Ej cure ja sam se danas nauzivala i nisam okupala. Ipak sam u jezeru/rijeci bila. Samo sam se kvasila. 😂
Al pazin je ful cudan sto se vremena tice pa nas je i pljusak oprao. Al je bilo taman zahladilo 😍 ( nije dugo trajalo, ubrzo opet zaprzilo ). Pa sta cemo.. reko idemo na rucak negdje. Uvijek kad smo u pazinu idemo u taj jedan restoran, ja kazem iz vremena jugoslavije 😂😂😂. Jeftino a fino. ☺ pa sam se napapla suga od divljaci i palacinki. Pa smo na povratku stali u jedan gradic/rusevinu istrazivat. 😂😂 koma sam. Pas i muz kak smo dosli kuci su se doslovno onesvjestili na krevetu a ja nit vam nit tam. 😥. Upalila klimu i chill pred tveom. 😁 sad sam tek dosla ksebi.
Ja imam 2 necaka od 10 i 17 god koje obozavam, al su vec veliki decki pa nema vise neke prisnosti kakve je bilo prije par god. Al redovito se cujemo. Nazovu oni mene i jave mi se. I imam necakinju 3 god al to je od muzeve sestre mala. Preslatka je i lisica je, mugerica jedna, al snjom nismo toliko povezani koliko sa deckima. Sa deckima smo odrasli..a malena je jos mala i vidimo se 1xgod pa nema te povezanosti.
Sretna, blaaaago ti se sto se oticanja tice
I me, neka ste se vi lijepo proveli danas... Vidjela sam na Istrametu da je u Pazinu padala kisa... Sad odmaranjeeee i punjenje baterija
Mi smo bas pojeli lubenicu
Kod nas kise jos nema na vidiku, ali navodno da ce po noci nesto napraviti...
A meni su prsti na rukama i nogana ko cevapi danas 😂😂😂😂 (znam i od cega,od svog tog hodanja i vrucine danas)
A sta vama otice? Samo prsti ili i zglobovi?
Meni za sada samo ti prsti ko cevapi kao oteknem.
I mi smo se.najeli lubenice, bas je bila slatka.
Danas sam mm oredlozila jedno ime: Adam. I svida mu se i sad vise ne znam koje bi ime 😂 Patrik ili Adam 😄
Sanjchi preslatke su nećakinje. Ja još nemam nećake, brat je mlađi a i šogorica i dečko još ne planiraju, tj ona nikako naći posao
Nama bas danas bilo lijepo, ispekli rostilj, bili moji i njegovi i šogorica i brat, vjenčani kumovi i još dvojica prijatelji na vratili jer su se sjetili da je godišnjica. Čak je i kisica padala i malo rashladila...
Dobili i tortu od mojih i njegovih :)
I mi smo se.najeli lubenice, bas je bila slatka.
Danas sam mm oredlozila jedno ime: Adam. I svida mu se i sad vise ne znam koje bi ime 😂 Patrik ili Adam 😄
Joj meni je Adam top! 😊
Sanjchipreslatke su nećakinje. Ja još nemam nećake, brat je mlađi a i šogorica i dečko još ne planiraju, tj ona nikako naći posao
Nama bas danas bilo lijepo, ispekli rostilj, bili moji i njegovi i šogorica i brat, vjenčani kumovi i još dvojica prijatelji na vratili jer su se sjetili da je godišnjica. Čak je i kisica padala i malo rashladila…
Dobili i tortu od mojih i njegovih :)
Joj nisam jela kolace ni tortu ne pamtim.. posalji mi malo 😋😊. I sretna godisnjica 😘
I me bome ste se nahodali i nauzivali danas. Meni iteknu noge od zglobova i cijela stopala. I sad sam primjetila i na lijevoj nozi onu ruznu venu, sto ju ne desnoj imam vec godinama😭😭😭
Sretna, oba su lijepa..a to samo vi mozete izabrat tj. odlucit 😁
Natasha, za ovu stariju se zezamo da sam ju ja rodila jer meni najvise slici, cak ni mami (mojoj sestri, jel) ne toliko nego meni, pa je to tetkino dijete💖
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji