! :) U Bavarskoj smo, Garmisch Partenkirchen, predivni gradić i priroda, elitni turizam i skijanje, ali zato je jako skup, stanovi pogotovo. Ti si vec dugo u Njemačkoj? Kako ti se čini ovdje? Meni od prvog dana fali Hr, dobro da sam nagovorila muza, mislim da je kod nas ipak ljepše zivjeti ako su financije ok. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.