Curke, neki dan je neka od vas stavila sliku spavacica/haljinica koje je kupila za bolnicu, onak, na naramenice, V izraz. Zanima me dal su takve dobre il moraju bas one sa gumbicima da budu? Jednu imam, htjela bih jos jednu al ne mogu nigdje naci kod nas sa gumbicima.
Prijateljice imam samo 3, bar one u pravom smislu te rijeci, znam da sam cudna al jednostavno ne mogu kliknuti sa bilo kim, pa sam s vremenom i prestala pokusavati.
url=https://lilypie.com]
Natasha, a peci, sto da ti kazem..hehe..necu vise pricat sto pravim za papat😋 vi ste znaci vec nasli kumove? Mislim, pitali ih? Nije jos rano?
Dena, ja sam stavljala. Cek dok nadem pa cu ti poslikat.
Yel, onda tako i napravi. Najbolje drzat distancu..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Yel dobro da si nazvala mamu od te cure.
A sto se tice kumstva odluci kako mislis da je najbolje. Ja sam bila jedno kumstvo odbila jos s 19god duga prica i danas sam ostala dobra s tom curom.
Sanjchi- pričali smo o tome koga bi i odlučili koga bi za curku koga za dečka. I bili na svadbi nedavno sam njima i tak nest pričalo za njihovog sina ( naše kumce) i moj muž ko iz topa pita njih, oni bili jako sretni. Ispalo je nekak spontano i slatko. I oni su nas pitali čim su saznali da je decko
Hehehe...a lijepo onda, neke stvari su najbolje kad su spontane. Bitno da se slazete...😊
Sanjchi ja sam nasla nesta na tu foru, malo veci izrez jedino, pa mi se cini da se na tim isto lako izvadi cica. Kolko znam je to razlog zbog kojeg se uzimaju ove sa gumbicima ili se varam?
Kumove smo pitali jos za Uskrs, znali smo koga zelimo pa smo odma to i rijesili. 🙂
url=https://lilypie.com]
Pa mislim da je to jedini razlog zasto gumbici, nije ni ovo problem. Jos i lakde, nema zakapcanja i otkapcanja😅
A lijepo...mi imamo nekog na umu ali se jos nismo dogovorili..budemo do kraja 8. mj...ako ne prije..
Mi jos nismo pitali za krstenje. Htjeli smo vjencanog kuma od muza ali kako su oni dobili sina prvi i kum mu je bio njezin bratic, moj muz je bio bas povrijeden pa je odlucio da kuma nece pitati. I sad ima jednog kolegu s kojim je dobar godinama i ja sam dobra i stvarno je super covjek pa imamo u planu njega pitati, a sad vidit cemo hoce pristat.
Mi smo dosli doma i iznenadenje kod kuce, njegovi sjede pod nasom terasom s gostima, meni mrak na oci (inace svako je u svojoj polovici dvorista, a mi smo lani pravili garazu i terasu si pa sad oni gustaju kod nas cim nas nema doma) i ja se iskreveljim pred svima oo muzu pa mi imamo goste a ni neznamo, a njegovi problijedili. I rekla sam muzu da ja nisam ulagala da bi se oni sluzili s tim i da je ovo zadnji put da ja vidim. Cim nema nas odma sve nase koriste a nista sami ne znaju napravit nit sredit si, jos kao slag na kraju mi nismo napravili kapiju za iza i sad trebalo bi se nesto rijesiti a ne moze proci traktor jer smo ogradili a ogradili smo jer iza izgleda uzas pa da se ne vidi jer njegovi ne zele to srediti, da bi oni rekli sad pa proso bi traktor da moze vec odavno, a ja ko iz topa pa sta ne napravite ili kupite cestitu kapiju i ne sredite malo, a svekrva meni pa da dalo bi se od bagrema nekako napravit sam da ima a ja njoj e bome se od bagema nece praviti il kak treba il nikako.
A VIoleta bome lijepo...oni se tudim perjem kite😒 stvarno ne razumijem ljude koji mogu zivjet u kaosu, da im je tak svejedno kakva im je kuca il dvoriste.. Imam jednu poznanicu (sad ju ne vidim godinama kako sam otisla od kuce) kod koje god kad sam isla, doma bi se napila, najela i obavila WC da mr ona slucajno ne ponudi necime😂😂😂 jednom sam tako pila kavu kod nje i na kraju popijem i pogledam u salicu a ono zamazanaaaaaa...ne od ove kave..nego bas prljava...a jos mi bila cudnog okusa kava...😖😵 boljr da nisam gledala u salicu..od tad vise nikad..hahahha
Sortiraj odgovore
Najstariji