Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Srpanj 2017. 14:36

barbs

Sanjchi, sad si me sjetila da ne živim sama HAHAHHAHAHAh Ništa od luftanja pipice

Obuci haljinu do koljena pa luftaj😜

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

24. Srpanj 2017. 14:37

Ja nemogu u haljinama, zgodnije mi u hlacama, jer mi se noge trljaju jedna od drugu i onda se uzare i pece me to😢

barbs
    24. Srpanj 2017. 14:38

BRAVO, LUCEEEEE! (Od Sanjchi ) 
    Ah joj to je najgore kad nasjednu na nešto 

24. Srpanj 2017. 14:39

barbs

BRAVO, LUCEEEEE! (Od Sanjchi)
    Ah joj to je najgore kad nasjednu na nešto

😂😂😂😂😂💕

barbs
    24. Srpanj 2017. 14:43

P.S. KILAŽA… NARAVNO da ovisi i o metabulizmu... Jednostavno je netko skloniji kilama, a netko nije... Ako ćemo iskreno? Moja sestra (koja nije trudna - nema djecu) jede 5x više od mene i sada kad sam ja trudna, a kg joj se ne lijepe tako lako... ili se lijepe, ali ih skine jako brzo... A ja sam drugi par čarapa... Samo ako pogledam nešto eto ti gore kile! 

treca_sreca
    24. Srpanj 2017. 14:43

sanjchi255

Dena1009

A gacice najbolje svući i na luft sa pipicama 😉😉😉

Hahahahhahs….dobra ideja al kad kod mene uvijek netko ima na dvoristu pa mi nezgodno hodat bez njih😌 a i da se nebi dragi polakomio😜
    Sinoc sam mu pokazala kako funkcionira grudnjak za dojenje..

lude zene!
    Ja bez gaca tj uloska ne mogu:(
    Trebala bih si nabavit one od JuicyCouture s natpisom na dupetu "juicy"  bas za mene!
    Internet i tv imamo od bnet (vip) i dok su mi okej tlaka mi mijenjat operatera pa sve da mi netko nudi par mj besplatno....

žena-majka-carica:)

• sretna
    24. Srpanj 2017. 14:44

Evo me, imam gnojnu anginu. Propisali su mi klavocin pa sam isla zvat svog ginekologa da vidim dal smojem to piti, kaze da smijem.

treca_sreca
    24. Srpanj 2017. 14:47

Ojoj :( sretna bas mi je zao...koliko god se trudile bez kemije, evo dosta nas je moralo pokleknit pred lijekovima (ja u 3./4.mj T kortikosteroide plus sad za vene ovo) kad je korist veca od ev stete. 
    Barem ces za dan-max dva bit ko nova, jest i uzivat u moru bez smetnji..

žena-majka-carica:)

• sretna
    24. Srpanj 2017. 14:49

Treca sreca, ful.si zgodna! 😍
    Na srecu nemam temperaturu, ali.me ubija sto ne mlgu jest. A moram, danas sam pojela samo jedan fornet od cokolade, znaci nis. A osjecaj kad gutam mi je ko da me nozevima rezu 😢
    Nadam se da ce brzo bit bolje da mogu jesti normalno, fali mi to 😂

24. Srpanj 2017. 14:55

sretna

Treca sreca, ful.si zgodna! 😍
    Na srecu nemam temperaturu, ali.me ubija sto ne mlgu jest. A moram, danas sam pojela samo jedan fornet od cokolade, znaci nis. A osjecaj kad gutam mi je ko da me nozevima rezu 😢
    Nadam se da ce brzo bit bolje da mogu jesti normalno, fali mi to 😂

Uhh ja sam imala prije godinu dana. Smlavilo me samo tako....uzas jedan, znam kroz sta prolazis...a sad jos trudna😧 ja sam si popila uz antibiotil i tabletu protiv bolova pa sam mogla jest a ti ne smijes pa je jos gore

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI