Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    22. Srpanj 2017. 19:48

P.s. Natasha, jos mjesec dana i na moru si 

barbs
    22. Srpanj 2017. 20:18

mc_mouse
    22. Srpanj 2017. 20:59

Suncokretica

Cure super su vam buše, neke veće, neke manjemcmouse, kako funkcionira to sa tim aplikacijama i plaćanjem? Sve znači mogu preko mobitela i naručiti doma?

Prvo se moraš registrirati na njihovim web stranicama. Upišeš svoje podatke. Dostavnu adresu i slično. Aplikacije često imaju vikend akcije -15% na sve (i sniženo i besplatna dostava). Pod podatke o plaćanju upisuješ svoju karticu. I na kraju te prilikom kupovine uvijek traži zadnja tri broja s kartice (od iza) kontrole radi. Ma Full jednostavno. 

Mada ja imam i paypal i mPbz tako da me niti jedna trgovina ne može zaobići 😂😂 NAŽALOST 😂

Yel busica je Preslatka. Iskreno mislila sam da se
    Moja nikad nece vidjeti. Upravo sam obukla neku siru haljinu na volane i tužna sam jer se nist ne vidi 😂😂

treca_sreca
    22. Srpanj 2017. 21:01

Lijepe su busice! Barbs dobro je dok su samo natekle, voda se povuce kao rukom odnesena. A tko dobije vene/kapilare moze se slikat:(
    Preuredjenja paralelno s trudnocom - uff ne zavidim! Mi smo 95% obavili proslo ljeto/jesen i za NG uselilu ovde. Ostalo je jos par detalja (jos jedan ugradbeni ormar, plus neki elementi za djecju sobu sto ce ici po narudzbi da sto bolje iskoristimo prostor) i od tog mi je muka. A nisu "sporki radovi" (nema prasine kao npr kad imas pregradni zid rijesit ili slicno) Imam sad mjesec dana da to finisiram, taman ce valjda sve bit do rujna finito....ako nadjemo drvodjelca koji u kolovozu nije na g.o.  

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    22. Srpanj 2017. 21:04

Mouse, polako s klikanjem  preko neta se novci "najlakse" trose.....jos samo ovo....i ovo....ajme kako je povoljno......iiii eto ti praznog racuna.
    Znam iz vlastitog iskustva, iz preth trudnoca 
    Sad sam srecom jos nekako stala na loptu jer sam se ispucala vec haha

mc_mouse
    22. Srpanj 2017. 21:18

treca_sreca

Mouse, polako s klikanjempreko neta se novci "najlakse" trose…..jos samo ovo….i ovo….ajme kako je povoljno……iiii eto ti praznog racuna.
    Znam iz vlastitog iskustva, iz preth trudnoca
    Sad sam srecom jos nekako stala na loptu jer sam se ispucala vec haha

Rekla sam ne smijem viseeeee iiiiii otišla u bipu po pampers premium care. Dobila 88komada za 95kn. Bile snižene na 104 i imala jos 9kn na Bipa kartici. 
    I tako mi pomogao Bog... 😦🤣😦

mc_mouse
    22. Srpanj 2017. 21:19

Mene treba zatvoriti u jednu sobu bez interneta i ubacit mi literaturu za učenje ispod vrata 😂
    Kad bi bar samu sebe mogla kazniti 😂😂😂

mc_mouse
    22. Srpanj 2017. 21:40

Ajme treca sreca, za 51 dan Mila is coming 😱😱😱
    Kako je to sve brzooooo 😍😍😍

treca_sreca
    22. Srpanj 2017. 21:40

mc_mouse

Mene treba zatvoriti u jednu sobu bez interneta i ubacit mi literaturu za učenje ispod vrata 😂
    Kad bi bar samu sebe mogla kazniti 😂😂😂

ista kao ja u prvoj trudnoći
    to ti je tako - najslađi "bijeg od učenja" :online shopping za bebu. Nema tu spasa dok ne dođeš do nule na računu vidim ja

22. Srpanj 2017. 21:45

McMause, lijep soping! Ja neznam kako ti se uci, ja mislim da nema toga sto bi me sad natjeralo da uzmem knjigu u ruke😌😌 ali sretno ti s time, nadam se da ces uspjet to rjesit. Meni je bila tlaka taj dan al kad sam krenula, i kad sam rijesila 5 kom (da ne moram sve ispocetka) dalje je bilo piece of cake😜

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.