Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    31. Srpanj 2017. 15:34

Ma ako je sve u redu sex je preporucljiv...barem je tako meni ginic rekao. Samo oaziti na intenzitet.😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

MY_life <3
    31. Srpanj 2017. 15:36

Uh sad mi je lakse, hvala :) 

31. Srpanj 2017. 15:38

Kleaiva, lijep kutak za chilanje 🤗
    Suncokretica, super sto se odmorili, welcome back! 
    Sve si nesto mislim da bi se zaletila na jedan dan do krka, dragi je free do cetvrtka, ali me novci muce 🤐🤔....
    Dogovorili smo radove za kupaonu (mislila sam da ce biti niza cifra)...uhhhhh.....i danas isli kupit sanitarije i neke ventile, sifone, lojtru....4 i kusur soma kuna....a sve najjeftinije uzeli, plus majstor  to je 10!! Za 3,5 m2 kupaone, bez keramike....zafrkalo me u zelucu.
    Morat cemo dijelit troskove sa starcima, htjeli smo odbit pomoc, ali cinjenica je da to njima actualy radimo da svi budemo komotniji dok zivimo zajedno, a mi bi na godinu ili dvije krenuli sredjivat svoj stan u istoj kuci.
    Hm..

violeta1
    31. Srpanj 2017. 15:40

Kleaiva i Dena nama je plinska boca od auta ispod u prtljazniku, tamo gdje ide rezervni tocak, tako da nam je prtljaznik prazani i slobodan. Rezervni tocak smo izbacili van. Vozimo ga samo ako idemo na duzi put. Cak ga prosle god na more nismo ni vozili. 
    I Kleaiva super ti je kutak za odmor 😊
    Mrvica drago mi je da je sve dobro na pregledu.
    Ja sam primjetila da kad ja vozim auto malo mi je neudobno i nezgodno, jer kad me voze u polulezecem polozaju mi je sjedalo i bude mi udobno. 
    Dena sto se tice djece tesko je to s cuvanjem. A pogotovo sto danasnja djeca su navikla samo na mobitel, tablet i te stvari. Ja svojim necakinjama nisam davala bas, mladu to i ne zanima, a starijoj sam branila da bude dugo na mobitelu. 

31. Srpanj 2017. 15:40

Sretno na pregledima 🤗🤗

Ja se bojim vozit od kad sam trudna. Sta ces

violeta1
    31. Srpanj 2017. 15:42

Yel

Kleaiva, lijep kutak za chilanje 🤗
    Suncokretica, super sto se odmorili, welcome back!
    Sve si nesto mislim da bi se zaletila na jedan dan do krka, dragi je free do cetvrtka, ali me novci muce 🤐🤔….
    Dogovorili smo radove za kupaonu (mislila sam da ce biti niza cifra)…uhhhhh…..i danas isli kupit sanitarije i neke ventile, sifone, lojtru….4 i kusur soma kuna….a sve najjeftinije uzeli, plus majstor to je 10!! Za 3,5 m2 kupaone, bez keramike….zafrkalo me u zelucu.
    Morat cemo dijelit troskove sa starcima, htjeli smo odbit pomoc, ali cinjenica je da to njima actualy radimo da svi budemo komotniji dok zivimo zajedno, a mi bi na godinu ili dvije krenuli sredjivat svoj stan u istoj kuci.
    Hm..

Najgore je raditi kupatilo i kuhinju u kuci..kad se sjetim na sto sve odu pare uzas....a pola toga ni ne vidis. Onda kad stavis plocice i stvari skuzi se, al do tad ne. Mi smo radili iz temelja i kuhinju i kupatilo kad smo se uzeli, niko nam nije pomogao s novcima, tako ako vam nude pomoc prihvati, pa i 500kn je 500kn 😉😊

• Mrvica
    31. Srpanj 2017. 15:50

Voznja da..i meni zasmeta vec nakon sat vremena ali vecinom zato sto mi bude slabo i vruce (iako imamo klimu) 
    A nakon duzeg vremena i polozaj sjedenja krene smetat al dobro, to je i inace tako, ne samo u voznji.
    Sex nema problema, samo daj, i s moje i njegove strane.. 😁

barbs
    31. Srpanj 2017. 15:55

Mrvice, drago mi je da je sve u redu! 
    Ma sto se seksa tice, super...  Samo su nama na tecaju rekli da nije preporucljiv, ali da nije to nista strasno  Samo moj muz ocito nece 
    Voznja mi bas i ne smeta... Pred par mj.mi je jaaaako smetala...

barbs
    31. Srpanj 2017. 15:56

Dena, cuvanje djece nije lako... Pogotovo ako su tinejdzeri 

• Dena1009
    31. Srpanj 2017. 15:57

Violeta moja necakinja ce za koji mjesec napunit 15g, tako da tesko da joj ja bilo sta zabranim. Ja isto ne bih mogla bez mobitela i puno ga koristim, osobito od kada sam odselila, pa mi je internet najjednostavnije i najdostupnije sredstvo komunikacije i informacija. Al ovo mi je prestrasno kad vidim iz prve ruke sta napravi tehnologija od djece. Nadam se da cu uspjeti svog sina zainteresirati i za druge stvari. Ma da opet, kad dođe u te godine, tesko da ce se izdvajati od vrsnjaka. Ma strah me i pomisliti na to.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.