Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Srpanj 2017. 18:29

Evo da vam pokazem moje najdraze💕

Zbog te djecice srce mi je veliko ko planet💖
    Zbog te djecice srce mi je veliko ko planet💖

Danas cijeli dan razmisljam o njima...ljubavi moje..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

kleaiva
    23. Srpanj 2017. 18:34

Tetka!❤️ U vecini slucajeva najbolja osoba kraj mame i tate😘😘😘😘 evo moji skacu po svojoj teti a moj necak po meni! ❤️ Neprocjenjivo

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

violeta1
    23. Srpanj 2017. 18:34

sanjchi255

A VIoleta bome lijepo…oni se tudim perjem kite😒 stvarno ne razumijem ljude koji mogu zivjet u kaosu, da im je tak svejedno kakva im je kuca il dvoriste.. Imam jednu poznanicu (sad ju ne vidim godinama kako sam otisla od kuce) kod koje god kad sam isla, doma bi se napila, najela i obavila WC da mr ona slucajno ne ponudi necime😂😂😂 jednom sam tako pila kavu kod nje i na kraju popijem i pogledam u salicu a ono zamazanaaaaaa…ne od ove kave..nego bas prljava…a jos mi bila cudnog okusa kava…😖😵 boljr da nisam gledala u salicu..od tad vise nikad..hahahha

Ni ja..evo 5 god sam tu oni se s mjesta nisu pomakli, a mi stalno nesta ulazemo mjenjamo renoviramo, zivimo tisucu puta bolje od njih a oni imaju veca primanja i jos imaju tog sina od 16god u kuci. Moji nemaju nikoga u kuci udali obje kceri i osle su, ostali sami pa stalno nesta rade, sredivaju, ciste, a njegovi ma nemam komentara. Borim se s tim od kad sam tu, al ne dam se ja😊😂 sto mi smeta odma direktno u glavu briga me. Ovo danas mi je bas bilo grrr kad sam vidjela.
     A to da vidis kak je nesta prljavo pa ti daje da pijes iz toga bljakkk...bas ono prejadno, svako ima vode doma da opere. Razumijem te kak ti je bilo 😐

violeta1
    23. Srpanj 2017. 18:35

sanjchi255

Evo da vam pokazem moje najdraze💕
    Danas cijeli dan razmisljam o njima…ljubavi moje..

Prekrasnooo ❤❤❤❤❤❤

23. Srpanj 2017. 18:42

Klea, bas neprocjenjivo, kad se ova starija rodila ja sam plakala kao kisna godina. I volim ih obje ali nekako mi ova starija posebnija, neznam, mozda zato sto je prva. A svakako ih obje obozavam. I nema sanse da jednoj nesto kupim a drugoj ne. 
    Violeta, pa bas, imas doma vode i bar operi salicu il casu...uzas..

23. Srpanj 2017. 18:43

Evo mi se odmah raspolozenje popravilo, zvao je majstor za struju i ako sve bude po planu u utorak salje ekipu!!! Jeeej...sad nemoram na more..haha...bitno da se vise to zavrsi😂😂😂 Bas sam se razveselila tom pozivu😅

barbs
    23. Srpanj 2017. 19:38

Sanjchi, inače donese poštar (pusti papirić ako te nema doma), ali ja nisam mogla izdržati ponedjeljak-utorak da mi donese, pa je mama rekla da me očekuju  Super za majstore! WEEEEE Preslatke su ti nećakinje. Nažalost, iako ih imam 3, ne znam kako je to biti blizak s njima (jer sestra nam ih nikada nije puštala, a viđamo ih eto kad se ona sjeti doći do mojih ili npr kad su određeni ručkovi povodom nečijeg rođendana... žalosno, ali istinito)...
    Violeta, baš mi je žao radi nenajavljenih gostiju  Dobro si ti to i rekla pred njima 
    Mi smo bili na moru od nekih 17 sati do 19 sati... I mogu reći da sam se fiiiinooo iskupala i opustila i osvježila... Nekako mi se čini da su mi noge manje natekle, ali baš su moji rekli danas kako se vidi da sam natekla 

23. Srpanj 2017. 19:52

Barbs, i ja njih ne vidam precesto (pricala sam vec da dragi ne moze smislit sestru i sogora😕) pa tako da kad se vidimo, stalno se grlimo i ljubimo. 💖💖
    Mozda ti je kupanje godilo jer smo u vodi u bestezinskom stanju pa ne osjetimo ni naoteklost ni nista od nuspojava😅

• sretna
    23. Srpanj 2017. 20:29

Cure, predivno je vrijeme danas, a more preeetoplo! I sada smo vidjeli dupine u moru 😍
    Ne veselim se zahladenju, nadam se da ce nas zaobic 😄

Ja na srecu, jos uvijek ne oticem ni malo.

23. Srpanj 2017. 20:36

Kod nas jr evo zahladilo, ajme milinaaaa...di ste, koji kraj, Sretna?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.