Sanjchi...ma rijesit ce se situacija...glavno da su ljudi zivi i da nemaju posljedice teske...oporavak ce trajati ali barem su pokretni i u komadu.
Joj ja sam sa sekom i klincima putovala na more iza izmedu dvije sjedalice...koji smijeh...guza mi je stala ali se nisam mogla nasloniti cijelim putem jer su mi ramena presiroka bila😂😂😂😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Hahahha Klea...ja imam obrnuti problem..nosila sam di od kuce stolac da mogu sjest ko covjek jer ovdje su ljudi imali plasticne a meni guza ne stane u njega😂😂😂 (neznam dal bi se tome smijala ili plakala😕)
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sad ste me sjetile..kad sam bila doma, gdje got bi isle, mama je imala strah da ce plasticni stolac puknut ispod mene i stalno drzala ruku iza da ne bi pala, dok na kraju nije rekla da mi donesu pravi stolac...😂
url=https://lilypie.com]
Sad ste me sjetile..kad sam bila doma, gdje got bi isle, mama je imala strah da ce plasticni stolac puknut ispod mene i stalno drzala ruku iza da ne bi pala, dok na kraju nije rekla da mi donesu pravi stolac…😂
😂😂😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Kiki, super za pozitivne vijesti!! Nama su rekli da do 35.tj beba ima fore i mjesta da se okrene...
Kleaiva, jaaaakoooo mi je zao radi obitelji od frenda. Drzim fige da se brzo oporave!!!
Sretna, neka ste se izgustirali!!!
Sanjchi, samo ti odmaraj
Dena, svakako imas pravo birati bolje stolice!!!
Eto ja sam malo prije dosla od frendice... Najele se i istracale i super nam je bilo
Muza nema... Ocito je otisao na pice... On max koristi g.o. hiihihih
Sutra ujutro idemo rano na more Danas nismo stigli ici...
Ja sam jako primijetila da me ove vrucine ubijaju... Jucer i danas nakon rucka sam zaspala... Ne pamtim kad sam popodne spavala... Samo kad bi mi bilo lose..
Kiki super za pregled 😊😊
Sanjchi hladi noge vodom onak malo hladnijom mlacnom, od vrucine sve oticemo jos vise.
Mi smo bili na kavi kod prijatelja pa su muz i moj tata kosili u nasoj staroj kuci a mama i ja smo malo po basci brale, dosli doma otusirali se, vecerali, oprala povrce i sredila sve i sad legla i leda me bole ajme.. muz ce prije spavanja da masira. Ujutro idemo kod mojih, ja cu uzet povrce sto nemam doma i kuhat rucak a muz i moji ce drva cjepat. Meni ce bit lijepo jer je kod njih hladno u kuci a oni jadni ce se kuhat vani, a dobro nemaju puno.
Klea bas mi je zao zbog nesrece, al kao sto kazes, dobro je i proslo.
Sanjci odmaraj i gustiraj 😁
Kiki super za pregled, uzivaj na moru
Barbs i mene vrucine ubijaju, samo spavaj .. i bolje je sto vise odmarati
Dena , ne znam jesi ti spominjala stolice.. 😂😂😂😂😂 sad si i mene zamislila..kad dodem kod svekrve u dvoriste, sa svoje 92kile vise ne sjedam u njezine plasticne stolice 🤔
Dobro jutro mame,
Sinoc sam zaspala oko pol 9 navecer, kao prileci cu, i probudim se u 2 ujutro, ovaj moj na igricama ko zombi, morat cu si i ja pocet tako kratit vrijeme...
Zaspala opet oko 3, probudila se u 6.
Nego, jel mozete prepravit ocekivani datum poroda jer sam neki dan tek u papirima skuzila da mi pise 21.11. , a ne 18.11.?
Zao mi je zbog nesrece, netko je napisao da su prijatelji imali sudar? Uzas 😞
Hej cure, imam dvojbu. Stvarno mi matematika ne ide i ne mogu skuzit koliko cu trebat materijala/plocica za pod u kupaoni?
Duzina prostorije je 2,5 m, sirine 1,70 m?
Da li se mnozi pa se dobije potrebna kvadratura za pod?
Jutroooo! Evo ja se tek sad probudila...cak su i klinci sami otisli crtice gledati jer su vidjeli da sam ko mrtvac😂
Yel…pomnozis i to je kvadratura poda. I za svaki zid tako.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji