Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Natasha555
    01. Kolovoz 2017. 11:10

Senoritakova- drži se, super vam ide! 
    Ja se noćas isto dizala par puta i malo me stezalo, otišla ujutro do gin pa me poslala sutra izvadit krv i urin, ima nest leukocita na onoj trakici pa moguće da me to zeza. Sutra s nalazima moram do nje, nadam se da će me pogledati i da je sve okej 
    I ja volim da mi je mekano kad sjedim, isto sam košcata pa me stisce 

barbs
    01. Kolovoz 2017. 11:13

Natasha, super što si otišla na pregled. Držim fige da su nalazi uredni! 
    Meni je sinoć došlo da idem u dnevni i upalim klimu, ali mi muž nije dao jer "nije zdravo", po njegovom... Umirala sam od vrućine. 

Suncokretica
    01. Kolovoz 2017. 11:14

Ja sam čak dobro spavala s obzirom na vrućine. Valjda sam se već prilagodila...
    Mjerim doma šećer 2 h iza obroka i pazim što jedem, stalno je dobar tak da se nadam da će i sutra na GUK profilu isto biti dobar. Danas spremim par stvari pa ćemo vidjeti što kažu u bolnici. Držite mi fige! 
    Kiki, drago mi je da je sve ok na pregledu. Nadam se da će se mali okrenuti i uživaj na moru 
    KleaIva, nadam se da će im biti bolje i da ćete uspjeti otići na more bar malo...
    Sanjchi, noge u zrak i guštaj! 
    Senoritakova, baš mi je drago da ste ti i beba dobro i još u komadu! Držim fige da izdržite što duže! 

barbs
    01. Kolovoz 2017. 11:16

Suncokretice, držim fige da GUK bude uredan! 

barbs
    01. Kolovoz 2017. 11:18

Eto, ovdje smo se već 2x kupali! 

• Natasha555
    01. Kolovoz 2017. 11:27

Hvala! Sretno na pregledima! 

01. Kolovoz 2017. 11:29

Barbs, wooooooow koji divan prizor! 😛

Cure koje idete na pregled, sretno 😘😘

treca_sreca
    01. Kolovoz 2017. 11:37

Senoritakova taaako mi je drago! Najbolje te kuzim mislim od svih ovdje radi iste situacije u prvoj T i znam koliko je to psihicki tesko. Samo nastavi u istom ritmu i dogurat cete vi jos koji tj da se bebica "ugoji" a najbitnije se dosad razvilo. Sretno i dalje!
    Suncokretice meni se cini da je tebi secer ipak okej ali nagli preopterecenje ne podnosis (ja sam isto na ogtt testu kasljala od tog cukra, davila se doslovno) a te kolicine ne jedes redovno natavno tak da bude to super. Ne znam samo kak rade guk profil, jel pod normalnom hranom ili stress-test kao na ogtt?

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    01. Kolovoz 2017. 11:38

Barbs pogled je ludilo! Mene samo brine sta mi pari zafrkano uc...bar u ovom stanju sad ovak trutava kak jesam.

treca_sreca
    01. Kolovoz 2017. 11:40

Malena nam je jutros na pregledu (cekamo report! ) i tko josh?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.