Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    23. Srpanj 2017. 10:22

Giovi

Jutro cure.. treba mi mala pomoc,savjet… kako mi je gin. Prije 5 dana prepisao sumamed zbog onih bestija odmah drugi dan nakon sto sam ih popila sam dobila gljivice. Mislim da je on od sutra na g.o. i ima neki zamjenski gin. Ali mene zanima dali ja mogu uzeti na svoju ruku neke vaginalete ili sl? Ili jel znate neki prirodni lijek koji je siguran?

Znam da smijes linex lady i jos neke, zaboravila sam koje :/ mozes pitat u ljekarni

23. Srpanj 2017. 10:42

Cure drage, molim ako znate iz prakse uvjet za krsno kumstvo...
    Pitana sam od strane sogorice da budem kuma djetetu i trebala bih ici po neku potvrdu u zupu.
    E sad. Zivim u vanbracnoj zajednici, trudna i civilno sam razvedena (prosli brak), da li mogu biti kuma?

23. Srpanj 2017. 10:43

Uhh Barbs..bas te muci ta probava😕 ja inace ne pijem vodu iz frizidera, to mi je prehladno, odmah me grlo boli. Pomjesam si tu i vodu iz pipe.. Hmm, moze bit da je to to, da ti navecer ne odgovara hrana teska😕
    Giovi, neznam, nisam ih bas koristila, mozda do sad dva puta i to na recepet sto je islo...
    Yel, ma to ti se lako razbije, hiltica ti treba i taj cas..ne naravno ti, nego netko muski. Al nije to toliki problem. Samo sto vecu hilticu nabavit i opleti😂 aa bio jr laminat gore (JOS U GOREM STANJU NEGO PLOCICE) pa sam ga pocupala van. Budem stavila druge plocice samo kad bude love. To mi je najlakse odrzavat. MM stalno nesto vani radi pa ni ne gleda kakv ulazi u kucu (mislim na cipele) pa tako da jr puno lakse oprat plocice nego laminat.

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

23. Srpanj 2017. 10:44

Yel

Cure drage, molim ako znate iz prakse uvjet za krsno kumstvo…
    Pitana sam od strane sogorice da budem kuma djetetu i trebala bih ici po neku potvrdu u zupu.
    E sad. Zivim u vanbracnoj zajednici, trudna i civilno sam razvedena (prosli brak), da li mogu biti kuma?

Mislim da to nema prepreke...bar nebi trebalo bit. Ako bude, onda su ovi u zupi fakat zatucani😕😰

barbs
    23. Srpanj 2017. 10:48

Sanjchi, moguce, jer svaki put kad jedem nesto lagano za veceru mi je dobro...
    Yel, to nazakost ovisi o zupi 

loira
    23. Srpanj 2017. 11:34

jutro žene!
    yel, ako ti se posreći, možeš biti kuma, meni nije odobreno jer nisam vjenčana u crkvi...
    kleaiva, iz istog smo mjesta...iako ja ne živim tamo već neko vrijeme
    baš lijepo da ste mnoge na svojem, to je sreća, drago mi je da imate takvu priliku...mm i ja čini mi se nećemo uspjeti ulaziti u takve pothvate (kupovanja stana ili kuće)...prije ćemo si nabaviti one kućice na kotačima hehe

23. Srpanj 2017. 11:40

loira

prije ćemo si nabaviti one kućice na kotačima hehe

To je sad hit...hahaa..i nije ni lose..npr. ides na more, a kucu vozis sa sobom😁 stedis na smjestaju😜

Belle84
    23. Srpanj 2017. 12:15

Giovi mozes Acidosalus vaginalete ili Lactogyn (vaginalno ili oralno). 
    Evo curke mene nakon 5 dana nejavljanja, na dijeti sam zbog secera, izgubila sam kilu, jedem po jelovniku za dijabetes i pikam se i mjerim si secer doma svaki dan 2h iza obroka. Ne smijem jesti kruh, tjesteninu, rizu, voce s visokim glikemijskim indeksom (npr. lubenica....), i naravno slatkise nikakve. Tijelo mi trazi to sve u trudnoci ali eto, ja si to ne smijem dopustiti kao vi. Tesko je u trudnoci (kad moras unositi vise kalorija) biti na dijeti ali nemam izbora. Dosad sam dobila samo 5kg i rekla mi je ginekologica da cu do kraja (s obzirom na dijetu dobiti jos mozda 2-3kg, dakle 7-8kg sve skupa). Uzivajte cure u blagodatima trudnoce i u hrani. Meni ovo definitivno nije blazeno stanje. Bit ce bolje nakon poroda, nadam se.

violeta1
    23. Srpanj 2017. 12:16

Cure mi smo na jezeru Orahovica, u debeloj ladovini, samo sto mi je malo tesko lezat, tj.neudobno..iduci put kupujem madrac na napuhavanje. Evo slikica, kasnije uslikam cijelo kad se budemo setali.

23. Srpanj 2017. 12:37

Uhh Belle..bas to nije lako😞 bemu secer...i da lubenicu ne smijes😕 
    Violeta, uzivate vi, lijepo lijepo..ja sam evo klimu upalila i ne izlazi mi se iz kuce😰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.