Klea tako bi i ja...stalno nesto..ne sad mjenjat kljucne komade namjestaja ali npr nove zavjese cuda cine😁 moj dragi to ne kuzi😅😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Yel pa vidi se ali nije nista velik. Onako kako sam ja zamislila. Pogotovo kad obučem nešto sto nije usko. Nitko nebi rekao da sam trudna 😂
A kad imam usku majicu onda se onako. Kuži vec. Ali ne preočito.
To je jos ona faza kod vas: jel trudna ili se udebljala? Ali bude o to ne brinite, kad smo mi docekale, budete i vi😘
Covjece dok sam procitala zadnjih 40str... dva dana me nema i ono ne stignem nista pohvatati...
TOPLOMJER ja sam kupila u ljekarni onaj sa savitljivim vrskom jer svi vele da ni taj za uho nije pouzdan.
A jucer sam u DMu u City centru Jankomir za 90kn vidjela dudu-toplomjer, skroz je fora ali ne znam jel sta valja...
Radovima nikad kraja, pogotovo u kuci...Al bar da ovo glavno sredimo.
Barbs- ja nisam nista kupovala (nazalost), a i s mora došla danas i mislim da više neću, sad samo radovi i čišćenje i spremanje
Kleaiva, vi ste tih 70 m2 sredili u stan i jos cete siriti s vremenom?
Sanjchi, super je blagavaona! Veliko izgleda! A sta je to dolje na podu? Laminat? Mi cemo isto lupat stubiste samo ne znamo kako, puni beton je i ispod stuba
Treca sreca, ajmeeeee o suti i smecu....tu je dvoriste krcato sutom! Jos od prije od kad je deda njihov radio...usko je dvoriste, smece sa strane a dvije obitelji zive u objektu, 4 auta s obzirom da smo na selu pa jedva auti stanu
A te prostorije (garaze, podrumi u cigli) su dupkom pune stvari alata, starog namjestaja, masina, vecinom glomazni otpad. Razmisljamo da platimo kontejner, tjedan dana trpas sta mozes, platis i odvezu.
Bila sam podstanar neke 3 godine i je to je sranje, mi smo bili u rupi doslovno i gazde su pitali da im mjenjamo stolariju i sredimo stan pa da nam ukinu najamninu u toj vrijednosti...ma no way
A dragi i starci su bili podstanari 25 g, dok deda nije umro, tako da su se preporodili od nedavno, al ima posla al barem znas da u svoje ulazes
Sanjchi, da, sitnice cuda rade. Sveki i ja smo okrecile staru kuhinju, bila je neka zuta boja zidova, crveni zastori zimski, i onako namjestaj i kuhinja je djelovala pretamna, staro drvo su stolci i kutna, pobjelile smo zidove, namontirali dvije police od obicnih daski, stavili svijetle zavjese, sivi stolnjak, i na kutnu sive prekrivace (zbog pasa) i izgleda stvarno drugacije! Otvoreniji prostor, malo ikea stih sa tim policama ma super!
Yel mi smo kupili ogromnu roh bau kucu povoljno i sad nam je ta njena ogromnost samo teret. U prizemlju je s garazom 144 kvadrata a na katu 120+ oooogromna terasa velicine 2m x12 m. Predivno bi moglo biti da dobijem na lutriji😂 Ovako je lijepo u prizemlju...imamo dvije spavace manje, kupaonu veliku, hodnik gdje je i radni prostor ujedno isod stepenica iskoristen prostor, veeeliki boravak s blagavaonom a kuhinja je srednje velicine. Budem sibnula slikice kad dodem doma😊 Drugo ljeto ili jesen cemo jos jednu sobu od garaze uzeti tako da cemo imati tri sobe i garazu u sklopu prizemlja. Ma velim...imamo prostora ali novaca trenutno ne😊 Al u to vrijeme kuca je bila ful povoljna i pjesice 7 min od centra Vrbovca tako da sve mogu pjesice...a sredend kuce u okolici su bile s masnim ciframa sto muz i ja nismo htjeli jer smo se dogovorili za kredit max 10 godina pa koliko uspijemo uspijemo. Sad smo na pola kredita vec😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Yel na podu su plocice koje je jos bivsi vlasnik stavio, i meni se nimalo ne svidaju, ja bi ih mjenjala. Vidi se svaka mrljica na njima...😭 sad u 8. mj ce mi se (VALJDA, MOLIM BOGA) sredit kuhinja pa cu stavit slikice da vidis moj stil, nesto izmedu modernog i klasicnog. Ne premoderno ni preklasicno. Ovaj sav namjestaj nisam ja birala (cak ni frizider-dragi je valjda doso u dican i reko: dajte mi najveci i najskuplji frizider😂😂😂-MENI JE PREGLOMAZAN) tako da zapravo nema bas mog odabira. mada nisam birala kuhinju vec imam od sogi, svida mi se, pa to moze proci pod moje..hehe...ja sam si izabrala plocice i radnu plocu i raspored slaganja...
A vasa kuhinja fora izgleda, te police su meni fenomenalne! Lajkam😊
Joooj..a suta i smece...koliko je toga bilo kad smo gore sredivali kat..ajme...
Hmm..kazes da bi i vi rusali stepenice..to je moj tata nama radio, poslao ekipu za rusanje a kad su ih betonirali bio je i on tu s njima, on je glavni bio u dizajniranju😁 mogli smo ih napravit drugacije ali onda nebi imala spajzu, a ovako je i funkcionalnije. Samo sto jos nista nije zavrseno (ceka se strujic) 😭
Sortiraj odgovore
Najstariji