Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Kolovoz 2017. 20:28

sanjchi255

Treca sreca, puno lipih stvari si ti kupila😍😍
    A mrvice su preslatke..ko male struce❤
    Netk

Netko je pitao za psice i ljubomoru..uh...mislim da cr nas muskic bit preljubomoran jer nece vise dragom bit u centru paznje. Ja ih navikavam i da su vani i da ne skacu k nama otkako su dosle bijele ove, pa su se vec malo disciplinirali. Al kad dragam jednoga, obavezno su sva 4 oko mene i dok svakok ne pomazim ne micu se od mene😀

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    04. Kolovoz 2017. 20:31

Uh to s psima je zafrkana stvar...ne bi bilo dobro da povezu dolazak bebe i manjak paznje koja im se poklanja. Treba to pametno i polako...

žena-majka-carica:)

04. Kolovoz 2017. 21:18

Zato ja svoje vec pocela privikavat😀 svakako su ovi stariji naviknuli jer kad su dosle ove bijele medvjedice, bile su u centru paznje pa smo, sram me rec, al malo zapostavljali te starije. Ali sve smo nadoknadili. Svako jutro ja njih pomazim kad se ustanem i navecer prije spavanja😊

04. Kolovoz 2017. 21:19

Negdje sam citala da kad beba dode doma i prvu pelenu koju napuni da je treba dati psima da ju onjuse i da onda nema problema..neki clanak..al davno..

violeta1
    04. Kolovoz 2017. 21:26

Sanjchi ja sam pisala. Sad sam bila u setnji i moj pesek je cijelo vrijeme cekao kod kapije mene. Bas cu malo na internet vidit sta kazu za to. Iako sam muzu rekla da cu im pokazat bebu ali na sigirnoj udaljenosti. 😊
    Vani je pakao uzasss sve je vruce i upeklo

Suncokretica
    04. Kolovoz 2017. 21:58

Treća sreća, baš je prekrasno sve što si kupila, kao i sve što si do sada uzimala
    Mi vjerojatno sutra planiramo u manji shopping, vidjet ćemo dal će nas vrijeme omesti u tome... 
    Ja nisam pametna, termin mi je 1.11. Što da bebi obučem za izlazak iz rodilišta? 

• Dena1009
    04. Kolovoz 2017. 22:02

Evo kod nas je danas pala temperatura, mislim da je najvisa bila oko 27, a sad je skroz frisko vani, milina.

Bila sam na prvom tecaju kod primalje. Dogovorio se mm na poslu da ga zamjene da moze samnom, kad ono, zaboravili su napisati da  su vjezbe u paru tek 4. i 5. put.... Pricala nam je o porodu, o cajevima i homeopatskim kuglicama za olaksanje poroda, masazi međice i sl.
    I jos da podjelim sa vama (mozda vec znate), rekla je, da ako je beba okrenuta na zadak dobro je kod sjedenja biti nagnuta prema naprijed jer je to bebi neudoban polozaj pa se pocne micat i moze ju se na taj nacin potaknuti da se okrene.
    Violeta tesko da ces se odmoriti sa cijelom femili...obicno se svi obecaju da ce pomagat i kojekakva cuda, na kraju jos moras, ne samo o sebi brinuti vec i o svima njima 😣 

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    04. Kolovoz 2017. 22:08

Treca sreca tvoja Mila je opremljena sa garderobom do skole 🙃 Super su oblekice, ja sam tolko lijepih stvari vidla za curke, al za decke, ovdje kod nas bar, skoro pa niceg u 56 vl. 

Suncokretica kolko pamtim zadnjih par godina Sesvete i Bozic su bili u ljetnom stihu, tesko da budemo pametne sa ovim sasavim vremenom. 😥

url=https://lilypie.com]

violeta1
    04. Kolovoz 2017. 22:27

Dena ma ja sa svojima nemam problema, ak mi nesto ne pase odmah kazem, cak se posebno tata i ja (iako se volimo najvise) znamo i posvadat pa se odmah i pomirimo. Hvala Bogu pa skoro svi volimo mir i trenutke za sebe, osim mame moje i necakinja. Mozda netko do godine i odustane od takvog nacina ljetovanja hehe...vidit cemo.
    Cure meni je koma vruce...cistim malo kucu pa napravim pauzu a temperatura je 31  🤤

violeta1
    04. Kolovoz 2017. 22:44

Evo mog trbuscica, prije setnje smo se malo naslikavali 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.