Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    22. Srpanj 2017. 21:47

treca_sreca

mc_mouse

Mene treba zatvoriti u jednu sobu bez interneta i ubacit mi literaturu za učenje ispod vrata 😂
    Kad bi bar samu sebe mogla kazniti 😂😂😂
    ista kao ja u prvoj trudnoći
    to ti je tako - najslađi "bijeg od učenja" :online shopping za bebu. Nema tu spasa dok ne dođeš do nule na računu vidim ja

A suprug se samo slatko smije, nebi to bilo tako da su njegovi brojevi VISA kartice u računu 😂😂😂

22. Srpanj 2017. 21:51

Mc mouse, sad vidim da smo u terminu, sta ti se jos ne vidi busek? Ja sve cekam da ce odjednom onaj pravi bit! Ima susjeda odmah kuca do i drugo nosi i isto smo u terminu pa padaju komentari da kad ce moj heh!

Treca sreca, i mi bi jos neke elemente, visece, za kupaonu i sobu, da iskoristimo prostor, ne znam sta da trazim a najbolje bi mi bilo po mjeri radit. U ikei je rasprodaja i cak sam odlucila da necu ici jer se bojim da cemo kupit na kraju regal za dnevnu i kupaonski klasicni donji ormaric sa ogledalom, a zapravo mi treba neka alternativa, jeftina.
    (Imam zmiju u djepu ahaha)
    Zez se, al moramo paaaaazit svaku sitnicu

22. Srpanj 2017. 21:53

E barbs, hvala :*

22. Srpanj 2017. 21:54

Boze mene, i drugim curama hvala na komentarima :* (zbunjola sam)

22. Srpanj 2017. 21:58

Bome troskovi se zaredaju samo tako, mislis sve sitnice, al nakupi se to. Mi smo prosle godine "pljunuli"  40 tisuca kuna za kat, a sve oslo u zidove i podove. Dobro, i kupaona je namjestena al od namjestaja NISTA novo nismo uzimali. Sad bi to trebalo, ugradbene ormare u spavacoj i djecoj (treca soba sluzi za sad kao radna pa ne treba ormar), krevet...i to ce kostat jos cca 15 tisuca😢 al to necemo ove godine.. Sad dolje rjesavamo tu kuhinju i spajzu i stepenice, a ako cemo (TREBALI BI ZBOG BEBICE) uvadat centralno, koje je samo po sebi trosak, morat cemo i dolje kupaonu renovirat. I tu ce otic malo bogatstvo..jedno vuce drugo i ne mozes razdvojit neke stvari ni da hoces.. Rupa bez dna...to su mi govorili da jr kuca..a ja blesava pa nisam vjerovala😫

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

22. Srpanj 2017. 22:01

Yel, puno je bolje kad radis otpocetka kako si zelis, 100× skuplje je renovirat...i 100×vise zivaca izgubis..a pogotovo ako zivis u svim tim radovima,  a vidim da mi sve zivimo u renovacijama😧

22. Srpanj 2017. 22:08

Evo ovako sad izgleda moja blagavaona, decki su popodne izbacili friz iz kuhinje. Taj veliki ormar nece tu bit, samo trenutno nemam nigdje mjesta za njega..

treca_sreca
    22. Srpanj 2017. 22:13

sanjchi255

puno je bolje kad radis otpocetka kako si zelis, 100× skuplje je renovirat…i 100×vise zivaca izgubis..a pogotovo ako zivis u svim tim radovima

istina!!!!!
    mi nismo živili u stanu dok se preuredjivao (plaćali podstanarstvo u susjednoj zgradi) to je tek užas.
    Ali ovo da je skuplje renovirat nego gradit kuću iznova....ja o tom nisam razmišljala dok lani nismo tonu love pljunuli da bi uopće ispraznili stan od starog namještaja (platili odvoz i bacanje), pa razbijanje pločica par tisuća, i odvoz šuta itd itd
    Onda sam skužila da je - puno bolje onima koji kupe rohbau (nezz kako se piše) nego ovak dobiju starudiju ko mi - pa prvo sve ruši, da bi uopće mogao počet (g)radit novo....dupli posao, novci, živci....KOMA!!

žena-majka-carica:)

22. Srpanj 2017. 22:14

Istina...
    Mi bi krenuli sa osnovnim projektom za novi stan, kako se prostorije nastavljaju jedna na drugu u duzinu malo je zeznuto osmislit raspored. 
    Moze biti ogroman stan, da je love...
    Ili za pocetak napravit bazno pa doradjivat 

kleaiva
    22. Srpanj 2017. 22:15

Joj curke...ja sam od onih koje bi stalno nesto doma mijenjale😂😂😂 uvijek neki novi raspored ili nesto. Imam milijun ideja a trenutno se nema para pa vam zavidim😂😂😂
    Zivjeli smo u zajednici oko 3 godine i naravno da nije lako ali treba se postaviti i svima reci sve direktno na lijep nacin a onda ce donekle funkcionirati ako su svi normalni😆 Sad smo vec 4 godine u svojoj kuci i stvarno je rupa bez dna...uredili smo si stan od oko 70 kvadrara u prizemlju a ostalo je u cigli...al nase je i mir je i volimo mijenjati detalje, a i jedva cekam da skupimo neke novcice ta daljnje uredenje...trebati ce jos jedna soba i tako😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.