Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Kolovoz 2017. 10:30
    02. Kolovoz 2017. 10:31

Stol je duplo staklo

barbs
    02. Kolovoz 2017. 10:43

Yel, žao mi je radi neslaganja o nekim stvarima sa tvojom drugom obitelji... S druge strane, nažalost, ti njima nemaš što reći jer oni imaju životne navike i jednostavno je to tako... i nisu oni došli kod tebe već ti kod njih... Ponekad treba šutit i gutat g*** i strpiti se dok ne dođete na svoje i onda kad budete muž i ti sami s malime ćeš moći određivati kako ćete živjeti.
    Ja sam eto, bila navikla kod svojih imati psa u stanu i pas je svugdje spavao i sjedio i ležao i bilo mi je normalno da sjedi na stolici  Znam, katastrofa, ali što reći?! Tako smo živjeli 23g... I onda sam došla ovdje gdje je bilo normalno da su životinje vani, što ne znači da ih manje voliš i da im nešto fali, pogotovo ako su VELIKI psi... S nama je retriverica živjela dok je bila mala i to 2-3 mjeseca i onda smo i mi morali vani radi dolaska turista i srećom se navikla ODMAH na boks... 
    Oh i da, zaboravila sam prokomentirati da bih i ja poludjela da mi zas*** nove madrace...  Tako je i naša Rubi imala menzis i muž ima naviku da ju natjera da skoči na krevet i da se igraju, a ja sam luuuudilaaaa, i onda sam viknula: IMA MENZIS! I kad se toga sjetio je već bilo kasno... srećom, uspjela sam sve isprati, ali poludjela sam...
    Ono što sam htjela reći jest - znam da nije lako živjeti s njegovim roditeljima... znam iz iskustva, ali strpi se još malo... Ako ništa drugo, znaš da gradite svoje... mi još nismo došli u tu fazu, ali ipak ćemo i mi imati gdje živjeti i onda ćemo biti na miru i nećemo se gužvati s njegovima--- 

• Dena1009
    02. Kolovoz 2017. 10:46

Yel joj divim se kako mozes to izdrzat. Ja obozavam pse al od ovog sta si napisala diže mi se želudac (bez uvrede). Mislim, dlake su mi vec previse u kuci, a menga po krevetu i namjestaju 😓😓
    Nazalost njih promijenit neces, ocigledno je. Gledaj da sto prije skemijate nesta pa da se maknete iz te kuce. Drzim fige. 🤞🤞🤞

url=https://lilypie.com]

02. Kolovoz 2017. 10:54

Yel pa to je veliki pas! 😱😱 
    Ja sam mislila nesto malo je to, tipa pekinezera il nest. Pa ovo nije pas za kucu, ti veliki psi bi trebali bit vani😕😕 Boze...pizdis s razlogom i s pravom...
    Ja se okupala i sad sam dosla nesto skuhat, dragi je odvezao kuma u Zadar, izgleda da su kumu otisle solarne ploce ili nesto pa su otisli to vidjet sto ce s time...svekar je jos u vodi a ja uzivam u soliranju😊😀
    Dobra ideja za Senoritukavu👏👏👏😀 svaka od nas moze neku sitnicu poslat. Bar ono za prvih mj dana...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

02. Kolovoz 2017. 10:56

Barbs, njegova mater mi se osobno obratila da joj ne 'odvodim djecu od kuce'.
    Mi smo mogli na stan i oni su tog svjesni.
    Neki dan je dragi gledao stanove jer vidi da ce biti sranja.
    S druge strane mi se zahvaljuju na nekim idejama za koje ih pitam jel se slazu ili ne i sve otv pricamo.
    Sami govore da su tri godine gljivili i tek se pokrenuli otkad sam usla u kucu a to znaci da da su doslovno bili u smecu. Sad je jos nekako kako je bilo, a da slikam druge sobe i garaze, zgrozili bi se na sta to lici! Ali necu se sprdat i slikat al to treba vidjet!
    Ako sam vec dosla kod njih pod kompromisom pa nek izvole promjenit barem jedan segment navike ako su im '2' nove osobe dosle, a ne se ponasat po starom usranom obrascu? Znaci barem da je higijena na 'nekom' nivou??
    Psi imaju i kutnu i oltaric u kuhinji i jos po stolcima da sjede a ja nek se guzvam u cosak? Hvala bogu da nemam velik trbuh!
    Zahvalili su mi se kad sam dosla posto po njjma 'nebi bilo tko pristao zivjet sa starcima i psima'. I ok.
    Al sta je previse je previse! 
    Znam da nisam tu da mjenjam 'tudje' navike al brate mili i ja tu zivim sad?
    Teta i tetak koji zive iznad kat mi sapcu da necu izdrzat, e onda kuzis koliko je sati?
    Nisu u stanju cv napisat, poslat molbu za posao? Ja sam mami i dragom pomogla nac posao jer jedino sto su znali je kukat i motat duhan, njih 4 odraslih prije dve god nije radilo a kredit sjeo na ovrhu! Pa j...led!
    Ma nek se ljute ako zele, zaboli me, ja hocu ko covijek sjest, lec i jest.
    Nisu me vukovi odgojili

02. Kolovoz 2017. 10:57

Dva psa su btw.
    Ova je veca na fotki

02. Kolovoz 2017. 11:06

Def sam za pomoc za Senoritakovu! I za bilo koga cure, javite i pomoci cemo koliko mozemo!

Htjela sam jos dodat da me iskreno i frka za patronaznu sta ce rec kad dodje u kucu.

Senoritakova
    02. Kolovoz 2017. 11:11

Cure, hvala vam puno na podrsci i na ponidi za pomoc. Stvarno cijenim to.
    Ako mi bude trebala pomoc, svakako se javim jer ste sve u tome i razumijete se.
    Ja nemam jos nista od robice i tih bitnijih stvar(osim 2 kolica) jer me strah da nesto krene po zlu. Prosle godine smo uzeli kolica u 16 tt, a ja u 18 imala spontani. To me koči jer znam koju bol sam osjecala svaki put kad bi ih pogledala.. iako mi svi govore da sam na sigurnom i da je beba u ovim tjednima ima preko 90%sanse da bude sve ok, nemogu se opustiti i to je problem... ali hvala vam od srca jos jednom. 
    Bila sam si par dana prije nego sam zavrsila u zg rezervirala hrpu robice na hm aplikaciji i onda sve otkazala bas iz tog straha..
    😘😘😘😘za sve vas

02. Kolovoz 2017. 11:12

Yel

Htjela sam jos dodat da me iskreno i frka za patronaznu sta ce rec kad dodje u kucu.

Vjerujem ti. Pa jos ce se zena sokirat😕 htjedoh rec da ne kuzim takve ljude al i moji su takvi (mama i ocuh) pa tako da te potpuno razumijem. Ja dok sam bila doma, ja i seka smo svaku subotu imale mini generalku kuce..uz svakodnevno pospremanje (klasika-pomest itd) i to se kuca sjajila...jer smo dakle nas dvije klinke to odrzavale i cistile. A u zadnjih par puta kad sam znala doc k njima sam prvo brisala skoljku prije nego bi sjela da idem piskit.😒 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI