Babylove, odlicno za pregled! Aaajmeeee, vec 33.tjedan?!
Giovi, godine nisu bitne!
Sanjchi, neka si se ti fino nauzivala kod pedikera i najela
Treca sreca, i ja mislim da se ta postporodjajna depresija javlja kad je zena jos od prije nesigurna i ima nekih "problema", nesto sto ju muci... Ali bitni je imati nekog jakog pored sebe!
Giovi u tim godinama je treca sreca pocela razgledavat staračke domove 🤣🤣😉
nisam htjela komentirat godine jer smo umalo generacija Giovi i ja, jedva 1 godinu razlike a stoti state-of-mind u glavi...
kako ti godine ne znače ništa!
žena-majka-carica:)
Giovi u tim godinama je treca sreca pocela razgledavat staračke domove 🤣🤣😉
nisam htjela komentirat godine jer smo umalo generacija Giovi i ja, jedva 1 godinu razlikea stoti state-of-mind u glavi…
kako ti godine ne znače ništa!
Morala sam se nasalit jer se uvijek nasmijem kad se sjetim, da sam dugo mislila, citajuci tvoje postove (komentare o godinama) , da si debelo iznad 40, kad ono između nas 3 godine razlike 🙃😘
url=https://lilypie.com]
Stonse godina tice ja mislim da najvise utjece kako ti zivis, jedno je kad jos nemas obaveza a drugo kad vec imas dvoje djece. Mene je i brak uozbiljio, a kamoli kad dode beba! 😂
Za depru ja mislim da cak ne utjecu neki prijasnji problemi, iako je to sigurno dodatni okidac. Mislim da se to moze dogoditi bilo kome, pa i onima sa savrseno sredenom situacijom, idealnim muzem i super odnosima. Al mi cemo imati gupu JESENSKE MAME pa nece biti depra! 😂💪🏻
Bog cure!
Bome ste danas vridne. Pisete sve u 16. 😂
Ja zavrsavam svoj zadatak na poslu da mogu mirne duse ic na GO i bolovanje pa ne stignen pisat. Jucer smo se priselili u drugi stan tj treci. Stvarno smo ko cigani. Ovo bi i za njih bilo previse. U 2 miseca 3 stana 😝
Cestitam na svim dobrim pregledima. Maca i babylove imaju xxxl bebe. 😄
Maca i ja smo u istom tjednu bili na kontroli. Njen bebac 700g a moj 470g. Hahaha 😁
Belle malo je cudno sta imas bas 3. mjerenje poviseno. Mozda ces ipak na neko promatranje/ponavljanje morat. Ostale vrijednosti skroz dobre a treca ne. Cudno. Ali mislim da nesto strogo mozda i neces morat pazit na prehranu. Nije tako jako van granice. Sritno!
Pisale ste za omeksicace. Ja to nisam koristila jer su oni jaki alergeni i za odrasle a kamoli za bebice. Svi bolji dermatolozi preporucuju sto manje omeksivaca ili najbolje nikako. Ja sam za bebu uzela forsch tekuci deterdzent i dobar je bio. Uz tekuci deterdzent roba ne bude toliko kruta ko sa praskastim i omeksivac za nju nisam koristila kojih 3-4 miseca. Kasnije sam pocela robu prat zajedno sa nasom uz smanjenje omeksivaca i bilo je OK. Naravno njeno sve sam peglala. Imam super peglu sa parnom postajom pa ona nadam se to dobro rjesi nepozeljnih gostiju.
Joj cure ne znam za vas al ja zadnja dva tri dana bi samo spavala i kunjala.. ne mogu oci drzat otvorenima, a kad legnem nema sanse da zaspim pa se sam jos vise umorim.. zaspim oko 2 ujutro i budna u 5. 😓😪
Mala me toliko glavom udara pod desna rebra da cu poludit, ne znam vise dal da sjedim ili stojim ili sta da radim vise??
A glad... gladna sam stalno.. jela bi svakih sat vremena i to konkretno nesto.. samo da mi je neke mesine.. pa se malo zavaravam sa vocem i povrcem al nije to to..
Idem sad ipet nesto jesti..
Ovo smo mi maloprije kad sam dosla s posla. 23+6 i ogroooman stomak. Cini mi se da imam najveci. Veci i od treca_sreca. 😂
Uz to svaki Bozji dan dobijem bar 1 komentar "Ajmeee koooolikiii ti je stomak! Bas ti je veeelik!" I idu mi na zivce. Poslije gledam po sebi jer kad mi tako ponavljaju pomislim da sam velicine mladunceta kita 😣😝
Joj cure ne znam za vas al ja zadnja dva tri dana bi samo spavala i kunjala.. ne mogu oci drzat otvorenima, a kad legnem nema sanse da zaspim pa se sam jos vise umorim.. zaspim oko 2 ujutro i budna u 5. 😓😪
Mala me toliko glavom udara pod desna rebra da cu poludit, ne znam vise dal da sjedim ili stojim ili sta da radim vise??
A glad… gladna sam stalno.. jela bi svakih sat vremena i to konkretno nesto.. samo da mi je neke mesine.. pa se malo zavaravam sa vocem i povrcem al nije to to..
Idem sad ipet nesto jesti..
I kad se namjesta, pecka me pod rebrima.
Ako ne pecka onda je onaj osjecaj.. kad vam utrne ruka ili noga pa dodju mravci ( ja to tako kazem, ne zman kak vi 😂)
Ovo smo mi maloprije kad sam dosla s posla. 23+6 i ogroooman stomak. Cini mi se da imam najveci. Veci i od treca_sreca. 😂
Uz to svaki Bozji dan dobijem bar 1 komentar "Ajmeee koooolikiii ti je stomak! Bas ti je veeelik!" I idu mi na zivce. Poslije gledam po sebi jer kad mi tako ponavljaju pomislim da sam velicine mladunceta kita 😣😝
Nisi mladunce kita!!!
Zgodna si!! 😊☺
Tako je, Kiki!! Mi cemo imati JESENJSKE MAME grupu
Mamuka, zgoooodnaaaa siii!!!
I me, odmaraj, sto te briga... !! Ja bih voljela da bih mogla spavati popodne (npr JUCER), ali nista od toga
Sortiraj odgovore
Najstariji