Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    23. Srpanj 2017. 22:06

Natasha sretna vam bila ☺ salji malo torte 😉

Sretna meni se Adam vise sviđa nego Patrik.

Necaci imam ih 7 sa muzeve strane (1 cura) i jedan sa moje. 2 se sjete samo kad nesta trebaju, dok smo sa ovih ostalih 5 vise povezani, osobito 2 koja zive gdje i mi i tek su par godina mlađi od mene pa se cesto druzimo i vise smo kao frendovi. A ovaj moj malac me jako zabrinjavao jer sam se bojala s obzirom da se rodio kad smo vec odselili da cemo mu biti neznanci. Al seka je to dobro odradila, stalno mu prica o nama i super nam je kad dođemo, obozava mog muza, njegovo ime mu je bilo prvo koje je izgovorio. A jucer je rekao seki da ga odma vodi teti. Bas sam se rasplakala kad sam cula. Voljela bih da mogu vise biti sa njim. 😞

url=https://lilypie.com]

23. Srpanj 2017. 22:34

Ah slatke cari trudnice...vene, kapilare, oticanje...mozda bi nam zimi bilo lakse? Hmmm...
    Sretna, nisam nikad ljetovala blizu toga kraja.. Ali lijepo, bitno da imate gdje otic..i super je to za klince!😁
    Dena, tesko je da kad je tolika udaljenost..ali danas postoje videopozivi, viber, skype...pa to malo "olaksa" stvar...zato vise cijenimo te rijetke zajednicke trenutke..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

kleaiva
    23. Srpanj 2017. 22:55

Curke mi oko 21 tek dosli s plaze i onda spakirale stvari jer sutra idemo domaaaa. 
    Veselim se muzu i kucici ali falit ce mi kupanje i uzivanje jer nisam ni naoticala niti mi je bilo vruce...a gore kod nas przi na asfaltu😰
    U prvoj trudnoci mi je bilo najgore sto se tice oticanja jer sam najteze mjesece pod kraj bila trudna po vrucini znaci do 7.7. A u drugoj i sad mi je lakse jer mi kroz jesen kad je hladnije ne naoticu noge bas toliko, a sad jos nisu pocele te tegobe!

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Tejuska♡
    24. Srpanj 2017. 07:46

Mamee saljemo vam slane pusice s mora 😘😘😘 Nadam se da ste mi sve dobro i da vam nije vruce ☺☺

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

24. Srpanj 2017. 07:48

Sanjchi, slaaatke su ti necakinje i jako lijepo sto se slazete ❤️
    Natasha, sretna godisnjica ❤️❤️ :)

• Dena1009
    24. Srpanj 2017. 08:10

Tea drago mi je da je sve u redu i da su te pustili na more. Cuvaj se, opusti se i uzivaj, da ti i bebica zaboravite na sav dosadasnji strah. 😘

Cure jel znate dal je moguce kupiti presvlaku za zastitnu ogradicu? Imam jednu koju je baka zasila za necaka, pa sam mislila kupit jos jednu al nisam nigdje nasla. Jel ima toga uopce za kupit?

url=https://lilypie.com]

Suncokretica
    24. Srpanj 2017. 08:22

Jutro!
    Mi smo ovaj vikend bili aktivni. Otišli van s prijateljima u subotu, u nedjelju na izlet u eko selo, malo uživanja u prirodi. Došla sam jučer umorna i zaspala ko top popodne 
    Ne mogu vjerovati kako se brzo umorim, a da ne spominjem kako mi je bilo vruće i sparno vani... Malo je kao osvježilo s kišom, ali je to još više podiglo sparinu u  Zagrebu, koma 
    Natasha, sretna godišnjica sa zakašnjenjem!
    Tea, drago mi je da su te pustili doma i da uživate na moru. Lijepo se opusti i uživaj, odmah će i tlak i šećer biti bolji 

24. Srpanj 2017. 08:25

Klea, najljepse je kod kuce😊 barem meni...hehe
    Tea, nadam se da uzivas i da se cuvas!! 😘
    Yel, hvala😊
    Dena, neznam, ja sam mislila da to ide bez navlake pa se to pere? 
    P.S. Dobro jutro mame...uopce se nisam naspavala, sve me zivo boli i mislim da cu danas bit lose raspolozena😒 Pod hitno moramo krevet mjenjat...
    Kod nas jr jutros friskije nego ovih dana, bas lijepo osvjezenje..

24. Srpanj 2017. 08:29

Suncokretica, umaranje...ufff...ja se sad uspusem dok se popnem na kat😧😂😂😂😂

• Mamuka
    24. Srpanj 2017. 08:37

Jutro cure!
    Natasha sritna godišnjica!
    Tea znači da stanje ipak nije tako lose kad imaš dozvolu za more. Lipo se opusti I uživajte!
    Sanjchi ova starija curica baš liči na tebe puno. Mislin da vise ona liči na tebe nego moja micica na mene. Tj definitivno je!
    Mi smo u petak išli na Brač I jučer oko podne se vratili jer je muž mora u neke svatove. Majko draga kako je bilo vruće. Bili smo kod prijatelja koji imaju tamo neko stariju kuću I nema klime. Stvarno je gadno bit bez klime po ovim vrućinama. Jučer kad sam došla upalila sam klimu I izgasila tek kad sam išla spavat.
    Nisan se baš nešto ni odmorila jer je sam se tamo topila od vrućine I plus micica je bila cila neka kmecava šta me stvarno nervira. Inače nije takva pekmeza, al tamo je stalno nešto cmoljila. Vjerojatno je bila nervozna od vrućine jer jučer je od kad smo došli kući bila skroz OK.
    Ajme jedva čekam GO, jedva. Ne mogu vise, neman snage ni za osnovne stvari.
    Jučer sam imala napadaj želje za slatkišima pa sam popodne iza 5 poila 3 manja sladoleda na štašiću I snickers. Stvarno nisam imala mire. Kad stanen na vagu sljedeći put mislim da ću se onesvistit kad vidim broj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI