Ajmeeee, ja muku mučim od subote sa fotoknjigama… Znači, za noniće (njegove i svoje) sam naručila preko IPOKLONA i tamo je jednostavno za naručiti i ima košaricu dok preko FOTOKNJIGA.HR je užasno komplicirano.
1. samo jednu narudžbu možeš naručiti, a ako želiš naručiti više fotoknjiga odjednom moraš ih zvati.
2. krenem im slati na obradu, izbaci me na sredini
Zovem njih, oni ne znaju objasniti u čemu je problemNajgore je što NEMAJU košaricu da provjeriš narudžbu niti da možeš odraditi koliko moraš platiti i kako želiš platiti. Jedna fotoknjiga je dospjela do njih i ja se ne sjećam koliko dođe jer NARAVNO nisu ni mail poslali. Uglavnom, mislim da je ovo prvi i i zadnji put da s njima poslujem.
Neki ljudi si svasta uzimaju za pravo, kao vazni su im klijenti a zapravo im jr bitno sam da lovu poberu😒

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Stigao i moj pakeeeet 😁😁😁
Ove od bambusa tetra krpice su premekane. Tako nježne. Moje preporuke :)

Mc Mouse, predivno!!!
Sanjchi, ne znam što da ti kažem... Ali da NEMAJU KOŠARICU???? Aloooo

Danas me nesto ziga ispod lijeve sise, ali u trbuhu. Kad se napnem npr da se ustanem s kauca ili sjedam, ili se saginjem...cijeli vikend osjecam malecku al sad mi nekako nije bas svejedno jer ju jutros slabo osjetim. Jucer me moji opet ubili u pojam zbog namjestaja😒😒 dosla sveki jucer k meni i kazr mi da su ludi, da ne cuvam ja trudnocu pa da moram bit pod staklenim zvonon...i zna kolko su teski tj. kolko nisu teski kauci pa mi kaze da ne uzimam to k srcu...

McMause prekrasni paketic! I ja jedva cekam svoj....😁

Sanjchi, beba ti se ne mora javljati svake sekunde... Kako vrijeme bude odmicalo vidjet ćeš da ti neće dati mira A to što te žiga je vjerojatno jer si se previše naprezala i dizala preteško!

Barbs, nemoj bit ljuta😌 ma nisam nista dizala, vec gurala. Aaa mislim da je to mozda rastezanje maternice? 😕 sad cu pojest malo cokolade da se mala pokrene😂😂😂

Temperature su paklene....😫

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji