Pozdrav, evo mi se jučer vratili s mora. Bilo je kratko i slatko, sad nastavljamo svakodnevicu
Zavidim svima koje ste na moru, baš je super plivati dok si trudan i lijepo se osvježimo. Druge godine nadoknađujemo hehe
Oprala sam hrpu veša, skuhala ručak i sad odmorko
Kelaiva koji si ti sada tjedan? Nadam se da ce se beba pokazati drugi put ☺️
Suncokretice neka ste se makar malo okupali i osvjezili, mi cemo ici u srijedu ako nas gin danas pusti i bit cemo svega 2, mozda 3 dana i to je onda to za ovu godinu. Ali nema veze, sad je najvaznije da je nas mali Vito dobro a onda cemo iduce godine ici na duuugo more i uzivati 😊
Evo mene s pregleda. Sve je u redu. Ipak, doktor mi je rekao da se ne vozikam previse, da ne hodam previse..tj samo navecer i da nosim sesir da ne dobijem pjege 😁
Kleaiva - problem kod plina je, sto kad ugradis spremnik nema bas mjesta u prtljazniku.
Mene je pocelo sve nesta nervirati, jedva cekam da prođe ovaj tjedan, necakinja odlazi i ostajemo sami.
Ne kuzim koja je poanta njenih praznika kod nas, kad je 20h na dan zatvorena u sobi i tipka po mobitelu, a ostalih 4h jede, ide na wc i tusira se. Jel su svi tinejdzeri takvi? Mislila sam da sam relativno mlada ujna pa da cemo imat zajednickih tema, kad ono 0 bodova, kolko god se trudim ne razumijem takvo ponasanje. 😥😥
url=https://lilypie.com]
Sretno svima na pregledu. I cuvajmo se vrucina. Mi smo prolongirali malo put. U petak idemo na jug, prvo 3 dana kod familije u Hercegovini a onda 9 dana mora.
Suncokretice, koliko ste vi bili na moru? Mi smo trebali ici danas u primosten ali se u cetvrtak vracati za zg, pa u petak opet na jug.. pa sam odustala bas zato da se ne vozikam toliko..
Ali svaki dan na moru vrijedi 😊
Je li još nekome počela smetati vožnja u autu?
Bilo duga, bilo kratka, užasno teško podnosim zavoje, sjedenje s pojasom (stalno ga odmičem od trbuha) a da ne spominjem rupe na cesti
Nekako ju sve teže i teže podnosim i najradije ne bi ni ulazila u auto, svejedno tko vozi, muž ili ja. Ne znam dal se možda samo bojim nakon što sam imala smeđi iscjedak poslije kraćeg izleta (sa dosta rupa), ali se baš sad pitam jel to samo meni tako ili još nekome?
Mrvica, drago mi je da je sve dobro na pregledu!
Mi smo bili od petka popodne pa do nedjelje navečer. U biti na kraju ispadne 2 dana, put od 3 h u jednom smjeru, nije tako strašno. Da sam mogla ići na 1 dan, otišla bi samo da odem i maknem se iz Zagreba
Definitivno vrijedi otići bar na kratko, promjeniti okolinu i malo se opustiti i zaplivati
Treca sreca, da auto je stariji, 2004.g, ima klimu. Nemamo novaca za noviji auto, ovako nam je ok za vozit jos koju godinu.
Trebamo sad servis klime napr, ima akcija za 250 kn i na jesen cemo mali servis filter ulje i zrak i bok.
Ja sam sad 23 tj....a i s ovih prvih dvoje sam kasno saznala, za curku u 7. mj trudnoce za decka u 6. 😂
Dena imas pravo za plin...zauzet ce dosta mjesta u prtljazniku ali ako bude potrebno kupit ce se kofer za krov😂 Iako sam se naucila ici s minimalno stvari na putovanja😊 Da bidite curke koja je to lakoca pakiranja i puta opcenito😂
Suncokretica ja tako s drugim djetetom nisam mogla u auto vec oko 26 tj. a kasnije bih dobila kontrakcije samo od tog polozaja sjedenja u autu😂 Sad nemam jos brige...mene sad boli na istom mjestu desno dolje kad hodam duze od 20 min u komadu.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Pozdrav cureee :)
Nakon teme o postporodajnoj depresiji sam bila malo nikakva al zaboravila san na to :)
Dragi i ja smo sinoc nakon sto godina sami isli na more, bez igdi ikoga u krugu par kilometara i bas uzivali ;) pa me zabrinila barbs kad je napisala da nakom 30 tjedna nema sexa?! Meni tek nedavno proradili hormoni sto se toga tice hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji