Ma ako je sve u redu sex je preporucljiv...barem je tako meni ginic rekao. Samo oaziti na intenzitet.😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Kleaiva, lijep kutak za chilanje 🤗
Suncokretica, super sto se odmorili, welcome back!
Sve si nesto mislim da bi se zaletila na jedan dan do krka, dragi je free do cetvrtka, ali me novci muce 🤐🤔....
Dogovorili smo radove za kupaonu (mislila sam da ce biti niza cifra)...uhhhhh.....i danas isli kupit sanitarije i neke ventile, sifone, lojtru....4 i kusur soma kuna....a sve najjeftinije uzeli, plus majstor to je 10!! Za 3,5 m2 kupaone, bez keramike....zafrkalo me u zelucu.
Morat cemo dijelit troskove sa starcima, htjeli smo odbit pomoc, ali cinjenica je da to njima actualy radimo da svi budemo komotniji dok zivimo zajedno, a mi bi na godinu ili dvije krenuli sredjivat svoj stan u istoj kuci.
Hm..
Kleaiva i Dena nama je plinska boca od auta ispod u prtljazniku, tamo gdje ide rezervni tocak, tako da nam je prtljaznik prazani i slobodan. Rezervni tocak smo izbacili van. Vozimo ga samo ako idemo na duzi put. Cak ga prosle god na more nismo ni vozili.
I Kleaiva super ti je kutak za odmor 😊
Mrvica drago mi je da je sve dobro na pregledu.
Ja sam primjetila da kad ja vozim auto malo mi je neudobno i nezgodno, jer kad me voze u polulezecem polozaju mi je sjedalo i bude mi udobno.
Dena sto se tice djece tesko je to s cuvanjem. A pogotovo sto danasnja djeca su navikla samo na mobitel, tablet i te stvari. Ja svojim necakinjama nisam davala bas, mladu to i ne zanima, a starijoj sam branila da bude dugo na mobitelu.
Sretno na pregledima 🤗🤗
Ja se bojim vozit od kad sam trudna. Sta ces
Kleaiva, lijep kutak za chilanje 🤗
Suncokretica, super sto se odmorili, welcome back!
Sve si nesto mislim da bi se zaletila na jedan dan do krka, dragi je free do cetvrtka, ali me novci muce 🤐🤔….
Dogovorili smo radove za kupaonu (mislila sam da ce biti niza cifra)…uhhhhh…..i danas isli kupit sanitarije i neke ventile, sifone, lojtru….4 i kusur soma kuna….a sve najjeftinije uzeli, plus majstor to je 10!! Za 3,5 m2 kupaone, bez keramike….zafrkalo me u zelucu.
Morat cemo dijelit troskove sa starcima, htjeli smo odbit pomoc, ali cinjenica je da to njima actualy radimo da svi budemo komotniji dok zivimo zajedno, a mi bi na godinu ili dvije krenuli sredjivat svoj stan u istoj kuci.
Hm..
Najgore je raditi kupatilo i kuhinju u kuci..kad se sjetim na sto sve odu pare uzas....a pola toga ni ne vidis. Onda kad stavis plocice i stvari skuzi se, al do tad ne. Mi smo radili iz temelja i kuhinju i kupatilo kad smo se uzeli, niko nam nije pomogao s novcima, tako ako vam nude pomoc prihvati, pa i 500kn je 500kn 😉😊
Voznja da..i meni zasmeta vec nakon sat vremena ali vecinom zato sto mi bude slabo i vruce (iako imamo klimu)
A nakon duzeg vremena i polozaj sjedenja krene smetat al dobro, to je i inace tako, ne samo u voznji.
Sex nema problema, samo daj, i s moje i njegove strane.. 😁
Mrvice, drago mi je da je sve u redu!
Ma sto se seksa tice, super... Samo su nama na tecaju rekli da nije preporucljiv, ali da nije to nista strasno
Samo moj muz ocito nece
Voznja mi bas i ne smeta... Pred par mj.mi je jaaaako smetala...
Violeta moja necakinja ce za koji mjesec napunit 15g, tako da tesko da joj ja bilo sta zabranim. Ja isto ne bih mogla bez mobitela i puno ga koristim, osobito od kada sam odselila, pa mi je internet najjednostavnije i najdostupnije sredstvo komunikacije i informacija. Al ovo mi je prestrasno kad vidim iz prve ruke sta napravi tehnologija od djece. Nadam se da cu uspjeti svog sina zainteresirati i za druge stvari. Ma da opet, kad dođe u te godine, tesko da ce se izdvajati od vrsnjaka. Ma strah me i pomisliti na to.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji