Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Srpanj 2017. 19:08

Ja imam do grada autom 7 min...i bilo bi mi uzasno da nemam vozacku😥

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

maca1510
    19. Srpanj 2017. 19:11

Mamuka

Bog cure!
    Bome ste danas vridne. Pisete sve u 16. 😂
    Ja zavrsavam svoj zadatak na poslu da mogu mirne duse ic na GO i bolovanje pa ne stignen pisat. Jucer smo se priselili u drugi stan tj treci. Stvarno smo ko cigani. Ovo bi i za njih bilo previse. U 2 miseca 3 stana 😝
    Cestitam na svim dobrim pregledima. Maca i babylove imaju xxxl bebe. 😄
    Maca i ja smo u istom tjednu bili na kontroli. Njen bebac 700g a moj 470g. Hahaha 😁
    Belle malo je cudno sta imas bas 3. mjerenje poviseno. Mozda ces ipak na neko promatranje/ponavljanje morat. Ostale vrijednosti skroz dobre a treca ne. Cudno. Ali mislim da nesto strogo mozda i neces morat pazit na prehranu. Nije tako jako van granice. Sritno!
    Pisale ste za omeksicace. Ja to nisam koristila jer su oni jaki alergeni i za odrasle a kamoli za bebice. Svi bolji dermatolozi preporucuju sto manje omeksivaca ili najbolje nikako. Ja sam za bebu uzela forsch tekuci deterdzent i dobar je bio. Uz tekuci deterdzent roba ne bude toliko kruta ko sa praskastim i omeksivac za nju nisam koristila kojih 3-4 miseca. Kasnije sam pocela robu prat zajedno sa nasom uz smanjenje omeksivaca i bilo je OK. Naravno njeno sve sam peglala. Imam super peglu sa parnom postajom pa ona nadam se to dobro rjesi nepozeljnih gostiju.

Ajme mamuka tek kad si mi ovo rekla sam isla pogledat na internet mjere za ovaj tjedan i bome debelo premasujemo prosjek, doktor nista nije o tome rekao a sve je organe danas izmirio pa valjda sve odgovara samo cemo imat malo jaceg decka. A i necak mi se rodio sa 5 kg pa ako ima imalo genetike u tome jadna ja na porodu😂😂😂 
    I da izgledas odlicno,kad sam te vidila zadnji put bas sam muzu komentirala zasto ja nemogu ko ona imat samo stomak a sve ostalo kako je bilo a ne ko ja sva se rasirila di triba i netriba, 9 kila vec dobila a sta ce tek bit do kraja😂😂

url=https://daisypath.com]

treca_sreca
    19. Srpanj 2017. 19:16

5kg?? rođen je na CR valjda? uf, mene tako strah tak prevelike gramaže, nije isto 3-3ipo ili 4ipol-5kg na izgonu!

žena-majka-carica:)

• Mamuka
    19. Srpanj 2017. 19:22

Slapice su fora treca_sreca. Vidila sam ih uzivi i lipe su ko i na slici. Znam da u BiH je bilo dosta toga, ali snizenje je pocelo nedavno pa mislim da tih brojeva vise i nema. 39-41 je prvo sta se proda.
    Ja nosim 39 tako da je jednaka banana nac cipele. Za te brojeve se ne ceka snizenje ako bas nesto zelis/tribas.
    Sto se tice granice do kad smijemo vozit, nema je. Vozis dok mozes. Meni je u 1T vec krajem 8. mj bilo malo tlaka, a u 9. sam vozila samo ako sam morala jer.mi je bas smetalo. Beba je bila nisko, vec u 28tt se okrenula i od tad se lagano spustala, tako da me svako stiskanje papucica bas jako smetalo. A imam automatik pa cak ni nemam nekog stiskanj, gas i kocnica i to je to.
    Maca ti si veca od mene bar 10cm i imas duplo vecu bebu tako da nismo bas za usporedit. I nisi uopce toliko rasirila. Tebi se to mozda cini, ali ne izgledas velika jer si visoka i dok to ode na stomak/beba i sise izgledas super.
    Cini mi se ko da sam u 1T ja dobivala svugdi a sad nekako stomak, guz i sise. Al kako jos uvik radim nemam priliku ni bas nesto pretjerano jest. Ne volim kad neko u uredu stalno zvace i priziva po cili dan tako da ni ja to ne radim. Al kad odem na GO..... Stignem ja tebe za 10ak dana. Molin tr nemoj sumnjat i moje "sposobnosti"! 😂😝

• Mamuka
    19. Srpanj 2017. 19:24

treca_sreca

5kg?? rođen je na CR valjda? uf, mene tako strah tak prevelike gramaže, nije isto 3-3ipo ili 4ipol-5kg na izgonu!

Ja sam sa bebom od 3160g i 49cm imala preko 20 savova. A s tolikom mislim da me niko vise ne bi uspio pokrpat 😱😱

maca1510
    19. Srpanj 2017. 19:31

Mamuka- mene ubije sta idem svako malo kod svojih pa naravno mama ko mama kuha sve ono sta obozajem a onda nemam granicu, a kad sam sama doma tad se najbolje regulam. Al dobro,nastojim se ne zamarat previse s time , danas sam pitala doktora jel to ipak previse ,reko je da na moju gradu i sve druge parametre(valjda je mislio na bebicu) nije previse pa valjda on zna😀
    Treca_sreca-ne ,nije roden na CR vec prirodno,naravno ko i uvijek doktori su rekli da nisu ocekivali toliko veliku bebu(to je bilo prije manje od 7 god sta i nije bas tako davno da nisu mogli vidjet) al eto bio je trece dijete i porod je prosao relativno brzo i sve je bilo ok

url=https://daisypath.com]

• sretna
    19. Srpanj 2017. 19:35

Vozis do.kraja ako mozes, ak ti pukne vodenjak u voznji sam u bolnicu produzis 😂

treca_sreca
    19. Srpanj 2017. 19:37

Jbt! Jadna zena nije joj bilo lako
    meni je ova beba sad manja po mjerama nego braca joj u istim tjednima pa se tjesim da necemo nastavit trend (prvo 4kg, drugo 4ipol kg....zna se sti je iduce tom logikom  ne bih hvala!) nego da ce za promjenu sinjorina bit malo manjih gabarita

žena-majka-carica:)

• Mamuka
    19. Srpanj 2017. 19:44

maca1510

Mamuka- mene ubije sta idem svako malo kod svojih pa naravno mama ko mama kuha sve ono sta obozajem a onda nemam granicu, a kad sam sama doma tad se najbolje regulam. Al dobro,nastojim se ne zamarat previse s time , danas sam pitala doktora jel to ipak previse ,reko je da na moju gradu i sve druge parametre(valjda je mislio na bebicu) nije previse pa valjda on zna😀
    Treca_sreca-ne ,nije roden na CR vec prirodno,naravno ko i uvijek doktori su rekli da nisu ocekivali toliko veliku bebu(to je bilo prije manje od 7 god sta i nije bas tako davno da nisu mogli vidjet) al eto bio je trece dijete i porod je prosao relativno brzo i sve je bilo ok

Mame su zaaakon 😂 Svaki put kad dodjem kod nje utrpam u sebe kolicinu za 2 dana. 😎
    Pa naravno da doktor najbolje zna. Ako je on reka tako onda stvarno tako i je. Nije tvoj neki bezveznjak nego strucnjak. Uostalom sa tolikom bebom ne mozes ni bit u plusu 4 kg.
    Srica da je ovo bila 3. beba jer bi jadna zena umrla od muka. To je preeeevise za izgurat iz sebe. Previse 

Suncokretica
    19. Srpanj 2017. 20:00

Trenutno mi još uvijek funkcionira i obuvanje i brijanje, nije mi još toliko velik trbuh, a poslije ćemo se snaći 
    Carski- bit će ako bude morao biti, ne možemo utjecati na to i ne želim se opterećivati. Naravno da bi htjela roditi prirodno, ali samo neka sve dobro prođe  samnom i bebom, sve se drugo da pretrpiti... 
    Depresija- nadam se da me neće uhvatiti! A muža ću pripremiti na najgore haha. Bit će uz mene sigurno 2-3 tjedna pa će mi to definitivno puno značiti...
    babylove, drago mi je da je sve dobro prošlo i super da se beba okrenula za porod! 
    sanjchi, fino ti izgleda ručak! Inače sam čitala da su bebe najaktivnije od 24 do 28 tjedna jer su dovoljno jake za pokrete, a imaju hrpu mjesta. I mene u zadnje vrijeme stalno lupa i sve jače i više, al meni to baš zakon 
    Mamuka, prekrasna si! Je ti veći trbuh za taj tjedan trudnoće, ali meni to izgleda predivno! Drago mi je da napokon i ti ideš na godišnji i bolovanje, treba odmarati 
    I me, slušaj svoje tijelo i odmori i jedi kad i što ti paše. Ti si već prešla 30-ti tjedan, normalno je da osjećaš sve te simptome...
    Treća sreća, znači nisam jedina žena s velikim brojem noge, znam tvoje muke haha 
    barbs, gdje si kupila te futtice i koje si uzela? Mogla bi si i ja pogledati, ubijaju me ravne sandale... Ove su super što je treća sreća stavila sliku!
    vožnja- još uvijek vozim, nisam čula da se ne bi smjelo. Ali osjećam da se puno brže zamorim u vožnji nego prije. A japanke i natikače inače ne smijete imati na nogama dok vozite, obavezno moraju biti zatvorene cipele, tenisice ili sandale da budu fiksne oko noge!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.