A da tek je u 19 jer danas radi popodne, pa mi je rekla da dodemo navecer kad joj prode guzva da nas u miru pregleda. Danas joj je prvi radni dan nakon mora i vjerujem da je kaos pa je onda mozda i bolje da mi dodemo kad guzva prode, iako nakon toliko tjedana cekanja fakat je duuuuuuugo jos docekat tih 19 h!
Ja sam evo rijesila dio ormara i vec imam ogromnu onu crnu vrecu za smece punu robe. Inace ne skupljam al neke su mi stvari drage pa mi bude zao, al sad nemam milosti! 😂 Jos moram rijesiti cijeli dio s vjesalica i kapute, isto hrpa toga sto ne nosim.
Kelaiva bas vam je slatko! 😊
Kiki, onda svakako bolje da ides navecer kad prodje guzva... Sjecam se kako su mi frendice znale reci da bi po 2-3 sata cekale pregled u cekaonici jer ih je biko puno... I ja sam kod prijasnje ginekologice uuuuvijek puno cekala... Uzas... Ali nisu ni one jadne krive jer njih 2-3 gin.bi radile a samo jedna soba za uvz... I zadnji put kad sam bila na potvrdjivanje trudnoce kod nje, sve je bilo renovirano, a budale jos uvijek pustili jednu sobu za uvz ..
Kod mog ginekologa unutra je uvz aparat, pa to bude super, ali samo moj tim ginekologa radi, pa u suprotnoj smijeni je druga...
Neka si se rijesila viska u ormaru... Ja cu morati uzeti od svojih zimsku odjecu i isto tako sortirati... Mada ja kad slazem robu i nosim kod svojih onda proslijedim unuki od susjede sto meni vise ne treba, a u dobrom je stanju...
Barbs jednom nam se dogodilo da smo dosli ujutro i tako cekali, to je jos gore nego da doma cekamo, tako da nas od tada uvijek narucuje na kraj smjene i to bude super. Ja isto robu nosim kod mame i onda onda dijeli rodicama dalje, odnosno one si dodu obabrati sto im se svida. A bas sam se nasmijala robi, kao da slazem od neke curice tako mi je sve malo djelovalo! 😂 Vidjet cemo u sto cemo sve stati nakon poroda 😅
Ja vise volim ici popodne na pregled...ne znam zasto😂 Iako morati cu promijeniti vrijeme jer je beba mirnija popodne nego ujutro pa ne vidimo spol😂😂😂😂
Kutak mi je sladak jer je potpuni mir...pogotovo rano ujutro i navecer kad kikici spavaju😂😂😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Kiki, upravo tako... Bolje cekati kod kuce... Srecom, ovdje gdje sada idem sa max cekala 20ak min i to su svi cekali jer je ginekolog kasnio... Ah joooojjjj, pogotovo sada ako sortiras robu hahahaha i meni puno toga izgleda malo, ali kazem si da ne mogu JOS proslijediti jer ipak sam trudna ahahahhaha Inace, jos stanem u svoje majice kratkih rukava ili u nove koje sam kupila M velicine...
Sto je super...
Ajmeeeee, KleaIva, vjerujem ti... Jos tih 5 min za sebe... Aaajmeeeee, divno...
A jos ne znas spol? Ako se ne varam, ti imas i
i
kod kuce??
Meni su majice ok neke koje su inace bile sire i duze, a i one su mi vec naknap jer ih trbuh povuce gore 😁 Sad uglavnom nosim haljine i to mi je super. Stare traperice mi se cine tako uske, ali nisam jos nista bacala sto bi inace nosila. Jedino ako se ne vratim na staru velicinu, onda moram sve obnoviti! 😅 Bas mi je muz neki dan rekao kako cu mu biti cudna bez trbuha kad rodim 😂
Sretno na pregledima! Mene u pon u 14h narucila, nemam auto, muž na posao a moji i njegovi na moru, nadam se da bude popustila vrucina. Danas je pakleno već
Meni je samo dio ljetne robe trenutno doma na stolu slozeno, sve ostalo u vrećama kod njegovih. Jedva čekam da nam podove naprave da ormare montiramo, a onda i ja sortiram
Kiki nista ne bacaj i ne dijeli...vecinom se vratimo u prvobitno stanje😂😂😂
Barbs...imam curku i decka i sad jos ne znamo sto je😂 Svaki put beba premirna na pregledu i nakon kave i cokolade i bombona i sladoleda i gurkanja😂😂 uvijek u polozaju fetusa sa skupljenim nogama😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji