Sanjchi imam curku od 6 god i decka od 2,5 godine😊 Uvijek veselo kod mene😂😂😂
Plan je takav jer smo mi prosli zajednicu i svakakve frke i stvarno smo najsretniji sad kad smo si sami sve rijesili...tako ucim i svoju djecu.
Violeta moja vjencana kuma je samnom bila super. Kad sam ostala trudna drzala se na distanci...onda je ona ostala trudna s likom koji je ozenjen i na ultimatum dvoje mame je pobacila...ja sam je mjesec dana odgovarala od toga jer je to njen zivot i tog djetera a naravno da je oba htjela dijete jer ih obozavai vec je imala 26 god. Na kraju sam joj ja rrkla da sam sigurna da ce joj biti zao ali da cu biti uz njusto god napravila. Pobacila je, udaljila se od svih a od mene pogotovo kad je cula za drugu trudnocu...jednostavno to psihocki nije mogla podnijeti. Nakon sto sam rodila sam joj rekla da mi je zao sto je tako i sto prolazi kroz to ali ako moze biti srrtna zbog mene jer ja bih bila zbog nje jer je obozavam. Na to se plakala 20 minuta da sam je jedva smirila i onda mi je rekla da me izbjegavala bas zato da me ne optereti svojom tugom i tim svim. Rekla sam joj da je razumijem ali da vise ni ne ppmislja na tako nesto. Sad sam 3. put trudna i ovaj put je sve u redu...i znam opet da je prolazila kroz istu fazu ali bile smo si tu skupa i dalje i proslo je brze i lakse. Ako ste si dobre pokusaj to rijesiti s njom jer meni bi dobra prijateljica falila neizmjerno ma koliki moj ponos bio😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
I me i Violeta... Bas vam je predivno!! Uziiiivajteeeee... Mi cemo na mire oko 17 h... Bili jutros djir kod mojih na selo; bas sam odnijela svu robicu njima da mi opere mama kad je vec sve kod nje
Violeta, ja tu tvoju "frendicu" ne razumijem i nije ti bss neka "frendica".... Ja osobno ne bih riskirala kao ni ti + jucer kad smo NAPOKON nasli mjesto za kupanje, mulj se digao i gadilo mi se kupati... Cure koje ne prolaze kroz trudnocu tesko shvacaju kako je to...
Angel, lijepo sto si se javila... Kad god stignes se javi Vidim da tata i ti uzivate u javljanju curice
Neka... Samo vi gustajte..
Sanjchi, doooobra slika! Ahahahhaa skoro pa istinita, mada se i svi zivi oko mene tope Nije samo meni tesko..
Eto, mi smo rucali. Sveki je kuhala Sad uzivamo u klimi
Lakse se diseeeee
KleaIva, zao mi je tvoje frendice i vjerujem da ce se gristi cijeeeeeli zivot... Od toga se nikada ne oporavis... Najgore je kad netko vodi presing nad tobom, ali imala je onda 26g.i dovoljno je pametna trebala biti da stane na svoju stranu, ali nikad ne znas gdje te zivot moze odnijeti..
Drago mi je sto ste ipak sve uspjele srediti!
Belle, zao mi je radi dijete i sto se moras puno toga odreci Znam kad sam ja dobila onu prehranu radi kilaze koliko mi je tesko bilo... Svi zivi oko mene jedu npr sladoled, pizzu i slicno a ja se morala paziti
Mada sam zahvalna na tome jer me na vrijeme natjeralo da pripazim sto jedem . I sada kad sam si dozvolila malo previse, tesko mi je jer mi sve pada na zeludac... I ja cu morati pripaziti sto jedem..
Angel bas lijepo da se bebica pocela javljat, uzivajte u tome, i ti i dragi!!!
KleaIva, uhh...kumina prica..al kao sto kaze Barbs, imala jr tad dovoljno godina da bi bila u stanju stat na svoje noge radi svojr bebice. Unatoc tome sto je tata bio ozenjen muskarac, mogao je prihvatit i on odgovornost. Ali dobro, lako jr pametovat. Kad bi se neka od nas zatekla u slicnoj ili istoj situaciji, tko zna kako bi mi odreagirale tako da nr treba suditi nikome, jer samo ti gazis u svojim cipelama i nitko drugi...
Barbs, bar danas nisi morala kuhat😊 mrni se nista neda, mislim da cu kasnije smutit palacinke kad dragi ogladni😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Cure, ja bi natrag na moree! Ovo je koma, a klimu još nemamo
Violeta i I-me, divno vam je!
Mi danas zvali roditelje i kumove na rostilj posto je godišnjica, nismo planirali ali nekak spontano se dogovorili. Mislili smo ih negdi voditi nakon kaj radove zavrsimo Al sad ćemo ovako.
"Prijateljice"- ja sam imala jednu koja je bila energetski vampir i nakon puno vremena se udaljila od nje. Uvijek mi je bilo žao zbog situacije njezine doma i svega i trudila se biti uz nju, Al više nije imalo smisla.
Belle- zao mi zbog dijete, drži se. Bebica i ti ste najbitnije, budeš ti to izdrzala!
Hvala vam cure 😊 Bile smo dobre ali ne bas najbolje, ona i muz su isli na preglede i ide stalno na neke kontrole pa prate plodne dane i tako (tko zna sta sad jer smo to pricale prije par mj) i mislim da bez obzira na sve ja se nikada ne bih ponasala kao ona (ni mi nismo odmah ostali trudni a kad su to culi njezin muz je rekao meni ajde da ti ja napravim djete kad muz ti ne moze, i mi smo na to presutili). Meni je zao ali ja sam se maknila od nje jer me jednom tako napala ajme i to je bila kap koja je prelila casu, ali ocito sam ja njoj trn u oku dok me i dalje komentira i ismijava.
Sanjchi, loira, barbs, iskreno? Nadam se da necu moci biti kuma. Zato sto me ta osoba do prije 1.g nije niti pozdravljala jer nas je mrzila kao familiju.
A vezano za frendice?
Danas ujutro me zvala jedna koja ima problema sama sa sobom. Prije mjesec dana mi je dosla doma i dva dana bila i nece doma?
Pa sam njene kontaktirala, odvezla ju jedva doma.
Danas ujutro me pocela jbt da ce puknut da budem uz nju i pricam joj da se smiri, da nemam kak doc, 30 km sam udaljena i da zasto forsira tu negativu jer i ja moran na sebe mislit, na bebu i pocne se prijetit da ce si nes napravit?!
Rekoh zvat cu ti hitnu? Nece, nego javi da da ce doci kod mene tu gdje sam doselila?!
Hvala Bogu ne zna adresu! Rekla sam joj da je sebicna , zblokirala je i javila njenoj mami kaj govori, nek ju vodi po pomoc!
Da se razumijemo, tad kad je bila kod mene, vodila sam ju po kavama, pa po pomoc, nahranila, i otisla je na jedvite jade.
Strasno!
Drage moje, negdje sam procitala da je trudnoca i proces duhovnog ciscenja ili tako nesto, na mene su se udavi zakeljili ko muhe?!kao da se redaju situacije koje moram prozvakat, rijesit, otkantat neke ljude...
Cudno!
Natasha sretna vam godisnjica!! 😘😘
Violeta, onda je mozda bolje maknut ju od sebe, ha?
Yel, pa reci da nemozes bit kuma i dobro...hehe..nemoj se ni trudit u crkvi provjeravat.
E to se kumove bira tj pita mjesec-dva prije neg se beba rodi, ili?
Barbs, ako se ne varam, ti si narucivala i placala pouzecem za jastuk i pelene? Kolko dugo je trebalo da to dode? Jer meni je frendica narucivala (ja nemam fb) pa su trazili broj moba da me obavijeste kad ce poslat. To je bilo u srijedu...i jos nista😕
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Yel, ako ai nisi toliko dobra s njom, mozes ju odbiti!
Violeta, nazalost, svi smo mi razliciti...
Natasha, samo vi uzivajte!
Sto se KLIME/MORA tice... Zaspala sam u klimi malo prije ahahha Sad sam u sobi s ventilatorom ali za sat vremena idemo na more
Sanjchi, aaajmeeeeee, ne gustiraj me palacinkamaaaa Daaaaa, super mi je sto nisam morala kuhati... Nadam se da se nece sve pojesti da sutra manje moram skuhati haha
Kakvo je vrijeme kod vas?
Kod nas je PAAAAKLEEEENOOO Navodno da ce sutra kisa i zahladjenje... Nadam se da ce ipak uraniti i ta kisa da ce krenuti veceras... Ovo je nepodnosljivooo
Bebica je eto extra aktivna danas Trbuh mi je alijenski
Sortiraj odgovore
Najstariji