Inače smo se ovdje kupali i prošle godine, kad barkom ne bi išli. Navodno da za vikend idemo s kumom i curom njegovom na otok... U nadi da se neće pogoršati vrijeme Ovdje smo oko 8 ujutro bili i samo neki ilegalni šatoraši su bili... Nitko više. MILINA
Treca sreca, jao, kad si mislim kroz što si prošla i kad znaš kroz što prolazi Senoritakova.... Užas... Ali drago mi je što ste obje i što je Senoritakova i dalje 2u1... Inače, super je za uči jer priroda je učinila stepenice od stijena A i muž je bio ispod mene, pa bi mi pomagao
Ali super je tamo! Nikoga nema čak i poslije podne... Ima ljudi, ali ne sada da se moraš gurati s drugima... MILINA
Samo me moj zgubljeni muž jučer isparanozirao i rekao: a možda si se otvorila! Koji lik!
Buba mara, Dena1009 i Aleksandra su također na pregledu. Danas... Nisam sigurna ako su ujutro, popodne, navečer.
Čekamo vijesti
Nisam stavila popis... Kad se one jave s novim informacijama i novim datumima, hoću.
Sutra nitko nema, a u četvrtak smo na redu MomOf2017 i ja.
Nemam od nekih nove termine pregleda.
Treca sreca, za tebe znam da nekoliko dana prije pregleda dogovoriš termin.
Rasporedi mi nedostaju od ovih mamica:
Ineska-
Dorja-
Mamuka-
Hope-
Marijana-
Maca-
Galu-
IvanaIvica-
Violeta-
Mrvica-
Natasha, ako se ne varam, ti sutra imaš pregled, a ne 7.8.? Ili ostaje i pregled 7.8.?
Suncokretice meni se cini da je tebi secer ipak okej ali nagli preopterecenje ne podnosis (ja sam isto na ogtt testu kasljala od tog cukra, davila se doslovno) a te kolicine ne jedes redovno natavno tak da bude to super. Ne znam samo kak rade guk profil, jel pod normalnom hranom ili stress-test kao na ogtt?
I meni se čini da je tako jer inače ne jedem slatko doma uopće, možda ako sam jednom tjedno pojela ali nešto sitno pa čisto sumnjam da mi je to moglo podići razinu šećera iznad granice. Tu količinu šećera koju sam popila na OGTT-u ne unesem u sebe u mjesec dana, užas
Test se radi tako da dobijem tamo 3 glavna obroka i 2 međuobroka (normalna hrana) i mjere mi šećer svakih 3 sata.
Ako mi je doma dobar, trebao bi biti i tamo pa samo preporučuju da se pazi na prehranu, što i inače radim...
U svakom slučaju vam se javim kad sve završi!
Senoritakava bas mi je drago da si se javila i da ste jos u jednom komadu i nadam se da cete se i dalje tako dobro drzati... Zene su super junakinje sta izdrze sve za svoju djecu
Natasha, ako se ne varam, ti sutra imaš pregled, a ne 7.8.? Ili ostaje i pregled 7.8.?
Vjerojatno će me sutra pogledati, ali nisam sigurna. Ja se nadam da hoce
Inače, divno vam je na moru
Suncokretice, svakako nas sutra ažuriraj!
Dobro si napisala, Luce!
Natasha, nadam se da će te pregledati
Super je nama na moru Netko bi eto dao sve da živi na moru dok drugi rijetko kad idu na more...
Ja sam sada počela samo s mužem ići jer gradske plaže su prekrcane, a tamo gdje smo danas išli trebaš doći autom i hodati nekih 10ak min i to me izmori od vrućine, pa bolje da ni ne idem sama. Moguće da ćemo i sutra ujutro otići
Nemamo nikakvih obveza
Sortiraj odgovore
Najstariji