Joooj torta...bas mi se sad jede nesto takviga....fino izgleda. I svaka cast roditeljima, lijepo od njih😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
sretna dupine???? ideeeš
mi se isto kupali zadnjih dana, toooliko lijepo rashladi da nit ne osjetim vrućine (ako i jesu kod nas u ST) jer iza kupanjca uvalim se doma pod klimu i ne mrdam nigdje drugo. Jedino kod kuhanja ručka malo se inkomodriam al dobro..
Adam - moj drugorođeni je trebao bit Adam....na kraju je zbog prezimena ipak ispao Toma....ali predivno ime! Preee
Belle - nije lako ali šta se mora, mora se....svi imamo neke tegobe i restrikcije tokom T, iz ovog ili onog razloga. Glavno da beba na kraju bude dobro.
Ja okej - guštam u hrani do mile volje (ok, ne u svemu, jer gluten ne smijem, ali to već i od prije trudnoće, tako da mi to nije nova "pokora" nego stara...) ali recimo ograničena sam full kretanjem, kad negdi idemo autom sve mjerkam, koliko dugo se smijem vozit radi pritiska dolje i truckanja....još sad ove vene koje mi otežavaju hodanje i pretvaraju me u invalida....koma. A ima trudnica koje letaju, aktivne su full ko da i nisu trudne, sve mogu...jbg, kad nismo sve iste sreće.
Ali ne traje to vječno....par mjeseci ćemo se strpit:)
žena-majka-carica:)
I_me a bas lijepo ste se proveli 😊tako i treba 😊
Natasha divan poklon 😊😊
Meni su stopala naotecena, prsti kao cevapi a na rukama kao sis cevapi 😂😂 Bas je neugodan osjecaj.
Mi smo bili na utakmici, pojeli kuhani kukuruz, dosli doma i razgovarali o svim "problemima" (tipa svekrva i takve akcije i neke stvari sto muzu i meni smetaju)i dog se kako dalje 😊😊 Sad gledamo tv i polako u krpe. Naporan dan od jutra 😊
i da, primjetila sam (DA NE UREKNEM) da mi puno olakšaju za vene/kapilare dvije stvari:
plivanje u moru
masaža (napokon je muž skužio da nije šala, grozne su mi krenule bit vene/kapilare pa da ne krene na gore još) kvalitetna, ne ono štrcbrc 2minute nego bar 10+ minuta dooobre ruke
....što je i logično. Jer i jedno i drugo potječe cirkulaciju.
Ali evo, koliko mi to poboljša stanje, ne mogu vam opisat....tako da tko ima problema s oticanjem/težinom u nogama ili venama/kapilarama, to vam je moj recept.....sad samo da mužu ne dojadi masirat jer veća je učinkovitost ovako 1-2x dnevno po 10-15min nego 1x tjedno platit masažu od 30 ili 60 minuta. Da i ne uzimamo u obzir cijenu..
Natasha sretna vam godišnjica i još puno puno ih!
Treca sreca daaaa, dupini 😍 cesto su tu kod nas, ali ja nikako da ih vidim i evo danas napokon 😊
Sanjchi, zaboravila sam ti odg, imamo vikendicu 5 km od Karlobaga.
Natasha, sretna godisnjica 😊
Hvala cure!
Ja nisam nisam primijetila otecenost ali me leđa boluckaju, moram i ja muza upregnuti da masira
A i mala me baš pošteno počela lupati, sad me malako i zaboli ponekad
Natasha sretna vam bila ☺ salji malo torte 😉
Sretna meni se Adam vise sviđa nego Patrik.
Necaci imam ih 7 sa muzeve strane (1 cura) i jedan sa moje. 2 se sjete samo kad nesta trebaju, dok smo sa ovih ostalih 5 vise povezani, osobito 2 koja zive gdje i mi i tek su par godina mlađi od mene pa se cesto druzimo i vise smo kao frendovi. A ovaj moj malac me jako zabrinjavao jer sam se bojala s obzirom da se rodio kad smo vec odselili da cemo mu biti neznanci. Al seka je to dobro odradila, stalno mu prica o nama i super nam je kad dođemo, obozava mog muza, njegovo ime mu je bilo prvo koje je izgovorio. A jucer je rekao seki da ga odma vodi teti. Bas sam se rasplakala kad sam cula. Voljela bih da mogu vise biti sa njim. 😞
url=https://lilypie.com]
Ah slatke cari trudnice...vene, kapilare, oticanje...mozda bi nam zimi bilo lakse? Hmmm...
Sretna, nisam nikad ljetovala blizu toga kraja.. Ali lijepo, bitno da imate gdje otic..i super je to za klince!😁
Dena, tesko je da kad je tolika udaljenost..ali danas postoje videopozivi, viber, skype...pa to malo "olaksa" stvar...zato vise cijenimo te rijetke zajednicke trenutke..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Curke mi oko 21 tek dosli s plaze i onda spakirale stvari jer sutra idemo domaaaa.
Veselim se muzu i kucici ali falit ce mi kupanje i uzivanje jer nisam ni naoticala niti mi je bilo vruce...a gore kod nas przi na asfaltu😰
U prvoj trudnoci mi je bilo najgore sto se tice oticanja jer sam najteze mjesece pod kraj bila trudna po vrucini znaci do 7.7. A u drugoj i sad mi je lakse jer mi kroz jesen kad je hladnije ne naoticu noge bas toliko, a sad jos nisu pocele te tegobe!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji