Mc Mouse, predivno!!!
Sanjchi, ne znam što da ti kažem... Ali da NEMAJU KOŠARICU???? Aloooo
Danas me nesto ziga ispod lijeve sise, ali u trbuhu. Kad se napnem npr da se ustanem s kauca ili sjedam, ili se saginjem...cijeli vikend osjecam malecku al sad mi nekako nije bas svejedno jer ju jutros slabo osjetim. Jucer me moji opet ubili u pojam zbog namjestaja😒😒 dosla sveki jucer k meni i kazr mi da su ludi, da ne cuvam ja trudnocu pa da moram bit pod staklenim zvonon...i zna kolko su teski tj. kolko nisu teski kauci pa mi kaze da ne uzimam to k srcu...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
McMause prekrasni paketic! I ja jedva cekam svoj....😁
Sanjchi, beba ti se ne mora javljati svake sekunde... Kako vrijeme bude odmicalo vidjet ćeš da ti neće dati mira A to što te žiga je vjerojatno jer si se previše naprezala i dizala preteško!
Barbs, nemoj bit ljuta😌 ma nisam nista dizala, vec gurala. Aaa mislim da je to mozda rastezanje maternice? 😕 sad cu pojest malo cokolade da se mala pokrene😂😂😂
Temperature su paklene....😫
Ja sam danas ujutro isla kod doktora i radi tek od 13 h, tak da moram poslije ici.
Vec me tjedan dana boli desna strana jezika, onako skroz iza, prvo sam mislila da je afta, ali nije, proteze mi se.bol niz vrat i pritisak na uho, ne mogu gutat slinu, a kamoli hranu. Mislim da je upala zlijezde slinovnice. To sam imala vec imala, ali tad mi je otekla cijela lijeva strana lica i limfni cvorovi iza uha, zavrsila na klavocinu.
Sad se bojim, ako.je opet to, da li uopce mogu kakav antibiotik, ako ne, s cim cu si olaksat :(
Ubitacno boli. Gladna sam jako, a ne mogu nista jest. 😣
Sanjchi bas sam ti htjela reci da pojedeš kockicu 😂😂
Samo ja rijetko stanem na kockici 😂😂😂😂😂
Evo mi na putu za more, uzasna guzva na cesti, vozimo se sporo mic po mic... sljedeca 2 tjedna uzivancija i bye bye Zagreb i vrucine uzarenog asfalta 😉.
Sortiraj odgovore
Najstariji