Tko zna gdje nam je Aurora i da li je još uvijek 2u1 Aurora, ako nas čitaš, javi se! Pošalji znak!
Hope, znaš li termin slijedećeg pregleda?
Barbs super si, stomacic rsste 😊😊
Uh i ja kad se sjetim proslog ljeta, auto bez klime, na poslu bez klime uzasss...onda smo uzeli novi auto pa smo 2mj imali dva auta i aj onda smo se muz i ja mjenjali pa je bilo makar lakse u autu.
A sad ovo ljeto doma u "hladovini" ali imam osjecaj da mi je tri puta gorje. Proslo ljeto sam stalno bila na bazenu, isli smo i na more. A ovo ljeto sam bez kupanja 😏 Jedva cekam iduce ljeto... mislim da cemo stalno se ici brckat i idemo na more najmanje 10 dana 😊😊
Naručila sam nešto sa stranice SVIJET BEBA kad ono, eto, oni mene zovu i kažu mi da nemaju u zalihi!
Kaže: prvo nas probajte kontaktirati za cca tjedan dana, pa ćemo vam znati reći... Dobro da je akcija krenula od 31.7. Ok, svakako imamo još fore da pratimo popuste, ali mi je smiješno..
Violeta, ići ćete vas troje na more slijedeće godine!
Sad si me sjetila - KLIMA NA POSLU! E, kad se sjetim... Znači, kako sam radila sa min 50 ljudi u smijenu, klima je bila na određenim mjestima... i rashladila bi cijelu prostoriju, ALI često bi morali smanjiti klimu i/ili ugasiti i otvoriti vrata jer dotičnim ljudima je klima smetala, aaaaaaaaaaaaliii radi društva se nisu htjeli maknuti... Znači nas oko 50 (min) bi morali UMIRATI od vručine radi 10 debila
P.S. Violeta, hvala na komentaru
Ja sam gladna. Ne znam što jesti. Pred 2 sata smo jeli lubenicu... Sad nisam pametna što jesti
Hvala, I meKako ide sa roditeljima!? Jesi ih pustila na plazi???
kako da ne!
ujutro sam sama otisla do grada na kavu i do posla i po gradu obavit sta trebam. dosla kuci,a oni taman na more, rucala,mulila pred televizorom pod klimom i zaspala.. probudila se malo prije i taman oni dolaze.. sad pijem kavu,pa cu psa prosetat i sa frendicom na festu.. danas ko da sam na godisnjem
cak mi ni noge nisu toliko otekle!!
Neka si ti fino iskoristila dan, I me! Zar ti nije bilo toplo po gradu? Ja sam jučer skoro prokuhala i rekla: nema šanse više..
A kad se sjetim da bih već slijedeći tjedan trebala ići kupiti sve što mi treba (za bebača i sebe za rodilište?!)... aaajmeeee... Ali ići ću odmah u 8 ujutro
Barbs bas smo muz i ja pricali kak jedva cekamo ljetovanje i nas troje hehe...samo sto i moji roditelji i moja seka s obitelji imaju ideju da idemo svi skupa hehe...rekla sam da moze jer bit ce super, svi ce po malo cuvat malog hahaha
Uff da to zbog nekolicine ljudi drugi pate, uhh poznato. Nas je bilo 20 zena u smjeni. Ono 20 zena ni na 2 sata ne mozes da budu normalne a ne na 8h svaki dan 😂😂😂
Super ti je to za bebaca sto mislis uzet, muz je vidio danas nesto slicno ali ajme cijena previseeee... tako da smo rekli vidit cemo sta cemo ak nista onda onaj obicni sto vise igracke i beba lezi.
Violeta, uuuffff, ponekad ta ljetovanja s family su stresna, ali kad si pomisliš - zašto ne? Pogotovo da ti bebača mogu pričuvati!
Moja frendica je imala dvije ljuljačke/ležaljke takve za blizance i rekla je da vrijedi novaca... Njoj su znali biti jaaako dugo mirni i slušati muzikicu... Inače, to nam je poklon od nonića... I da, dođe puno, zato i pratim akciju... Mada i nije bila neka akcija (50 kn manje)... Pred 2 mjeseca se isplatilo kupiti jer je bilo 200kn manje, ali onda nisam imala dopuštenje... I sada gledam svugdje: baby center, magic baby, ekupi... i nema akcije
Svakako nije HITNO pa ću pričekati još neko vrijeme i pratiti situaciju (jer već tjednima pratim
).
Sad smo testirali psa naseg koga vise voli. Ja sam izasla iz dvorista i kao odem negdje a on pod kapiju se zavukao i cvili za mnom. I ja se vratim i muz ode i jos ostavi otvorena vrata (inace prije uvijek zbrise kad su vrata otvorena) a on sjedi i gleda u njega kako ode i mase repom. Ja sam se pukla smijat i zezam muza kako je pas sretan sto ode on hahahah... joj ne znam koliko ste vi vezane za ljubimce, al ja od kad sam na komplikacijama bas sam stalno s muskim pesekom(zenska je starija pa nije taka maza). Mislim da ce bit jako ljubomoran kad dode beba jer ce doci do nekih promjena, a ja necu imat vremena za njega kao sada i bas mi je tesko zbog toga. Mislim da ce psic moj patit... 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji