Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    19. Srpanj 2017. 17:25

Babylove, odlicno za pregled! Aaajmeeee, vec 33.tjedan?! 
    Giovi, godine nisu bitne! 
    Sanjchi, neka si se ti fino nauzivala kod pedikera i najela 
    Treca sreca, i ja mislim da se ta postporodjajna depresija javlja kad je zena jos od prije nesigurna i ima nekih "problema", nesto sto ju muci... Ali bitni je imati nekog jakog pored sebe!

treca_sreca
    19. Srpanj 2017. 17:28

Dena1009

Giovi u tim godinama je treca sreca pocela razgledavat staračke domove 🤣🤣😉

nisam htjela komentirat godine jer smo umalo generacija Giovi i ja, jedva 1 godinu razlike a stoti state-of-mind u glavi...
    kako ti godine ne znače ništa!

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    19. Srpanj 2017. 17:33

treca_sreca

Dena1009

Giovi u tim godinama je treca sreca pocela razgledavat staračke domove 🤣🤣😉

nisam htjela komentirat godine jer smo umalo generacija Giovi i ja, jedva 1 godinu razlike a stoti state-of-mind u glavi…
    kako ti godine ne znače ništa!

Morala sam se nasalit jer se uvijek nasmijem kad se sjetim, da sam dugo mislila, citajuci tvoje postove (komentare o godinama) , da si debelo iznad 40, kad ono između nas 3 godine razlike 🙃😘

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    19. Srpanj 2017. 17:41

Stonse godina tice ja mislim da najvise utjece kako ti zivis, jedno je kad jos nemas obaveza a drugo kad vec imas dvoje djece. Mene je i brak uozbiljio, a kamoli kad dode beba! 😂
    Za depru ja mislim da cak ne utjecu neki prijasnji problemi, iako je to sigurno dodatni okidac. Mislim da se to moze dogoditi bilo kome, pa i onima sa savrseno sredenom situacijom, idealnim muzem i super odnosima. Al mi cemo imati gupu JESENSKE MAME pa nece biti depra! 😂💪🏻

• Mamuka
    19. Srpanj 2017. 17:46

Bog cure!
    Bome ste danas vridne. Pisete sve u 16. 😂
    Ja zavrsavam svoj zadatak na poslu da mogu mirne duse ic na GO i bolovanje pa ne stignen pisat. Jucer smo se priselili u drugi stan tj treci. Stvarno smo ko cigani. Ovo bi i za njih bilo previse. U 2 miseca 3 stana 😝
    Cestitam na svim dobrim pregledima. Maca i babylove imaju xxxl bebe. 😄
    Maca i ja smo u istom tjednu bili na kontroli. Njen bebac 700g a moj 470g. Hahaha 😁
    Belle malo je cudno sta imas bas 3. mjerenje poviseno. Mozda ces ipak na neko promatranje/ponavljanje morat. Ostale vrijednosti skroz dobre a treca ne. Cudno. Ali mislim da nesto strogo mozda i neces morat pazit na prehranu. Nije tako jako van granice. Sritno!
    Pisale ste za omeksicace. Ja to nisam koristila jer su oni jaki alergeni i za odrasle a kamoli za bebice. Svi bolji dermatolozi preporucuju sto manje omeksivaca ili najbolje nikako. Ja sam za bebu uzela forsch tekuci deterdzent i dobar je bio. Uz tekuci deterdzent roba ne bude toliko kruta ko sa praskastim i omeksivac za nju nisam koristila kojih 3-4 miseca. Kasnije sam pocela robu prat zajedno sa nasom uz smanjenje omeksivaca i bilo je OK. Naravno njeno sve sam peglala. Imam super peglu sa parnom postajom pa ona nadam se to dobro rjesi nepozeljnih gostiju.

I_me
    19. Srpanj 2017. 17:53

Joj cure ne znam za vas al ja zadnja dva tri dana bi samo spavala i kunjala..  ne mogu oci drzat otvorenima, a kad legnem nema sanse da zaspim pa se sam jos vise umorim.. zaspim oko 2 ujutro i budna u 5. 😓😪
    Mala me toliko glavom udara pod desna rebra da cu poludit, ne znam vise dal da sjedim ili stojim ili sta da radim vise?? 
    A glad... gladna sam stalno.. jela bi svakih sat vremena i to konkretno nesto.. samo da mi je neke mesine.. pa se malo zavaravam sa vocem i povrcem al nije to to.. 
    Idem sad ipet nesto jesti..

• Mamuka
    19. Srpanj 2017. 17:54

Ovo smo mi maloprije kad sam dosla s posla. 23+6 i ogroooman stomak. Cini mi se da imam najveci. Veci i od treca_sreca. 😂
    Uz to svaki Bozji dan dobijem bar 1 komentar "Ajmeee koooolikiii ti je stomak! Bas ti je veeelik!" I idu mi na zivce. Poslije gledam po sebi jer kad mi tako ponavljaju pomislim da sam velicine mladunceta kita 😣😝

I_me
    19. Srpanj 2017. 17:55

I_me

Joj cure ne znam za vas al ja zadnja dva tri dana bi samo spavala i kunjala.. ne mogu oci drzat otvorenima, a kad legnem nema sanse da zaspim pa se sam jos vise umorim.. zaspim oko 2 ujutro i budna u 5. 😓😪
    Mala me toliko glavom udara pod desna rebra da cu poludit, ne znam vise dal da sjedim ili stojim ili sta da radim vise??
    A glad… gladna sam stalno.. jela bi svakih sat vremena i to konkretno nesto.. samo da mi je neke mesine.. pa se malo zavaravam sa vocem i povrcem al nije to to..
    Idem sad ipet nesto jesti..

I kad se namjesta, pecka me pod rebrima. 
    Ako ne pecka onda je onaj osjecaj..  kad vam utrne ruka ili noga pa dodju mravci ( ja to tako kazem, ne zman kak vi 😂)

I_me
    19. Srpanj 2017. 17:59

Mamuka

Ovo smo mi maloprije kad sam dosla s posla. 23+6 i ogroooman stomak. Cini mi se da imam najveci. Veci i od treca_sreca. 😂
    Uz to svaki Bozji dan dobijem bar 1 komentar "Ajmeee koooolikiii ti je stomak! Bas ti je veeelik!" I idu mi na zivce. Poslije gledam po sebi jer kad mi tako ponavljaju pomislim da sam velicine mladunceta kita 😣😝

Nisi mladunce kita!!!
     Zgodna si!! 😊☺

barbs
    19. Srpanj 2017. 18:04

Tako je, Kiki!! Mi cemo imati JESENJSKE MAME grupu 
    Mamuka, zgoooodnaaaa siii!!! 
    I me, odmaraj, sto te briga... !!  Ja bih voljela da bih mogla spavati popodne (npr JUCER), ali nista od toga 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.