Zna li netko neki prirodan recept protiv gljivica na koži?
Pojavile su mi se na nožnim palcima, nije puno ali se lagano vidi i zna svrbiti. Valjda od zatvorene obuće ljeti...
Imala sam za to kremu beloderm koja mi je pomagala, ali nisam sigurna smijem li ju sada u trudnoći?
Dobro jutro, mamite! Jeste se raspisale od jučer
Zaboravila sam komentirati što se KUMOVA TIČE za krštenje tiče... Ja za sada nemam ideju. Mene je muž pitao ako imam, ali nemam Najrađe bih pitala svoju vjenčanu kumu da bude i malome na krštenju jer smo si jako bliske... Imam ja još nekoliko frendica, ali ne znam... S njom sam jako bliska... Ja bih najrađe da dvoje budu kumovi: muško i žensko, tako da... ako bude bilo tako našu vjenčanu kumu ću pitati ako će biti i kuma na krštenje, a on neka pita nekog svog frenda
. Ali o tome ćemo kad dođe vrijeme. Bebač se nije još ni rodio.
Violeta, tvoj je muž promijenio ideju što se kuma tiče jer se uvrijedio... To me podsjetilo da se i frend od našeg frenda uvrijedio kad je on muža zvao da mu bude vjenčani kum i ovaj mu je objasnio da je htio mog muža za vjenčanog kuma, a njega za kuma na krštenju... Ali svatko eto zna za sebe
Tea, uživajte na moru i lijepo se iskupajte!
Treca sreca, neka si se i ti lijepo nauživala na moru! I ja sam također primijetila da mi bude lakše kad se idem kupati... Kroz dan mi noge jako otiču (a pijem puno tekućine!), a nakon mora mi oteklina splasne i puno mi je lakše.
E odavno nisan bila na moru a da nismo imali klimu. Baš je tramak. Još je u petak večer bila takva sparinaaa da ni ventilator apsolutno ništa nije pomaga.
Iskreno ne znam bi li ovo ponovila tj išla na more a da nema klime. Pogotovo sa dicom. Drugačije je kad si bez dice, nekako se prilagodiš, al kad oni ne mogu spavat pa neće ni jest, a nervozni su... To je umor, a ne odmor.
Meni se nije baš ni išlo, al muž je tio ić jer su išli u podvodni ribolov I njemu je to napeto pa ajd morala sam mu ugodit. A I zvali su nas sto puta pa nekako je glupo I odbijat toliko, al eto bili smo.
Veselim se Komiži I apartmanu s klimom....
Sanjchi ti nam sa onim svojim slikama svakoraznih slastica samo potpiruješ želju koju ionako jedva kontroliramo. Palaćinke su mi na pameti već danima al suzdržavam se nekako. Osim ono jučer kad sam poila slatkiša ko neman.
Natasha, ako sam zaboravila jučer - sretna godišnjica sa zakašnjenjem! Torta baš izgleda fino!
Za razliku od I me, ja sam zadnji put tortu/kolače jela prošli ponedjeljak na rođendan u od nećaka. Sreća u nesreći da radi sestričnine sestrične (pokupila je neku bolest i nisam htjela riskirati!) nismo išli u subodu na rođendan jer bih se i tamo prežderala...
Probava mi je danas bolja, NE MOGU VJEROVATI! Ok, nisam još išla na wc, ali jučer sam jako pazila što jedem i što pijem... Nisam npr jela sladoled niti sam popila hladno piće i odmah mi je lakše!
WUUUUHUUU
Vagala sam se jutros; na +9,5kg sam Tko god da me vidi kaže da nisam puno dobila
Sanjchi, nećakinja ti je preslatka, ali i ona druga isto
Mamuka, naša Sanjchi nas samo guštira Ne samo sa slatkim već i sa svim drugim jelima
Ajmeeeee, klima je majka... Jučer smo uzeli auto od njegovih da idemo na selo kod mojih jer ima klimu... Definitivno moramo kupiti novo auto s klimom Ja sam si eto jutros ventilator u sobi upalila koliko je nepodnošljivo bilo
JOŠ UVIJEK je nepodnošljivo...
Nisam išla do grada kako sam i htjela jer se mijenja vrijeme, pa to automatski znaći da će svi turisti POTRČATI u grad... Srećom pa nije nešto hitno. Htjela sam provjeriti u Bipi ako imaju slučajno tetra pelene na akciji
Jaaaao, kad bi barem pala kiša, ali PALA-PALA i da se bar NAPADA, a ne 5 kapi i sparina se samo još više digne... Ovo je užas... Navodno da će popodne/navečer kod nas krenuti, ali ne bih se žalila da krene prije.
Ajmeeee, ja muku mučim od subote sa fotoknjigama... Znači, za noniće (njegove i svoje) sam naručila preko IPOKLONA i tamo je jednostavno za naručiti i ima košaricu dok preko FOTOKNJIGA.HR je užasno komplicirano.
1. samo jednu narudžbu možeš naručiti, a ako želiš naručiti više fotoknjiga odjednom moraš ih zvati.
2. krenem im slati na obradu, izbaci me na sredini
Zovem njih, oni ne znaju objasniti u čemu je problem Najgore je što NEMAJU košaricu da provjeriš narudžbu niti da možeš odraditi koliko moraš platiti i kako želiš platiti. Jedna fotoknjiga je dospjela do njih i ja se ne sjećam koliko dođe jer NARAVNO nisu ni mail poslali. Uglavnom, mislim da je ovo prvi i i zadnji put da s njima poslujem.
Treca sreca, mislim da bi nam sad svima dobro dosla jedna pomocnica! 😜
A za krevet, moramo sve uzet novo, i krevet i madrac, jer nam jr ovaj krevet mali (120×200) vise za jednu osobu a ne za dvoje..budemo to sad nekad cim prije.
Ja se evo izmorila, vadila sam svo sude iz kuhinjskih elemenata jer bi danas trebali ic van, sutra dode majstor. Tako da sam bez kuhinje neko vrijeme...pa vas necu gustirat😜😂😂
Barbs, hvala na komplimentu za curke moje😘
Idem sad malo noge podic pa dalje vidit sta moram. Ima suda za oprat...😌
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ajmeeee, ja muku mučim od subote sa fotoknjigama… Znači, za noniće (njegove i svoje) sam naručila preko IPOKLONA i tamo je jednostavno za naručiti i ima košaricu dok preko FOTOKNJIGA.HR je užasno komplicirano.
1. samo jednu narudžbu možeš naručiti, a ako želiš naručiti više fotoknjiga odjednom moraš ih zvati.
2. krenem im slati na obradu, izbaci me na sredini
Zovem njih, oni ne znaju objasniti u čemu je problemNajgore je što NEMAJU košaricu da provjeriš narudžbu niti da možeš odraditi koliko moraš platiti i kako želiš platiti. Jedna fotoknjiga je dospjela do njih i ja se ne sjećam koliko dođe jer NARAVNO nisu ni mail poslali. Uglavnom, mislim da je ovo prvi i i zadnji put da s njima poslujem.
Neki ljudi si svasta uzimaju za pravo, kao vazni su im klijenti a zapravo im jr bitno sam da lovu poberu😒
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Stigao i moj pakeeeet 😁😁😁
Ove od bambusa tetra krpice su premekane. Tako nježne. Moje preporuke :)
Sortiraj odgovore
Najstariji