Bolic curke evo me natrag! 😘 Nase kratko ali slatko ljetovanje je gotovo i malo smo napunili baterije. Vrucine su grozne i zapravo smo pola dana bili u apartmanu jer vani jednostavno nije za izdrzati, ali ono malo trenutaka na plazi je bilo dovoljno. Evo divote gdje smo bili i tu planiramo i s malisom iduce godine 😃
Planiram iduci tjedan na kontolu madeza pa me zanima je li koja od vas isla u trudnoci? Moram nazvati u pon pa pitati, ali mislim da trudnoca nije prepreka.
Klara dobrodosla! 😊
Kiki, mislim da trudnica ne bi trebala biti prepreka za pregled madeza... Jer ti nece odmah izvaditi, aliii ti zovi za svaki slucaj...
Zeneeee,majke,kraljice... Ja volim ljeto, ali ove vrucine mene toliko umaraju da sam opet zaspala nakon rucka u klimi... Uuuuzas... Ne pamtim kad sam prije trudnoce poslije podne spavala..
Barbs i mene umaraju vrucine! 😩 Najgore je sto stvarno ne mozes nigdje, ne znam je li do trudnoce ali ovo je kucna robija, doma smo vise nego ikad jer osim centara vani stvarno nije za biti, pa ni navecer jer je presparno! O spavanju da ne pricam, najgore mi je kad se cijela preznojim, uzas!
A za madeze nadam se da nema ni jedan kritican za vadit ali bas sam danas s muzom pricala i nakon trudnoce cu izvaditi par koji mi bas smetaju jer su na nezgodnim mjestima. Isla bi probjeriti jer vec dugo nisam bila pa sam se sad sjetila da bi mogla. 😬
Koju ste vi najmanju velicinu bodija i robice uzimali i u kojem broju? Mi dobili vec robice al svi kupuju ko za kasnije tako da nista malo malo nemam
Sretna…ma i pod suncobranom je uzasno...iako ja inace super podnosim vrucine ovo mi je ipak too much!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Hvala vam na dobrodošlici!
Kiki mislim da bez problema možeš na kontrolu madeža i da to ne može naštetiti bebi!
barbs ovo oko spola je kod nas jako zanimljiva situacija Trenutno sam sa suprugom zbog njegovog posla vec godinu dana u Njemackoj, ali vracamo se za 3 mjeseca natrag u Hrvatsku, taman mjesec i nesto prije nego se bebica rodi, želja nam je vratiti se blizu mojima da bi nam bilo lakše i ljepše, mislim da će i bebici biti doma ljepše uz baku i djeda i puno rođaka koji je željno očekuju, a i suprug puno radi, pa će mi trebati i pomoć mojih. Uglavnom prvi puta kada se vidio spol na pregledu u Hrvatskoj, u Čakovcu kod jako dobre privatne doktorice rekla nam je da je dečko, pa je drugi privatni doktor isto u Čakovcu opet rekao da je dečko, da vidi muške spolne organe itd, a prije tjedan dana mi je u tu, u Njemačkoj doktorica rekla da se jako lijepo vidi da je cura! I sad neznamo ni sami, i zbunjeni smo, a baš nas zanima. Glavno je da je beba zdrava, ali opet baš nas zbunjuju. Ja sam već kupila i hrpu robe za dečka, a sad sam počela kupovati i za curicu! Hahah
Jel ima itko slična iskustva sa spolom bebe?
Treca sreca, Barbs, imamo klimu u autu....bez klime nikam😌 al odlucili smo ipak ic kuci sutra ili u pon ujutro...
KleaIva, bas u Pagu smo...kod hotela Tony, kamp Basaca...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji