Trrca sreca jako neodgovorno od njih, trebali su ti javit. Mene je sestra zvala da oni idu na go i da mi je pregled kod ginekologinjice i pitala dali mi odgovara i jos poslije je rekla kako cujemo se poslije 10.8.
Ima svakakvih doktora.

Ja sam konacno iznesla stvari da krenem sa pranjem za bebu, kad ono tolko pada kisa da se ves od jucer nikako nece posusit, vec sam ga 3 puta vukla na balkon i natrag i na kraju sam zaspala na kaucu kad je poceo vjetar da puse i sve ga natrag pospricalo 😣
Curke mozete kod nas na hlađenje...

url=https://lilypie.com]
Ja sam konacno iznesla stvari da krenem sa pranjem za bebu, kad ono tolko pada kisa da se ves od jucer nikako nece posusit, vec sam ga 3 puta vukla na balkon i natrag i na kraju sam zaspala na kaucu kad je poceo vjetar da puse i sve ga natrag pospricalo 😣
Curke mozete kod nas na hlađenje…
joj blago tebiiiii... kod mene se digao vjetat i pale 3 kapi..a dali su prolom oblaka.. al malo je lakse...maaaaalooooo...
taman sam bila u gradu kad je pocelo i u gradu kaos,guzva i auti...sva sreca pa znam sve okolne puteve koje turisti ne znaju pa sam cak i brzo dosla kuci...
isla sam u postu. napokon mi svekriva poslala kolica..
sad sam to namjestala,slagala i gledala i ful su jednostavna..( zivjele upute! )
muz se bas bio uzivio u kolica,kako su lagana i jednostavna i sto sve mogu
sogorica mi poslala 30 bijelih tetra pelena,
nesto robice,
hranilicu( nikad ruzniju,al posluzit ce svrsi)
kadicu ( isto majkomila gadnu i staru za poludit,mislim da cu ipak kupit novu..)
i dobila sam ne znam kako se to zove...sto stavis na pod,bebu na to,pa ima neki luk sa koje vise igracke..to mi je bas fora..al to kad beba dodje malo veca.
i to je to sve sto cu dobit okolo..jos mi sutra dolaze sa kreveticem pa cu napokon znati sto sve imam i nemam i mogu u shoping opusteno!

Curke mozete kod nas na hlađenje…
joj blago tebiiiii… kod mene se digao vjetat i pale 3 kapi..a dali su prolom oblaka.. al malo je lakse…maaaaalooooo…
taman sam bila u gradu kad je pocelo i u gradu kaos,guzva i auti…sva sreca pa znam sve okolne puteve koje turisti ne znaju pa sam cak i brzo dosla kuci…
isla sam u postu. napokon mi svekriva poslala kolica..
sad sam to namjestala,slagala i gledala i ful su jednostavna..( zivjele upute! )
muz se bas bio uzivio u kolica,kako su lagana i jednostavna i sto sve mogu
sogorica mi poslala 30 bijelih tetra pelena,
nesto robice,
hranilicu( nikad ruzniju,al posluzit ce svrsi)
kadicu ( isto majkomila gadnu i staru za poludit,mislim da cu ipak kupit novu..)
i dobila sam ne znam kako se to zove…sto stavis na pod,bebu na to,pa ima neki luk sa koje vise igracke..to mi je bas fora..al to kad beba dodje malo veca.
i to je to sve sto cu dobit okolo..jos mi sutra dolaze sa kreveticem pa cu napokon znati sto sve imam i nemam i mogu u shoping opusteno!
Ovo sta se stavi na pod i ima lukove se zove baby gym 😊
Odlicna stavar. Moj L je bio u tome svaki dan od 3 tj starosti. Kad je poceo mlatit i hvatat rukicama to mu je bilo ful zanimljivo i dugo je htio biti u tome 😊

i da...danas mi se malena nesto slabije javlja..a kad se javi toliko klepne i pritisak mi pod desnim rebrom da mislim da ce mi nesto ekspolodirati ..uf..
gnojna angina ...znam sta je to..vjecno kad sam bolesna,angina i sumamed ili inekcije penicilina..
sto se tice dozaka,treca sreca,jako neodgovorno od tvoje soc gin..nadam se da ces uspjeti rijesiti

Daaaaa, sugaaaa... Uuuuzaaaas... Bljakkk... Nista od mora neko vrijeme ocito a i kad budemo isli nek to bude s barkom ili gdje nema ljudi...
I me, uuuu, puuuunoooo si ti toga dobila!!!!! Suuupppeeeeer... Zelimo i slikiceee
Vidim da ti je Sretna vec odgovoril za baby gym .. I meni ga je sestricna proslijedila...

Dena bas nemas srece😧
Evo i kod nas oprala kisa sparinu..bas je lijepo frisko...
I me, super za dobivene stvarcice. Naravno ocekujemo slicice!! 😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
sutra vam poslikam sve! sad sam sve spremila sa strane. (citaj: sutnula )

Hvala sretna
I_me obavezno slikaj 😁
Treca_sreca, Boze sto ne podnosim HZZO doktore, čast izuzecima 😭😭😭😭
Barbs gdje točno je ta šuga u kojem mjestu 😫

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji