Sanjchi, ja sam doma Mozda si za TEU mislila da je bez muza
Tea, GUSTAAAAJTE!!
Treca sreca, uuuuuuu, glupog li soc.gin. Ja sam kod svoje soc.gin.cekala po 2 proklete godine da uopce mogu doci na rutinski pregled kod nje.... A inace, SAMo jedna frendica je zadovoljna s njom... Sve koje znam da su kod nje nemaju niti jednu rijec hvale (osim te frendice)...
Muz otisao na trening... Ja lezim na krevetu i gledam film... MILINAAAAA... UZIVANCIJAAAA...

Sanjchi ne sekiraj se…
Ja svog pitam jel se ljuti nešto i kad kaže da, kažem mu ljuti se koliko hoćeš briga me 😂😂
I onda on postane normalan ubrzo 😂😂
A inaceeeee bi dramila na njegovo ponašanje i sebe izjedala zbog toga. No otkad sam trudna totalno se okrenulo 😂😂
Tek sad vidim komentar☺ ma i ja to napravim ali ovako neke stvari me bas izbace iz takta...
Inace se ja samo okrenem i pustim budalu na miru😂😂😂😂 brzo se unormali...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Rekli su muzu da dodje sutra opet, da ce valjda do onda skemijat moje doznake.
Ali koliki tramak, 2x u susjedni grad...da bih dobila nesto sta me trebalo cekat tu u susjednom kvartu u ordinaciji....bas su me izvozali ovu trudnocu!
Sve si mislim sta da mi nema muza da leta okolo, kako bih ja u ovom stanju (na cuvanju trudnoce pazi) isla tako okolo hvatajuci svoje papire....ma nisu normalni.

žena-majka-carica:)
Barbs, ma znam da si doma. Al ti si rekla da smo svi nervozni od ovih vrucina i sparina (citirala sam te)
Tea, bas lijepo..soping se obavlja pomalo😁
Treca sreca, nadam se da ces uspit rijesit sutra to. Bome da, problem bi bio da nema muza doma😵
Kod nas pada kisaaaa😁😁

Treca sreca, bas te zaj... s tim papirima!
Cudan dan danas...i ja nesto nisam dobro ni sa 'dragim' a ni svojom koncentracijom; ujutro isla do zupnog ureda, kad ono rade od 17 popodne, ok, spremim se oko 17, dodjem, zvonim, nista...pise da rade OD utorka do petka 😤
I tako...odvozih danas 60 km.
Yel bas nam je danas divan dan...

Ahaaaaa, Sanjchi
Ma joj i to moooreee Navodno ds je SUGA nadjena na blizoj plazi... Tj. Puno djece i ostali su pokupili sugu... Javila mi je sestricna... Njoj mama radi i bolnici... Da poludis...
Aaajmeeeee, Yel, koja muuuukaaaa

Ufff Barbs...suga????😱😱😱😁 bolje izbjegavaj more neko vrijeme...ili idi negdje gdje nema ljudi😧

Treca sreca a sta te maltretiraju tom doznakama. Mislim i sta da ih ne predas na vrijeme zbog njih bi ostala bez naknade?! Neodgovorno od njih!

Barbs suga?? Ma daj 😨😨 jezivo bas
Yel i ti si se danas navozala..Krasan dan
Meni je Jan taaako nervozan danas nista nece i vice necu brige me 😧😧 umorna sam od trke danas za njim
Bice takav dan 😕

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji