Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    23. Srpanj 2017. 21:06

I mi smo se.najeli lubenice, bas je bila slatka.
    Danas sam mm oredlozila jedno ime: Adam. I svida mu se i sad vise ne znam koje bi ime 😂 Patrik ili Adam 😄

I_me
    23. Srpanj 2017. 21:15

sretna

I mi smo se.najeli lubenice, bas je bila slatka.
    Danas sam mm oredlozila jedno ime: Adam. I svida mu se i sad vise ne znam koje bi ime 😂 Patrik ili Adam 😄

Joj meni je Adam top! 😊

I_me
    23. Srpanj 2017. 21:20

Natasha555

Sanjchipreslatke su nećakinje. Ja još nemam nećake, brat je mlađi a i šogorica i dečko još ne planiraju, tj ona nikako naći posao
    Nama bas danas bilo lijepo, ispekli rostilj, bili moji i njegovi i šogorica i brat, vjenčani kumovi i još dvojica prijatelji na vratili jer su se sjetili da je godišnjica. Čak je i kisica padala i malo rashladila…
    Dobili i tortu od mojih i njegovih :)

Joj nisam jela kolace ni tortu ne pamtim.. posalji mi malo 😋😊.  I sretna godisnjica 😘

23. Srpanj 2017. 21:26

I me bome ste se nahodali i nauzivali danas. Meni iteknu noge od zglobova i cijela stopala. I sad sam primjetila i na lijevoj nozi onu ruznu venu, sto ju ne desnoj imam vec godinama😭😭😭 
    Sretna, oba su lijepa..a to samo vi mozete izabrat tj. odlucit 😁
    Natasha, za ovu stariju se zezamo da sam ju ja rodila jer meni najvise slici, cak ni mami (mojoj sestri, jel) ne toliko nego meni, pa je to tetkino dijete💖

Evo to je za njen 5. rodendan...tu sam vec bila trudna (ali nisam znala) 😅
    Evo to je za njen 5. rodendan...tu sam vec bila trudna (ali nisam znala) 😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

23. Srpanj 2017. 21:28

Joooj torta...bas mi se sad jede nesto takviga....fino izgleda. I svaka cast roditeljima, lijepo od njih😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    23. Srpanj 2017. 21:45

sretna dupine???? ideeeš
    mi se isto kupali zadnjih dana, toooliko lijepo rashladi da nit ne osjetim vrućine (ako i jesu kod nas u ST) jer iza kupanjca uvalim se doma pod klimu i ne mrdam nigdje drugo. Jedino kod kuhanja ručka  malo se inkomodriam al dobro..
    Adam - moj drugorođeni je trebao bit Adam....na kraju je zbog prezimena ipak ispao Toma....ali predivno ime! Preee
    Belle - nije lako ali šta se mora, mora se....svi imamo neke tegobe i restrikcije tokom T, iz ovog ili onog razloga. Glavno da beba na kraju bude dobro.
    Ja okej - guštam u hrani do mile volje (ok, ne u svemu, jer gluten ne smijem, ali to već i od prije trudnoće, tako da mi to nije nova "pokora" nego stara...) ali recimo ograničena sam full kretanjem, kad negdi idemo autom sve mjerkam, koliko dugo se smijem vozit radi pritiska dolje i truckanja....još sad ove vene koje mi otežavaju hodanje i pretvaraju me u invalida....koma. A ima trudnica koje letaju, aktivne su full ko da i nisu trudne, sve mogu...jbg, kad nismo sve iste sreće.
    Ali ne traje to vječno....par mjeseci ćemo se strpit:)

žena-majka-carica:)

violeta1
    23. Srpanj 2017. 21:47

I_me a bas lijepo ste se proveli 😊tako i treba 😊
    Natasha divan poklon 😊😊
    Meni su stopala naotecena, prsti kao cevapi a na rukama kao sis cevapi 😂😂 Bas je neugodan osjecaj. 
    Mi smo bili na utakmici, pojeli kuhani kukuruz, dosli doma i razgovarali o svim "problemima" (tipa svekrva i takve akcije i neke stvari sto muzu i meni smetaju)i dog se kako dalje 😊😊 Sad gledamo tv i polako u krpe. Naporan dan od jutra 😊

treca_sreca
    23. Srpanj 2017. 21:50

i da, primjetila sam  (DA NE UREKNEM) da mi puno olakšaju za vene/kapilare dvije stvari:
    plivanje u moru
    masaža (napokon je muž skužio da nije šala, grozne su mi krenule bit vene/kapilare pa da ne krene na gore još) kvalitetna, ne ono štrcbrc 2minute nego bar 10+ minuta dooobre ruke
    ....što je i logično. Jer i jedno i drugo potječe cirkulaciju.
    Ali evo, koliko mi to poboljša stanje, ne mogu vam opisat....tako da tko ima problema s oticanjem/težinom u nogama ili venama/kapilarama, to vam je moj recept.....sad samo da mužu ne dojadi masirat jer veća je učinkovitost ovako 1-2x dnevno po 10-15min nego 1x tjedno platit masažu od 30 ili 60 minuta. Da i ne uzimamo u obzir cijenu..

treca_sreca
    23. Srpanj 2017. 21:51

Natasha sretna vam godišnjica i još puno puno ih!

• sretna
    23. Srpanj 2017. 21:51

Treca sreca daaaa, dupini 😍 cesto su tu kod nas, ali ja nikako da ih vidim i evo danas napokon 😊
    Sanjchi, zaboravila sam ti odg, imamo vikendicu 5 km od Karlobaga.
    Natasha, sretna godisnjica 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI