Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    05. Kolovoz 2017. 11:50

Violeta, guštaj!  Mi idemo pred večer do mojih, pa onda se vračamo doma i spremit ćemo se i idemo đir na feštu 

kleaiva
    05. Kolovoz 2017. 12:58

Curke evo i mi jutros bili na plazi ali je more pretoplo a vec u pola 11 smo zbrisali jer je odvratno vruce😞 Vec sam i skuhala bolonjez, upalila klimu i sve sterala spat. Sad se i ja idem odmorit jer sam nocas na balkonu na lezaljci spavala od pola 4 do 7...vjetar je puhao pa je bilo ok😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    05. Kolovoz 2017. 13:01

Bebica se javlja stalno, kontrakcije su rjede jer vise lezim i mirujem i tako...veselim se pregledu kad se vratim doma...a veselim se i nizim temperaturama😂
    Treca...tocno danas je pao tlak i ja umirem id jutra a muz ne gleda kaj mi je😂😂😂 oci mi se sklapale i teturam uokolo i samo se strovalim na krevet😂
    sanjchi…gdje ste vi na Pagu?
    Ovdje je stvarno neka prziona. Mi smo u Novalji i ubija me sto nijedna plaza nema hladovinu pa da budemo cijeli dan skoro uz more jer je tako lakse🤔

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    05. Kolovoz 2017. 14:16

kleaiva

Bebica se javlja stalno, kontrakcije su rjede jer vise lezim i mirujem i tako…veselim se pregledu kad se vratim doma…a veselim se i nizim temperaturama😂
    Treca…tocno danas je pao tlak i ja umirem id jutra a muz ne gleda kaj mi je😂😂😂 oci mi se sklapale i teturam uokolo i samo se strovalim na krevet😂
    sanjchi…gdje ste vi na Pagu?
    Ovdje je stvarno neka prziona. Mi smo u Novalji i ubija me sto nijedna plaza nema hladovinu pa da budemo cijeli dan skoro uz more jer je tako lakse🤔

Zasto ne nosite suncobran? 

• sretna
    05. Kolovoz 2017. 14:17

Kod nas je more ko u bazenu, bas dobro 😃 ja se ne veselim zahladenju, zelim da bide lijepo i toplo dokle.god sam na moru pa.onda neka padaju sjekire sto se mene tice 😂
    Treca sreca, bas si super trudnica!

05. Kolovoz 2017. 14:35

Pozdrav svim Klokanicama! Pratim vas već nekoliko dana, dobila sam dosta odgovora na pitanja koja me zanimaju i zanimljive ste i drage, pa sam se odlučila pridružiti!  Ja sam u 23. tjednu trudnoće. Vidim da je u Hrvatskoj pakleno, ja sam trenutno u Njemačkoj, tu je prilično ugodno i izdržljivo. 

05. Kolovoz 2017. 14:53

I molim vas ako mi koja može odgovoriti kako ste namjestile ovu Lilypie sličicu? Registrirala sam se i ja i napravila to, ali neznam kako namjestiti da mi se objavi tu, unaprijed hvala

05. Kolovoz 2017. 14:54

https://lilypie.com/Maternity_code.php

treca_sreca
    05. Kolovoz 2017. 16:29

Karla dobrodosla!
    Ticker napravish tako da odgovarajuci kood uzmes (koji oblik tocno, od ponudjenih nekoliko, mozes vidjet ako kliknes na moj ticker - otvorit ce ti se slika tj screenshot....pa vidi!)
    I da bi ti to stajalo u potpisu (ispod svake poruke na forumu) odes na svoj profil tamo gdje si i sliku/avatar podesila....i cpejstas si koood u potpis.

žena-majka-carica:)

05. Kolovoz 2017. 17:00

Hvala ti! Uspjela sam uz tvoju pomoć 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.