Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    23. Srpanj 2017. 12:54

ipak sam ja rijecno dijete! Zivjela drava 😀
    Danas smo malo pobjegli sa mora i otisli u pazin u zarecki krov. Rijecica pazincica.. tisina, malo ljudi, hladovina, sendvici.. ja se samo suncam dok miz vec 10ti x skace ko dijete od 10 god. 😂

23. Srpanj 2017. 13:09

Ajme kak vam je lijepoo...hahah...i ja skacem kad sam na moru (sad ne) al inace stalno i skacem i ronim i svasta...😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

kleaiva
    23. Srpanj 2017. 13:11

Yel muz i ja imamo plan kad klinci odrastu kupiti malu kucicu van grada na brdu a njima ovu ostaviti nek si sreduje tko hoce...ako nitko nece prodat cemo i podijeliti novce pa svakome po nesto. Naravno da nije vrijeme za prodaju nekretnina i tko zna kaj ce biti za toliko godina ali eto barem da imaju pocetak sami ako ce htjeti ili pocetni kapital barem sto mi nismo imali. 

Loira ja sam se udala iz Dugog Sela u Vrbovec i vec sam sad 7 godina u Vrbovcu a radim u DS navikla sam se ma zivot tamo iako mi fali blizina Zagreba, vlak koji ima suoer vezu i tako😰

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

23. Srpanj 2017. 13:28

Klea, plan vam je fantastican! Daj me podsjeti, znam da je trece na putu, ali sto imate sad, cure, decke? 
    Evo jedna za sve nas danas....😆

violeta1
    23. Srpanj 2017. 13:31

I_me bas vam je lijepoo..
    No da vam kazem sto me bas razocaralo. Pisala sam vam za jednu frendicu koja me stalno napada od kad sam trudna a oni pokusavaju vec 2- 3god i nista i sad o meni sve najgore i samo ona ima takvo misljenje. Da bih se ja udaljila od nje i sad ju sretnemo na jezeru samo mi je mahnila, a dosla je do moje seke i pitala ju: Sta ti seka izmislja pa se nece kupat? Moja sestra joj je samo odg da ne zeli riskirati. Ja sam ostala paff
    Mislim jel ja izmisljam ako se kao trudnica ne zelim kupati u jezeru i bazenu? 

23. Srpanj 2017. 13:39

Ja takve ljude ne razumijem...Moj je stav ovakav: mislim, ok, ti si zalosna jer tebi ne ide i ne uspjevas si to ostvarit, ali ako smo si mi prijateljice, ne moras se veselit mojoj trudnoci al ne moras me ni mrzit. Nisam ti ja krivo sto ne ide..a sto ja radim ili ne radim, jer se brinem za svoju bebu, svakako nemas pravo komentirat...

I_me
    23. Srpanj 2017. 13:39

violeta1

I_me bas vam je lijepoo..
    No da vam kazem sto me bas razocaralo. Pisala sam vam za jednu frendicu koja me stalno napada od kad sam trudna a oni pokusavaju vec 2- 3god i nista i sad o meni sve najgore i samo ona ima takvo misljenje. Da bih se ja udaljila od nje i sad ju sretnemo na jezeru samo mi je mahnila, a dosla je do moje seke i pitala ju: Sta ti seka izmislja pa se nece kupat? Moja sestra joj je samo odg da ne zeli riskirati. Ja sam ostala paff
    Mislim jel ja izmisljam ako se kao trudnica ne zelim kupati u jezeru i bazenu?

Ne izmisljas. Pa ni ja se ne kupam. Malo sam si skvasila ruke i noge i to je to. Ipak je to jezero/rijeka. Totalno drugaciji sastav vode nego more i ne zelim riskirati. 
    Ne zamaraj se.. vidis da je isfrustrirana.. samo nervozu siri.. ne treba ti to.. okreni glavu od nje i pa pa. Pa nek si misli..
    Zabavi se sa svojima 😘

violeta1
    23. Srpanj 2017. 13:51

Sanjchi i I_me hvala vam 😊 Bas me razocarala jako, mislim aj da neko jos ima negativne komentare o meni, znala bih da je do mene, ali ovako jedino ona po meni od kad sam trudna nitko vise. Smeta mi to bas.

23. Srpanj 2017. 13:59

Mislim da jr ona tebi zavidna jer je nesretna i nezadovoljna sobom pa to izbacujr iz sebe na tvoj racun sto zapravo govori o njoj kakva jr osoba. 
    Ja imam poznanicu koja je u slicnoj situacii, zadnji put je bila trudna valjda 5 mj. i isla na pobacaj jer nesto nije bilo u redu s bebom. Od onda ju je strah vise pomislit na T, dok malo ne prode vremena. I sad joj je sogorica trudna u isto vrijeme kad i ja i nisam jos ni jedan los komentar cula. Prosli vikend smo ja i dragi bili s njom i muzem joj i pricalr smo o trudnoci i svemu bez problema, nisam joj niti vidjela u ocima niti cula u glasu ni trunku zavidnosti, ljubomore ili nesto...

Angel03
    23. Srpanj 2017. 14:03

Drage moje cure, nisam vam se dugo javila jer jednostavno ne stignem. Nakon sto sam se vratila s godisnjeg docekala me hrpa posla pa mi je trebalo dobrih 10tak dana da sve pohvatam i sredim. Mislim da ce od sutra biti malo lakse. Jos sam si mislila, sad ce svi na godisnji pa ce taman biti mira, ali bas i nije tako... uglavnom, kroz zadnjih nekoliko dana sam procitala sve vase komentare s kojima sam bila u zaostatku, a bome je bilo preko 150 strana. 😂 Svaka cast cure!
    Bila sam na pregledu prosli tjedan. Sve ju super, tocno kako treba biti. Pocela sam osjecati curicu, a i tata je jucer prvi put osjetio i bio sav izvan sebe. 😍
    Novi pregled je 16.8., Barbas, molim te kada ces azurirati pa upisi.
    Pogledala sam slikice koje ste slale, sve ste divne 🤰🏻
    Vi koje imate sad radove vjerujem da vam nikako nije lako posebno po ovim vrucinama, ali ipak je tu volja i zelja da pripremite sto vise toga prije nego bebica dodje.
    Violeta, ja se uopce ne bi zamarala takvim prijateljicama koje ne mogu biti sretne radi drugih, i biti im podrska. Sigurno bi joj ti mogla dati 1000 savjeta kako prezivjeti trudnocu, s najboljom namjerom da ce i oni uskoro dobiti bebu. Nazalost ljudi su svakakvi, a od tih koji ti nisu pravi prijatelji ni podrska najbolje se maknuti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.