Evo Barbs necu, predomislila sam se. Jede mi se bolonjez pa to pravim😁
Vrijeme? KATASTROFAAAAA
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs, ja sam narucivala... Oni su poslali u ponedjeljak i u poslovnici je doslo u cetvrtak... Ili petak... Ne sjecam se... Mama mi radi u posti, pa je zvala kolegice i obavijestila ih da cu proci taj petak Inace, tek u pon sam dobila papiric da si dodjem preuzeti paket, a vec je bio kod mene...
Nadam se da kisa nece pasti sutra ujutro i da stampedo turista se nece zaletiti u grad da mogu skociti u Bipi pogledati za tetra pelene...
Barbs, ja sam narucivala…
Oke..znam da jr islo mene😂😂😂 znaci tak oko tjedan dana? Cek sta ne donese postar to kuci da preuzmes?? Zasto si u poslovnicu morala?
Sanjchi, eto, hvala…s bolognesem me ne gustiras
😂😂😂😜
Sanjchi, kad me doticna nazvala za kumstvo, rekla je da ne trazi obaveze od mene, samo svjedoka jer nema kog pitati..
Rijec je o mom necaku koji je bolesno dijete i zato mi je bilo zao odbit na prvu.
Da me opteretila s tim, je, zna u kakvoj smo situaciji.
I danas si mislim da moram ici po potvrdu u zupu i upitnik mi se pojavi da li uopce mogu biti kuma obzirom na stanje...
Nije mi problem ni cak da moram posudit novce za poklon, ali je priroda odnosa dosta smusena a i zadnjih dana se doticna poziva na kavu, rostilje kao kod 'mene'...ne zovem je niti nista, al kad dodjem do svojih vidim je
Hmmm. A neznam. Sama najbolje znas. Samo nemoj da te to uznemirava a ako zelis pristat, pristani..ali mozda da svejedno zadrzis neku distancu...
Hvala cure
Sanjchi- idući tjedan moram i buhtle i palacinke, nagustirala si me
Barbs- uzivaj na moru!
Yel- ti odluči kako osjećaš, nemoj da ti bude teret da moraš! Ako ona nema koga pitati, onda je u njoj problem!
Mi smo pitali frendove za kumstvo, mi smo njihovom sinu i stvarno smo dobri pa smo njih pitali za našu Megi
E pa tako sam i mislila, pristala jesam, obavimo sto treba i svatko svojim putem.
Mada je pojam kumstva sasvim nesto drugo.
Dijetetu cu svakako pomoci koliko cu moci, teta sam mu na koncu. Al s njom i burazom na pristojnu udaljenost
Hvala drage :)
Sortiraj odgovore
Najstariji