Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Natasha555
    31. Srpanj 2017. 16:52

I meni u auto bas ne paše,  isto odmicem pojas i svaku rupu osjetim 
    Kleiva-lijep kutak! Moja terasa je trenutno skladište materijala za fasadu 
    Mrvice-Super za pregled! 
    Ja sam mislila tu Purelan kremu i sesirice uzeti za svaki slučaj.  Ili onu iz dm-a

• Dena1009
    31. Srpanj 2017. 16:56

Treca sreca zivio keš 🤗🤗

Mamisita moram sve unaprijed pripremit..prije 2g sam nenadano ostala u bolnici i poslala muza da mi naknadno donese stvari....ako nije dovuko cijeli ormar nije nista 🤣🤣 A kad uzmem u obzir da ce sad jos biti uzbuđen oko bebe...ne bih da me on sprema ako nije zadnja sila 😅

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    31. Srpanj 2017. 17:06

samo ženama koje su full zacementirane dole (i/li imaju deeeebelu "izolaciju" ) ne smeta vozit se.
    A tko nosi nisko, i/li je blizu otvaranja, ili je žgoljav (ko ja koja na guzici nemam mesa uopće, same koščurine ) osjeti itekako. Ja sam se u prvoj trudnoći porodila upravo zahvaljujući truckanju.
    Ležala sam mjesecima čuvajući trudnoću i onda za božićni ručak sjedila par sati (kod sveki, nije bilo kod nas kući pa se trebalo vozit na drugi kraj grada) a za ne falit tip koji nas je vozio (nismo imali svoj auto tad) natrag kući iza ručka je imao karampanu (škart od auta) iz prahistorije koji se truckao kao kariola....čim nas je iskrcao, ja sam bila za rodilište...

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    31. Srpanj 2017. 19:13

Meni za sad nije problem ni voziti se ni voziti sama. Jos na pocetku trudnoce sam kupila putni jastuk od memori pijene onaj sto ide oko vrata, al sam ga onda stavila na trbuh, onak da je buša virila kroz rupu i preko pojas i to mi bude super. Jer sam koji mjesec prije morala naglo kociti zbog macke i jako sam se istegla pa se bojim da mi se ne desi u trudnoci.

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    31. Srpanj 2017. 20:19

Curkeee evo nas, sve je super hvala Bogu! Zatvorena, plodne vode dovoljno, mali ima izmedu 1500 i 1600 (kako koje mjerenje) i smijemo na mooooreee! ❤️❤️❤️❤️ Iduci pregled 22.8. Sad mogu odahnuti! ☺️☺️☺️☺️

Kiki156
    31. Srpanj 2017. 20:31

I da, jos je na zadak al kaze gin da ima jos par tjedana fore a onda vec postane tijesno. 

• sretna
    31. Srpanj 2017. 20:54

Mi smo se super proveli na Pagu, bas smo se izgustirali 😊
    Voznja me ne smeta ni najmanje, kod nas su ceste ok, nije bitno dal ja vozim il netko drugi, uvijek sam za akciju 😄
    Kiki, super za pregled, uzivaj na moru! 😊

kleaiva
    31. Srpanj 2017. 21:04

Ja imam vecer za sebe😊 Klinci su zaspali, muz kod buraza s deckima a ja doma gledam turske serije😂😂😂😂
    Danas nesto nisam bila psih naj pa mi ovaj odmor pase. Zbedirala sam se jer su starci od frenda kod kojeg trebamo ici u Novalju imali dolje na moru prometnu nesrecu pa su u bolnici u zadru...bas glupa situacija😒 Neki pijani decko se zabio frontalno u njih...tata mu ima napuknut kraljezak a mama slomila 5 rebara...uzas...jos srecom da su bili s prijateljima u nekom novijem mercedesu pa su svi prosli na kraju koliko toliko ok...da su bili sa fabiom njihovom tko zna sto bi bilo. 😰
    Sad vise nisam ni ziher da idemo na more ili ne...i muz mi se zbedirao totalno jer zivi za godisnji i more😒  

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

31. Srpanj 2017. 21:10

Evo mene kao padobranac😁 ne stignem uzet mob u ruke ovdje..😅 sjedim vani i luftam se, vruce je u bungalovu, a dragi gleda TV pa necu palit jos i ventilator da ne izvuce svu struju...bem ti kad nemas normalnu struju😒 noge su mi danas kao cevapi😱😱😱 NAOTEKLE NOGE I PRSTI...UZAS KAKO JE IZGLEDALO....sad je mrvicu splasnulo, digla sam noge na stolac pa chillam😄
    Danas nam je kanader letio iznad nas, 3 puta se spustao punit vodu, gorilo je nesto kod Solane...
    Kiki super za dobre vijesti s pregleda! 
    A voznja...uh..jucer smo dolazili kombijem teretnim (nakrcali ga ko da se selimo😂😂) a naprijed se sic neda ni pomaknut ni nista...joj vec sam kod Roka pizdila kak mi je neudobno bilo. Kad sam u autu, kad dragi vozi, spustim se u polulezeci i uzivam😀 A kad vozim nekak se nariktam pa prezivim, al ne vozim na daleke relacije. Max 15-km (u jednom pravcu) tako da mi onda nije bed. 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

31. Srpanj 2017. 21:12

Uh Klea gadno...dobro da su bili u novijem autu kao sto kazes..nadam se da ce se brzo opiravit i da cete ipak na more😊
    Meni tj. nama sutra dolazi svekar...joj neznam ko ce ga durat tih 2-3 dana kolko misli ostat. Ni samu sebe nemogu durat lad mi je vruce a kamoli njega😾

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.