Sanjchi, sad si me sjetila da ne živim sama HAHAHHAHAHAh Ništa od luftanja pipice
Obuci haljinu do koljena pa luftaj😜

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ja nemogu u haljinama, zgodnije mi u hlacama, jer mi se noge trljaju jedna od drugu i onda se uzare i pece me to😢

BRAVO, LUCEEEEE! (Od Sanjchi )
Ah joj to je najgore kad nasjednu na nešto

BRAVO, LUCEEEEE! (Od Sanjchi)
Ah joj to je najgore kad nasjednu na nešto
😂😂😂😂😂💕

P.S. KILAŽA… NARAVNO da ovisi i o metabulizmu... Jednostavno je netko skloniji kilama, a netko nije... Ako ćemo iskreno? Moja sestra (koja nije trudna - nema djecu) jede 5x više od mene i sada kad sam ja trudna, a kg joj se ne lijepe tako lako... ili se lijepe, ali ih skine jako brzo... A ja sam drugi par čarapa... Samo ako pogledam nešto eto ti gore kile!

A gacice najbolje svući i na luft sa pipicama 😉😉😉
Hahahahhahs….dobra ideja al kad kod mene uvijek netko ima na dvoristu pa mi nezgodno hodat bez njih😌 a i da se nebi dragi polakomio😜
Sinoc sam mu pokazala kako funkcionira grudnjak za dojenje..
lude zene!
Ja bez gaca tj uloska ne mogu:(
Trebala bih si nabavit one od JuicyCouture s natpisom na dupetu "juicy" bas za mene!
Internet i tv imamo od bnet (vip) i dok su mi okej tlaka mi mijenjat operatera pa sve da mi netko nudi par mj besplatno....

žena-majka-carica:)
Evo me, imam gnojnu anginu. Propisali su mi klavocin pa sam isla zvat svog ginekologa da vidim dal smojem to piti, kaze da smijem.

Ojoj :( sretna bas mi je zao...koliko god se trudile bez kemije, evo dosta nas je moralo pokleknit pred lijekovima (ja u 3./4.mj T kortikosteroide plus sad za vene ovo) kad je korist veca od ev stete.
Barem ces za dan-max dva bit ko nova, jest i uzivat u moru bez smetnji..

žena-majka-carica:)
Treca sreca, ful.si zgodna! 😍
Na srecu nemam temperaturu, ali.me ubija sto ne mlgu jest. A moram, danas sam pojela samo jedan fornet od cokolade, znaci nis. A osjecaj kad gutam mi je ko da me nozevima rezu 😢
Nadam se da ce brzo bit bolje da mogu jesti normalno, fali mi to 😂

Treca sreca, ful.si zgodna! 😍
Na srecu nemam temperaturu, ali.me ubija sto ne mlgu jest. A moram, danas sam pojela samo jedan fornet od cokolade, znaci nis. A osjecaj kad gutam mi je ko da me nozevima rezu 😢
Nadam se da ce brzo bit bolje da mogu jesti normalno, fali mi to 😂
Uhh ja sam imala prije godinu dana. Smlavilo me samo tako....uzas jedan, znam kroz sta prolazis...a sad jos trudna😧 ja sam si popila uz antibiotil i tabletu protiv bolova pa sam mogla jest a ti ne smijes pa je jos gore

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji