Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    05. Kolovoz 2017. 07:44

Treca sreca moj se okrenuo al znam da ima vas kojima jos nije, pa eto, nije nista komplicirano, ni opasno pa se moze probat. Rekla je osobito kod sjedenja npr. dok gledas tv, citas, noge u kriz, a gornji dio prema naprijed.

Sta se tice kapilara, imam ih od srednje, pa eto vise ih ne primjecujem. Rekla bi moja kuma: "Kome nisam lijepa nek me ne gleda" 🤣

Mamuka te blazinice iz dm-a, to su one vatice ili?

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    05. Kolovoz 2017. 07:51

vatica jest mekana ali se cufa, i nije zgodna.
    Za pranje guze i sl ("umivanje" itd) beba se obično koriste baš blaznice (kao ono s čime mi žene skidamo šminku jelte)
    ja sam se zaljubila u ove, jer su mi jedne od kvalitetnijih (ne razdvajaju se, ne cufaju nimalo +  veličina i debljina/kvalitet taman...)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    05. Kolovoz 2017. 07:53

krive sam link-ala dobre su i te dm
    ali ja ove mullerove koristim:

• Mamuka
    05. Kolovoz 2017. 07:57

Jutro!
    Ajme koja noc. Fuuuj. Unatoc klimi i ventilatoru zagusljivo mi je i vruuuce. Prva vecer da sam se oznojila. Bljak bljak. Nadam se da je ovome kraj jer micica ne spava dobro i svako malo se budi pa smo i mi istrzani i bas mi je dozlogrdilo.
    Treca super si. Tolika beba mora negdi bit a kako si prava mrsavica mora narast stomak. Lipo izgledas 😉
    Meni violeta nije dovoljni vlazna i nekako su tanke i razvlace se lako. Nisu me odusevile. Dobivali smo ih i znala sam ih kupit ako smo slucajno zaboravili ponit tako da smo koristili pa znam kakve su. Inace za momcice mozes kupiti toaletni vlazni papir koji se baca u wc skoljku, ima u lidla i ima i violeta. Inace tko ima problema sa hemeroidima super ce bit pomoc. Tko ima tih problema zna o cemu pricam i koliko je obicni papir muka.
    Dena ima ih i u dm-u. Cetvrtaste su i malo vece. Koliko se sican bili su pakirani u plavoj vrecici sa slikom bebe. Lidl sam spomenila jer je najpovoljniji.

Suncokretica
    05. Kolovoz 2017. 08:19

Dena1009

I jos da podjelim sa vama (mozda vec znate), rekla je, da ako je beba okrenuta na zadakdobro je kod sjedenja biti nagnuta prema naprijed jer je to bebi neudoban polozaj pa se pocne micat i moze ju se na taj nacin potaknuti da se okrene.

Ovo još nisam čula. Nama je do sada bila na zadak, nadam se da će se uskoro okrenuti. Osjetila sam da se jače miče kada se nagnem naprijed, odmah se vidi da joj smeta, a sad mi nema druge nego to raditi malo češće 
    Violeta, baš si fit trudnica, trbuh super raste! 
    Mamuka, nemoj se preforsirati, samo lagano. Sad kad si na godišnjem, imaš vremena koliko hoćeš. Hvala na svim savjetima, baš su korisni

05. Kolovoz 2017. 08:29

Jutro cure...evo i mi se probudili i sad rszmisljamo hocemo danas doma ili u pon...ja bi danas, doma pod klimu, ovdje imam osjecaj da cu zakuhat😥😥 
    Super savjet za poticanje okretanja i za sve drugo, hvala curke😘
    A busice su vam preslatke. Ja nemam od ovog tjedna, neman ovdje ogledal

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

05. Kolovoz 2017. 08:32

sanjchi255

Jutro cure…evo i mi se probudili i sad rszmisljamo hocemo danas doma ili u pon…ja bi danas, doma pod klimu, ovdje imam osjecaj da cu zakuhat😥😥
    Super savjet za poticanje okretanja i za sve drugo, hvala curke😘
    A busice su vam preslatke. Ja nemam od ovog tjedna, neman ovdje ogledal

Nemam ogledala a nisam se sjetila dragom rec. E jucer je mala tulumarila dok sam bila u vodi😊 udarala me di je stigla. Mislim da se jos nije okrenula al bumo vidli, probat cu u utorak namolit zamjenskog da napravi UZV...

• Natasha555
    05. Kolovoz 2017. 09:23

Jutro cure! Puuuno korisnih savjeta! 
    Treca-divna si, a robica je preslatka!  Ja nemam ni pola ko ti 
    Nocas je bilo koma, kod nas je nest puhalo ali nije zahladilo. Nadam se da će nakon danas biti bolje! 
    Sanjchi- danas će gužve,  možda bolje u pon!

05. Kolovoz 2017. 09:41

A Natasha tako i razmisljamo ali nam je vruce ovdje..topimo se..ujutro u popodne se kupamo u moru a u meduvremenu u znoju😌 jos ako bude veceras to nevrijeme sto najavljuju 😔 radije bi u zidanij kuci ga docekala nego u brvnari kad bura krene😂😂😂

treca_sreca
    05. Kolovoz 2017. 09:43

Tlak zraka je opao....u tom je caka. Jer temp nije gora.nego preth dva dana, dapace. Ali mi s niskim tlakom gore teze disemo nego zadnjih dana. Ja jedva ziva...osim kuvanja rucka mislim da cu danas prelezati vecinu dana. Dok jos mogu. Preksutra se vracaju klinci, adio lagodnom tempu i odmoru..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.