Senoritakova- drži se, super vam ide!
Ja se noćas isto dizala par puta i malo me stezalo, otišla ujutro do gin pa me poslala sutra izvadit krv i urin, ima nest leukocita na onoj trakici pa moguće da me to zeza. Sutra s nalazima moram do nje, nadam se da će me pogledati i da je sve okej
I ja volim da mi je mekano kad sjedim, isto sam košcata pa me stisce
Natasha, super što si otišla na pregled. Držim fige da su nalazi uredni!
Meni je sinoć došlo da idem u dnevni i upalim klimu, ali mi muž nije dao jer "nije zdravo", po njegovom... Umirala sam od vrućine.
Ja sam čak dobro spavala s obzirom na vrućine. Valjda sam se već prilagodila...
Mjerim doma šećer 2 h iza obroka i pazim što jedem, stalno je dobar tak da se nadam da će i sutra na GUK profilu isto biti dobar. Danas spremim par stvari pa ćemo vidjeti što kažu u bolnici. Držite mi fige!
Kiki, drago mi je da je sve ok na pregledu. Nadam se da će se mali okrenuti i uživaj na moru
KleaIva, nadam se da će im biti bolje i da ćete uspjeti otići na more bar malo...
Sanjchi, noge u zrak i guštaj!
Senoritakova, baš mi je drago da ste ti i beba dobro i još u komadu! Držim fige da izdržite što duže!
Barbs, wooooooow koji divan prizor! 😛
Cure koje idete na pregled, sretno 😘😘
Senoritakova taaako mi je drago! Najbolje te kuzim mislim od svih ovdje radi iste situacije u prvoj T i znam koliko je to psihicki tesko. Samo nastavi u istom ritmu i dogurat cete vi jos koji tj da se bebica "ugoji" a najbitnije se dosad razvilo. Sretno i dalje!
Suncokretice meni se cini da je tebi secer ipak okej ali nagli preopterecenje ne podnosis (ja sam isto na ogtt testu kasljala od tog cukra, davila se doslovno) a te kolicine ne jedes redovno natavno tak da bude to super. Ne znam samo kak rade guk profil, jel pod normalnom hranom ili stress-test kao na ogtt?
žena-majka-carica:)
Barbs pogled je ludilo! Mene samo brine sta mi pari zafrkano uc...bar u ovom stanju sad ovak trutava kak jesam.
Malena nam je jutros na pregledu (cekamo report! ) i tko josh?
Sortiraj odgovore
Najstariji