Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    01. Kolovoz 2017. 09:14

Naravno mnozis ali uzme se 10-20% vishe radi skarta. To ovisi (koliko skarta) o dimenziji plocice (veca dimenzija, vishe se baca na rubovima) i o nacinu slaganja (romb ili kvadrati) a i o majstoru i kvaliteti plocice (koliko ce ih puknit dok ih reze...)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    01. Kolovoz 2017. 09:21

barbs

Nama su rekli da do 35.tj beba ima fore i mjesta da se okrene…

Ovisi kolika je beba, vishe nego koji si tjedan.
    Ja sam sad s tocno 32tj bila i veli doktor da je sansa minimalna (da se ne trebam bas nadat) jer je beba 2ipol kile u tom trenu vec bila (za cca 35tj inace) 
    Valjda do nekih 2kg se okrece bez problema...
    Kiki vi jos stignete se okrenit, drzim fige da next put bude na pravu stranu. I super da je sve drugo okej.
    Dena bas si me nasmijala sa stolicom.
    Sanjchi ja imam suprotnih problema  kad su neke tvrde stolice u kaficu uvik kradem susjedne jastuke pa si stavim 2-3 uduplo da me ne bode koscato dupe 
    Kleaiva bash nezgodno...mislim glavno je da su ljudi se izvukli ali ni meni to ne zvuci situacija za ljetovanje. Jel vam to jedina sansa za more ili imate plan B?

žena-majka-carica:)

Senoritakova
    01. Kolovoz 2017. 09:58

Hej curke, da je i ja malo javim.. 100stranica sam zaostatka, nikako nestignem citati.
    Jos sam u Petrovoj, vec vise od mjesec dana, u srijedu ulazim u 32 tjedan. Doktorica Škrablin je prezadovoljna, crp je stalno u padu tako da je to super, pregledavat me vise nece jer se boje da vodenjak ne pukne, a crp im pokaze ako je kakva upala. Sa 29 tjedana sam isla na uzv, neki prastari jer je on najblizi a ja nesmijem hodati. Bebi se sve razvilo super, samo je malo mrsava, imala je 1200g tada, protoci i sve super tako da je doktorica rekla da se nesekiram oko tezine jer se sada samo masno tkivo skuplja, bitnije je da su svi organi razvijeni. Kad sam dosla cilj je svima bio 1.8. ,dosao i taj dan a ja i dalje u jednom komadu.
    I da, jucer su mi krenili s ctg-om. Samo Bogu mogu zahvaliti sto je sve ok. Sada mi je cilj 15.8. 
    Kako ste vi? 

01. Kolovoz 2017. 10:09

Kleaiva, treca sreca, hvala 👍🏻

barbs
    01. Kolovoz 2017. 10:15

Treca sreca, to i ja mislim... Da je vise do velicine bebe nego do tt... Ja to nisam ni pitala. Muz je pitao ginekologicu kad smo bili na 4Du..  
    Ja sam dizala "paniku" da cu na CR jer je na zadak bio okrenut... Mojoj su frizerki rekli vec u 28.tj da ide 100% na CR, zato sam i smatrala da je stvar do vel bebe vise nego do tt...
    JUTROOOO CURKEEEE!!!
    Ne znam kako ste vi spavale, ali ja katastrofa... Od vrucine nisam do 2 mogla zaspati i svako malo sam se dizala da pijem i idem na wc... Uuuuzaaaas... Oko 7 smo se digli i eto nas na moru... Voda je fenomenalna!!
    Pozdrav, Senoritakova, drago mi je sto si se javika i da bebica super napreduje!!  Izdrzat cete vi i vise od 15.8. Javljaj nam se svakako kad god stignes 

barbs
    01. Kolovoz 2017. 10:18

P.s. Nemam straha da samu sebe vozim... Doduse, to je rijetko jer radi vrucine izbjegavam negdje ici, ali me nije strah 
    Treca sreca, nasmijalo me to za jastuke... Ali i ja volim da me guzica ne boli kad sjednim negdje i obavezno stavim i jastuk iza ledja hahaha

01. Kolovoz 2017. 10:25

Senoritakova, 💪🏻💪🏻💪🏻👏🏻, bravo! Samo se ti drzi hrabro i mirno!! ❤️

kleaiva
    01. Kolovoz 2017. 11:03

Treca sreca…nemamo bas plan B s obzirom da je bas špica sad i svima su vec zauzeti apartmani😞 Vidjet vemo sto ce biti. 
    Senoritakova…bravo! Drzte se!😘
    Jastuci…volim mekano pod guzom a nisam koscata...vise misicava pa me isto uvijek zulja😂😂😂😂 sto deblje to bolje😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    01. Kolovoz 2017. 11:07

Buba mara, Dena1009, Aleksandra i m@lena, SRETNO DANAS NA PREGLEDU!
    Yel i Kiki, ažurirala sam vaše datume! 
    Mi smo eto pred pola sata došli doma. Pakleno je vruče. Bilo nam je super gdje smo se smjestili dok nije došlo sunce. Groznoooo... 

barbs
    01. Kolovoz 2017. 11:07

kleaiva

Jastuci…volim mekano pod guzom a nisam koscata…vise misicava pa me isto uvijek zulja😂😂😂😂 sto deblje to bolje😂

Potpisujem! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.