Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    24. Srpanj 2017. 07:46

Mamee saljemo vam slane pusice s mora 😘😘😘 Nadam se da ste mi sve dobro i da vam nije vruce ☺☺

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

24. Srpanj 2017. 07:48

Sanjchi, slaaatke su ti necakinje i jako lijepo sto se slazete ❤️
    Natasha, sretna godisnjica ❤️❤️ :)

• Dena1009
    24. Srpanj 2017. 08:10

Tea drago mi je da je sve u redu i da su te pustili na more. Cuvaj se, opusti se i uzivaj, da ti i bebica zaboravite na sav dosadasnji strah. 😘

Cure jel znate dal je moguce kupiti presvlaku za zastitnu ogradicu? Imam jednu koju je baka zasila za necaka, pa sam mislila kupit jos jednu al nisam nigdje nasla. Jel ima toga uopce za kupit?

url=https://lilypie.com]

Suncokretica
    24. Srpanj 2017. 08:22

Jutro!
    Mi smo ovaj vikend bili aktivni. Otišli van s prijateljima u subotu, u nedjelju na izlet u eko selo, malo uživanja u prirodi. Došla sam jučer umorna i zaspala ko top popodne 
    Ne mogu vjerovati kako se brzo umorim, a da ne spominjem kako mi je bilo vruće i sparno vani... Malo je kao osvježilo s kišom, ali je to još više podiglo sparinu u  Zagrebu, koma 
    Natasha, sretna godišnjica sa zakašnjenjem!
    Tea, drago mi je da su te pustili doma i da uživate na moru. Lijepo se opusti i uživaj, odmah će i tlak i šećer biti bolji 

24. Srpanj 2017. 08:25

Klea, najljepse je kod kuce😊 barem meni...hehe
    Tea, nadam se da uzivas i da se cuvas!! 😘
    Yel, hvala😊
    Dena, neznam, ja sam mislila da to ide bez navlake pa se to pere? 
    P.S. Dobro jutro mame...uopce se nisam naspavala, sve me zivo boli i mislim da cu danas bit lose raspolozena😒 Pod hitno moramo krevet mjenjat...
    Kod nas jr jutros friskije nego ovih dana, bas lijepo osvjezenje..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

24. Srpanj 2017. 08:29

Suncokretica, umaranje...ufff...ja se sad uspusem dok se popnem na kat😧😂😂😂😂

• Mamuka
    24. Srpanj 2017. 08:37

Jutro cure!
    Natasha sritna godišnjica!
    Tea znači da stanje ipak nije tako lose kad imaš dozvolu za more. Lipo se opusti I uživajte!
    Sanjchi ova starija curica baš liči na tebe puno. Mislin da vise ona liči na tebe nego moja micica na mene. Tj definitivno je!
    Mi smo u petak išli na Brač I jučer oko podne se vratili jer je muž mora u neke svatove. Majko draga kako je bilo vruće. Bili smo kod prijatelja koji imaju tamo neko stariju kuću I nema klime. Stvarno je gadno bit bez klime po ovim vrućinama. Jučer kad sam došla upalila sam klimu I izgasila tek kad sam išla spavat.
    Nisan se baš nešto ni odmorila jer je sam se tamo topila od vrućine I plus micica je bila cila neka kmecava šta me stvarno nervira. Inače nije takva pekmeza, al tamo je stalno nešto cmoljila. Vjerojatno je bila nervozna od vrućine jer jučer je od kad smo došli kući bila skroz OK.
    Ajme jedva čekam GO, jedva. Ne mogu vise, neman snage ni za osnovne stvari.
    Jučer sam imala napadaj želje za slatkišima pa sam popodne iza 5 poila 3 manja sladoleda na štašiću I snickers. Stvarno nisam imala mire. Kad stanen na vagu sljedeći put mislim da ću se onesvistit kad vidim broj.

24. Srpanj 2017. 09:01

Mamuka, pa kazem ja: tetkino dijete😊
    Ma bez klime je koma..ili bar ventilatora! Ovaj moj navalio ic na Pag di nemamo ni ventilator a kamoli klimu, umjesto na Hvar di imamo sve😰 al dobro, necu se zalit..more je more.. Ima ljudi koji nemaju priliku ic na more pa se ne zale...
    I mene je jucer nesto hvatala glad, stalno sam nesto grickala...

treca_sreca
    24. Srpanj 2017. 09:49

Bez klime bih se ubila...u nas gori levaleva dan noc. Muz ce dobit zivcani kad dodje razlika od struje sad u rujnu.
    Tea super za more....gustajte!
    Ja danas nakon uru hodanja u spizu opet umirem od bolova u nogama....a ne mogu samo plivat i masirat se....ima posla za obavit, ko ce oprat skuvat spizu itd... 
    tako da sam si maloprije za kapilare uzela kremu od kestena i mogu molit boga da ostali sastojci (osim kestena) ne nastete bebi....jer kao nista to nije za trudnice....ali sad me ceka opet pol dana na nogama i nemam druge. Eh da je imat kucnu pomocnicu pa lipo dignit noge ispod klime a sve po kuci da se "samo" odradi

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    24. Srpanj 2017. 09:54

Sanjchi svakako sto prije promijenite krevet tj madrac.
    Kad sam bila mladja nije me toliko smetalo ali kad su dosla djeca, pa uz to jos posao...onda zbilja shvatis vaznost kvalitetnog nocnog odmora. A bez dobrog madraca to je puno teze....pogotovo ak kicma krene zezat, to je znak da je krajnji cas za promjenu

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.