Jutrooo
Ne, Treca Sreca, to je ona koja radi od jutra do sutra..
I me, jako mi je zao sto slabo spavas Ja sam spavala nesto slabije jer sam opet morala trcati na wc... Doduse, spavala sam vise nego nego neki dan pa sam donekle i naspavana..
Marijana i Natasha, bas ste zgodne!
Ja se ne mogu opustit nikako od pocetka tr. a san mi je lagan i budjenja prerana….i to me jako zivcira.
Yel mozda nam podsvjest radi, pa se ne mozemo naspavat.. (???) ja imam jos 9 tjedana do kraja i sad me vec malo "panika" lovi. …………a..kaze nisam svadjiva nego vise zabrinuta.. mozda sve to kad se zbroji uzrokuje nesanicu?? Nemam pojma..
ne bih rekla.
Ja nisam u panici uopće (ok u nekoj minimalnoj mjeri me strah poroda samog i to je to, sve ostalo mi je "been there, done that, bought the Tshirt" i ne brine me nit naaajmanje)
pa opet ne mogu spavat
prvo se vrtim cijelu noć jer više ni uz banana jastuk za dojenje, i 3 dodatna jastuka, ne uspijevam si nekad pronać udobnu pozu. Il meni nije udobno, il kad se ja sebi namjestim beba gura da joj je tijesno.....koma
A osim nenalaženja dobre poze, puno tu igraju hormoni i ipak je netko budan u utrobi i da mi to ni ne znamo - probudi nas.
To je okej, beba nas trenira na ranojutarnje buđenje, nema vas to šta živcirat - sad postajete mame, gotovo je sa spavanjem do 7-8-9...barem na nekoliko godina
žena-majka-carica:)
Natasha super ti je fotka....a mogu zamislit kako si "stršala" tamo s trbuhom na Zrću pa makar i po danu:)
da odes u ljekarnu pitat za nekakav gel ili kremu? Mozda ublazi.. bar da ne boli.
pitala sam čim mi se to pojavilo, pa su mi rekli da se ništa od tog ne preporuča u T....ofkors....
tak da sam si rekla, okej, izdržat ću još 2-3mj pa iza poroda to krenut sanirat
međutim, evo baš me straši, na trenutke izgleda gore nego u baba od 70-80 godina, a inače su mi noge bijele i nisam baš navikla imat išta po njima!
Kad se prije cca mjesec dana pojavilo, mislila sam da je modrica - kao i barbs
ali sam skužila nakon cca tjedan dana da nije nažalost, jer se krenulo "granje" okolo te puknute kapilare vidjet
Evo s metar udaljenosti, izgledakao da sam se udrila - jer tko očekuje na mladoj nozi ovolike kapilare??:
Ove prve su moje Futtice
Sto se tice voznje u trudnoci, jos uvijek vozim Doduse, ne idem bas nigdje kroz cijeli tjedan pa mozda se zadesi da vozim jednom-dva put haha...
LIDL POHOOOODDDDD... Sad cu se dici s kreveta, spremiti stvari i idem po mamu. Kako mi je lakse da ostanem kod svojih i idem oko 12 u bolnicu cekati red za pregled (dok nadjem parking bit ce veeeeeeseeeelooo) ne isplati mi se vracati doma... A i da se malo odmorim od svih hahahah...
Jucer je sveki dosla iz Kopra... Mene sve docekalo na krevetu, pa mi je muz pokazao.. kupila je dekicu, patkice za kupanje u vodi, plisane medvjeduce i set AVENT bocica i dudica... Inace, dragi smatra (ne zna se zasto!!!) Da su od Aventa proizvodi najbolji i pampersice najbolje HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAA
Treca sreca, znas hoce li se nakon poroda povuci?
Bas mi je zao sto te to toliko muci
Jutro cure...evo ja pijem kavicu i citam vas...
Za vic, mi smo umirali od smijeha jucer (ja i dragi) 😝
Natasha bas ti lijepo stoji trudnoca😊
Ja gledam vase slike i sve ste vitke, mrsave i dugacke (vise manje dugacke al ostalo jestw)...pa si mislim KAK, KAK JE TO MOGUCE??? I onda se sjetim da sam oduvijek takva pa me depra popusti😂😂
Ufff Treca sreca, to mi izgleda bas bolno...😱😱 i ja ih imam na par mjesta ali ne tako jako. Bar ja ne vidim😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Hvala cure!
Bome sam stršala s trbuhom dobili besplatne koktele Al me konobar upozorava da ima alkohola (ko da nisam znalai
) i otišla si ja kupiti vodu, a ono 26 kn pola litre jane u plasticnoj boci
Barbs- sveli na kraju neće stati s kupovinom za bebu
Treca- bas gadno izgleda! Mene isto u desnoj nozi nest u preponi boli, neznam jel neka vena ili ligamenti, isto ko da je malo nateceno ali nije ljubičasto. .vidjet ću kaj će biti dalje
Natasha, 26 kn???????
Pa ja sam jucer za 27 kn kupila 4 ogromna komada vratine😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro!!
Marijana, super mi izgledas!
Natasa trudnoca ti odlicno stoji, bas si zgodna!
Treca sreca na zalost, to se ne moze povuc :( ali daj si kupi biobazu za noge, trebala bi pomoc
Ja sam se nocas probudila u pola 5 i to je bilo prvi pit da nisam mogla zaspat sat vremena sigurno, a L mi je spavao bez budenja napokon i ja se ne mogu naspavat :(
Kod mene mama ide u pohod na lidl 😂
Jesu ove futtice realne u kalupima? Ono 38 je 38?
Sortiraj odgovore
Najstariji