Eto i mene s pregleda 😊
Sve ok,curka je okrenuta glavom (u sto nisam ni sumnjala jer me mlatio s nogicama po rebrima i zelucu)😅
Nakupila je i kilica 2,100-2,200😆
Iduci pregled 10.8.(za tri tjedna) i idemo na ctg
Babylove ideeesh....vi cete medju prvima van! Super da se lipo okrenila....navrime....33.tjedan vec covjeceee
žena-majka-carica:)
A jbg Treca sreca, nisi imala srece😅
Babylove, super za lijepe vijesti😘
Ja se sad fino naklopala😋😋
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Babylove ideeesh….vi cete medju prvima van! Super da se lipo okrenila….navrime….33.tjedan vec covjeceee
Ajme suti nervoza je krenila😂😂 prebrzo mi dani prolaze
Sanjchi sline mi idu
Idem sad pregledat frizider
Sanjchi sline mi idu
Idem sad pregledat frizider
Hahaha...jutros sam se probudila sa zeljom da to jedem...i bas sam se fino najela..isplatilo se bit gladan😂
Jos jednom kasnije oko 7-8 i dosta za danas😋
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Babylove super za pregled! Mene malac jos nije poceo udarati u rebra i zeludac pa mislim da se nije jos okrenuo. Iznad pupka osjecam samo meskoljenje, cini mi se, glavice, dok nogice udaraju dolje! 😂
Treba sreca nama je uglavnom sredena situacija i muz je u svemu uz mene, pa se nadam da toga nece biti. Ali treba biti spreman na sve.
A jbg Treca sreca, nisi imala srece😅
ne bih rekla "sreće" nego sam imala prelošu startnu poziciju...iz nesređene obitelji, bez nekog "vjetra u leđa" kojeg dobiješ od familije inače, tako mlada bez ikakvog imetka i ičeg u rukavu, krenila sam u pravi život i osnivanje vlastite obitelji. Srećom, dobrog sam partnera izabrala pa se sav trud isplatio i danas sam tu di jesam, ponosna do neba na sebe i njega. Ništa nam nije dato na gotovo, od početka smo se mučili sami, bilo je krvavo ali to nas je ojačalo.
Razlika je kad se zajedno borite ili vam roditelji daju stan/kuću i onda tu lijepo savinete gnijezdo i širite se, ili kad sami zgrčete i za svoj kruh i za krov nad glavom, stvarajući "iz ničeg"
ja još nisam ručala!!!! Danas kasnim, imala sam generalku po kući (moram i ja nekad čistit a rugam se sretnoj da se mani čišćenja) pa nisam mogla sve odjednom, moram prileć svako malo, zateže me i pritisak dolje...sad idem dovršit ručak, tj ručkovečeru
Sretna zao mi je sto se upalilo, nadam se da ce ovaj put biti u redu 🙂
Giovi u tim godinama je treca sreca pocela razgledavat staračke domove 🤣🤣😉 (sory treca morala sam😜)
Baby love bebaci su nam tu negdje sa kilazom, a ja bas mislila da je moj prevelik i spremala se uskoro za porod 😏
Ja sam danas nakon duuugo vremena odlucila napravit za rucak przeno (pomes, pljeskavice, paprika) i potopila pola kuhnje sa vrelim uljem koje je burknulo iz posude dok sam stavljala krumpir. Cistila sam sat vremena 😣 Iz moje totalne nespretnosti sa przenjem proizlazi i nesto korisno, naime, zbog takvih stvari jedemo przeno samo 2-3 puta godisnje 😅
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji