Violeta, guštaj! Mi idemo pred večer do mojih, pa onda se vračamo doma i spremit ćemo se i idemo đir na feštu
Curke evo i mi jutros bili na plazi ali je more pretoplo a vec u pola 11 smo zbrisali jer je odvratno vruce😞 Vec sam i skuhala bolonjez, upalila klimu i sve sterala spat. Sad se i ja idem odmorit jer sam nocas na balkonu na lezaljci spavala od pola 4 do 7...vjetar je puhao pa je bilo ok😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Bebica se javlja stalno, kontrakcije su rjede jer vise lezim i mirujem i tako...veselim se pregledu kad se vratim doma...a veselim se i nizim temperaturama😂
Treca...tocno danas je pao tlak i ja umirem id jutra a muz ne gleda kaj mi je😂😂😂 oci mi se sklapale i teturam uokolo i samo se strovalim na krevet😂
sanjchi…gdje ste vi na Pagu?
Ovdje je stvarno neka prziona. Mi smo u Novalji i ubija me sto nijedna plaza nema hladovinu pa da budemo cijeli dan skoro uz more jer je tako lakse🤔
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Bebica se javlja stalno, kontrakcije su rjede jer vise lezim i mirujem i tako…veselim se pregledu kad se vratim doma…a veselim se i nizim temperaturama😂
Treca…tocno danas je pao tlak i ja umirem id jutra a muz ne gleda kaj mi je😂😂😂 oci mi se sklapale i teturam uokolo i samo se strovalim na krevet😂
sanjchi…gdje ste vi na Pagu?
Ovdje je stvarno neka prziona. Mi smo u Novalji i ubija me sto nijedna plaza nema hladovinu pa da budemo cijeli dan skoro uz more jer je tako lakse🤔
Zasto ne nosite suncobran?
Kod nas je more ko u bazenu, bas dobro 😃 ja se ne veselim zahladenju, zelim da bide lijepo i toplo dokle.god sam na moru pa.onda neka padaju sjekire sto se mene tice 😂
Treca sreca, bas si super trudnica!
Pozdrav svim Klokanicama! Pratim vas već nekoliko dana, dobila sam dosta odgovora na pitanja koja me zanimaju i zanimljive ste i drage, pa sam se odlučila pridružiti!
Ja sam u 23. tjednu trudnoće.
Vidim da je u Hrvatskoj pakleno, ja sam trenutno u Njemačkoj, tu je prilično ugodno i izdržljivo.
I molim vas ako mi koja može odgovoriti kako ste namjestile ovu Lilypie sličicu? Registrirala sam se i ja i napravila to, ali neznam kako namjestiti da mi se objavi tu, unaprijed hvala
Karla dobrodosla!
Ticker napravish tako da odgovarajuci kood uzmes (koji oblik tocno, od ponudjenih nekoliko, mozes vidjet ako kliknes na moj ticker - otvorit ce ti se slika tj screenshot....pa vidi!)
I da bi ti to stajalo u potpisu (ispod svake poruke na forumu) odes na svoj profil tamo gdje si i sliku/avatar podesila....i cpejstas si koood u potpis.
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji