Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    loira
    19. Srpanj 2017. 20:02

mamuka, iskreno, meni predobro izgledaš! ja pak izgledam manje trudno neg kaj jesam lol. i kaj te briga...pa iaonak nećeš biti zauvijek trudna 
    treca sreca, hvala ti na mišljenju, mm misli da su nam ove ergobaby kopije s ebaya sasvim ok, a ja pojma nemam, prvo nam je dijete pa smo zbunjeni hehe. radje bih malo više platila za nešto što bih koristila i za drugu bebu ak je bude...
    pričali ste i o razdvojenosti, muž i ja smo zapravo prve dvije god bili udaljeni preko 2000km i vidjeli se svakih par mjeseci, tak da mi zbog tog iskustva nije problem preživjet par dana ak treba
    ne znam više kaj je tko pisao...samo te par sati nema i toliko toga se ispiše

loira
    19. Srpanj 2017. 20:07

anatomske natikače - kupila sam prije par tj u ljekarni ove (http://www.mediplus.hr/brand_prikaz.php?b=MEDI_WALK&sifra=459716250436), nisu toliko fensi, ali zaista su povoljne i ugodne... e ja imam još veći broj, 42 

Marijana12345
    19. Srpanj 2017. 20:38

Mamuka super izgledas! I ja imam trbuh kao da sam loptu progutala, ali su mi kile otisle i u dupe i noge, i to mi najvise smeta, na slici se ne kuzi ali izgledam ko slonica i tak se osjecam 😕

Omeksivac ja ga ne koristim za bebinu robicu, susilica ju dovoljno omekani.
    Sanjchi Matoc je na GO onda kad moram raditi pregled. Jel ima koji drugi privatnik s CTGom u Sisku?

• Dena1009
    19. Srpanj 2017. 20:49

Marijana mislim da nam se svima ponelad cini da smo slonice, kitovi i sl., to je vjerojatno normalno jer smo u kratko vrijeme dobile dosta kila. Inace super izgledas, lijepa busica ☺

Ja sam dosad platila samo 4D. Dogovorila sam se sa doktoricom da napravi sve potrebne pretrage, a cak i ako je potrebno, a placa se da nije problem samo neka kaze. 

url=https://lilypie.com]

19. Srpanj 2017. 21:07

Marijana neznam, mislim da nema. Ali rade to ibu bolnici, koliko znam?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

19. Srpanj 2017. 21:08

P.S. lijepa slicica😊

19. Srpanj 2017. 21:37

Evo sto meni brat moj posalje, kak on misli da sam ja zaboravljiva tj. da cemo ja i dragi tako😂😂

• sretna
    19. Srpanj 2017. 21:41

sanjchi255

Evo sto meni brat moj posalje, kak on misli da sam ja zaboravljiva tj. da cemo ja i dragi tako😂😂

Predobro 😂😂😂

19. Srpanj 2017. 21:47

Rekla sam mu da cemo mi bebi ugradit GPS tak da nam se nemoze zagubit😂😂

• Mamuka
    19. Srpanj 2017. 23:12

Marijana ti si 4 tjedna vise od mene a ne znam da si imalo veca. Super izgledas. Nisi slon uopce.😉
     Za guz sta raste me ne briga. Jos. Dok ne budem morala obuc gace na jesen pa se ne mognem utrpat u nijedne. 😵😜
    Meni noge bas dosta oticu. Ujutro su normalne al vec do podne to nije to. Kako imam usku nogu sve sandale su mi siroke pa ni ne skuzim koliko dok ne dodjen kuci i obujen slape pa me stisnu. Veceras muz upro da idem s njim i micicom u setnju na Bacvice, ali mi se bas nije dalo. Noge su mi bile bas otecene i cila sam umorna pa sam ostala kuci i zacorila jedno uru. 😎
    Sanjchi predobra poruka. 😂😂😂  fora 😄
    A joooj nema on pojma koji je to salto mortale u glavi kad dodje beba. Neka ga jos u blazenom neznanju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.