Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Srpanj 2017. 15:58

Evo Barbs necu, predomislila sam se. Jede mi se bolonjez pa to pravim😁 
    Vrijeme? KATASTROFAAAAA

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    23. Srpanj 2017. 15:58

Barbs, ja sam narucivala... Oni su poslali u ponedjeljak i u poslovnici je doslo u cetvrtak... Ili petak... Ne sjecam se... Mama mi radi u posti, pa je zvala kolegice i obavijestila ih da cu proci taj petak  Inace, tek u pon sam dobila papiric da si dodjem preuzeti paket, a vec je bio kod mene...
    Nadam se da kisa nece pasti sutra ujutro i da stampedo turista se nece zaletiti u grad da mogu skociti u Bipi pogledati za tetra pelene... 

barbs
    23. Srpanj 2017. 15:59

Sanjchi, eto, hvala...s bolognesem me ne gustiras 

barbs
    23. Srpanj 2017. 16:00

Sanjchi, a ne BARBS
    Hahahahahahha

23. Srpanj 2017. 16:00

barbs

Barbs, ja sam narucivala… 

Oke..znam da jr islo mene😂😂😂 znaci tak oko tjedan dana? Cek sta ne donese postar to kuci da preuzmes?? Zasto si u poslovnicu morala?

23. Srpanj 2017. 16:02

barbs

Sanjchi, eto, hvala…s bolognesem me ne gustiras

😂😂😂😜

23. Srpanj 2017. 16:03

Sanjchi, kad me doticna nazvala za kumstvo, rekla je da  ne trazi obaveze od mene, samo svjedoka jer nema kog pitati..
    Rijec je o mom necaku koji je bolesno dijete i zato mi je bilo zao odbit na prvu.
    Da me opteretila s tim, je, zna u kakvoj smo situaciji.
    I danas si mislim da moram ici po potvrdu u zupu i upitnik mi se pojavi da li uopce mogu biti kuma obzirom na stanje...
    Nije mi problem ni cak da moram posudit novce za poklon, ali je priroda odnosa dosta smusena a i zadnjih dana se doticna poziva na kavu, rostilje kao kod 'mene'...ne zovem je niti nista, al kad dodjem do svojih vidim je

23. Srpanj 2017. 16:07

Hmmm. A neznam. Sama najbolje znas. Samo nemoj da te to uznemirava a ako zelis pristat, pristani..ali mozda da svejedno zadrzis neku distancu...

• Natasha555
    23. Srpanj 2017. 16:19

Hvala cure 
    Sanjchi- idući tjedan moram i buhtle i palacinke, nagustirala si me 
    Barbs- uzivaj na moru!
    Yel- ti odluči kako osjećaš,  nemoj da ti bude teret da moraš! Ako ona nema koga pitati, onda je u njoj problem! 
    Mi smo pitali frendove za kumstvo, mi smo njihovom sinu i stvarno smo dobri pa smo njih pitali za našu Megi 

23. Srpanj 2017. 16:24

E pa tako sam i mislila, pristala jesam, obavimo sto treba i svatko svojim putem.
    Mada je pojam kumstva sasvim nesto drugo.
    Dijetetu cu svakako pomoci koliko cu moci, teta sam mu na koncu. Al s njom i burazom na pristojnu udaljenost
    Hvala drage :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.