Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    19. Srpanj 2017. 18:05

Mamuka baš si zgodna, pre.....ne zezaj! A za te tjedne ti trbuh je popriličan (ali uzmi u obzir da ti nije prva trudnoća!!) ali šta te briga....nek beba ima mjesta. Bude se ionako poslije shrink-ao na staro još koji mjesec.
    Žao mi je za selidbu...toliki tramak....jao bože užas. Meni su općenito selidbe s malom djecom noćna mora, a di sad još trudna....jaooo. Srećom je sad iza vas pa odmori. Držim fige da se sad ne tramakate neko vrime!

žena-majka-carica:)

loira
    19. Srpanj 2017. 18:07

kleaiva

Loira nosiljka se isplati ako ces je koristiti…ako ces biti uplasena pa jel ovo bebi pa jel ono bebi , jel joj vruce jel joj zima jel joj glava visi jesu joj noge presiroko😂 Onda bolje ne kupuj. Sve se bebe vole nositi a puno je u pristupu roditelja tome. Ako si u panici i beba je u panici😂
    U svakom slucaju bebama je ljepse u nosiljci nego u kolicima a mame i tate imaju slobodne ruke za pruzit starijoj djeci ili jednostavno tako obavit druge stvari😊
    Pedikura…joj kako mi fali..cim dodem s mora idem a i na masazu cu😊

hej cure...opet se vi raspisale 
    ma nisam baš po prirodi neki paničar, zapravo pitam čisto zbog para  ja ne radim, a muževa plaća nam pokriva stanarinu i sve drugo, pa smo malo u gužvici u zadnje vrijeme...
    pedikura - ni ja nikad nisam bila hehe, a zapravo ni na masaži...sve kao budem i onda nekaj drugo si prijuštim...

19. Srpanj 2017. 18:10

Treca, mislila sam da nisi imala srece sa sandalama tj. natikacama...a ovo za depru, svakoj od naa se to moze, nedaj Boze, desit...
    Mamuka, bas ti je lijepi trbuscic! 😍
    Ja sam sad malo odspavala poslije rucka...bit ce veselo zaspat nocas

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Mamuka
    19. Srpanj 2017. 18:12

Hvala cure! Ali mi je stvarno velik. Jos uz takve komentare svaki dan bas se osjecam golemo. Nekako nisam dobila previse kila, +4-5 max, al ne bi se bas reklo. Jos kad se nakon koji sat sjedenja za kompom ustanem na wc osjetim da se gegam ko medo dok se malo ne razgibam.
    Nemam bas neku nenormalnu glad, nisam je ovaj put imala nikako. Cini mi se da mozda zadnjih dana cak malo manje pojedem, ali uzmem 1 slatkis navecer pa me to zezne. 😂
    I da, selimo se opet krajem 9. na selo. Al to sam si sama kriva tj mogli smo odman sad al zbog mog dusevnog mira nisam tila. Plus tamo bi se satrala od pustih obaveza pa ostaje tu malo se odmorit, naspavat i skupit snage i zivaca za novog clana posade. 😁

treca_sreca
    19. Srpanj 2017. 18:16

sandale, ah.....pitala sam da mi naruče ali nigdje da nemaju broj 41 niti za "povuć" kako oni to kažu iz sestrinske prodavaonice. I onda sam odustala i kupila ove s kajišem na kopčanje, jer nisam više mogla u onim neortopedskim sandalicama ravnog tabana kakve inače nosam ljeti. Spasile su me futti-ce!
    loira, ja na tvom mjestu ne bih kupila onda ergobaby original novu nipošto...to baš tko ima love na bacanje. Ja sam eto kupila ovu Pognae preko ebay-a, oni nemaju kopije jer su sami po sebi već povoljan brand i ona mi se pokazala više nego odličnom. Samo nije baš za bebu staru par dana (ali mi se tad nismo ni nosali, jer po meni tih prvih dana naj bolje za bebu je da je na ravnome da joj se kičma ispruži skroz....a onda od mjesec-dva+ krenuli smo se nanašat...)

treca_sreca
    19. Srpanj 2017. 18:17

Mamuka krajem rujna.....kad još uvijek budeš trudna??

• Mamuka
    19. Srpanj 2017. 18:20

Da. Termin mi je 9.11. tako da 10. misec planiram pripremit robicu i micicu pokusat prebacit u njenu sobu na spavanje.
    Ambiciozne planove ja imam. 😂

19. Srpanj 2017. 18:26

Treca sreca, bome i ti veliku nogu imas😅 i ove moje su 41..hehe...
    A jooj Mamuka...opet selidba😌

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny
    19. Srpanj 2017. 18:28

Jojj ja sam imala selidbu pred kraj prosle godine,pa mi se to toliko zgadilo,uhhh.. ali sad sam bar mirna 😉 za selidbu stvarno treba snage i volje,pa sw sad dobro odmaraj..
    Ja ewo lezim,vani je pocelo tako lijepo grmiti,kisa samo sto nije.. (inace,svi mi kazu da sam luda,jer sam jedna od onih rijetkih koji vole kada grmi,mn to bas nekako opusta 😂😂 cudna sam,znam)

barbs
    19. Srpanj 2017. 18:35

Ajme, Mamuka, bas vam nije lako sa selidbom! 
    Dzenny, i ja volim grmljavinu!! Kad sam kod kuce i nigdje ne moram... Aaajmeeee, diiivno, al kod nas oooopeeeeet paklenooo!! Kise nema ni ma vidiku!!! 
    Aaaah, velike nooogeeeee!!! HAHAHAHAHAHA Ja nosim 40-41; ovisi o kalupu.... A imam 167cm ... Juhuhuuu 
    Zao mi je radi zeljenih Futtica, Treca sreca... Ja gustam u njima... Po cijeeeeeleeeeeeee dane... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.