Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    19. Srpanj 2017. 18:43

Ja sam se samo tako opustila,ali jos mi je ljepse kad je dragi kuci,pa nijedno ne moramo ici nikud,lezis,slusas kako grmi,kako kisa pada.. to je za mn zivot 😂😂
    Eto,ja sam nekako najvise tip starki 😉 ii zamislite ,imam br 36-37 😋

• Dena1009
    19. Srpanj 2017. 18:44

Mamuka stomak je velik ali si ti skroz vitka i lijepa trudnica ☺
    Meni je kompliment  kad mi kazu da imam velik stomak. A kad sam bila doma prosli mjesec, susretala sam puno babuskara bez ikakvog takta, pa sam slusala komentare tipa "oh kak si debela", al srecom me takvi komentri ne diraju puno, a i bila sam dobre volje pa sam ih sve stavila na ignor 😏

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    19. Srpanj 2017. 18:51

barbs

Zao mi je radi zeljenih Futtica, Treca sreca… Ja gustam u njima… Po cijeeeeeleeeeeeee dane…

koje ti imaš barbs?
    ja sam željela ovaj model, rozo ili srebrno: Hana Glitter se zovu:

žena-majka-carica:)

• sretna
    19. Srpanj 2017. 18:52

E, satro me mali danas, non stip kuoanje u zadnja 3 sata, nije se dao gore na terasu. Citam zaostatke i ono, mozak mi je na spavanju, pol tog nisam popamtila 😄 sad smo dosli kod moje bake na palacinke.

I ja volim grmljavinu i kisu, ali samo kad sam doma i nikud ne moram, inace mrzim kisu 😂

Mamuka prekrasno izgledas!
    Postporodajnu depresiju nisam imala sa L, nadam se da necu ni ovaj put.

• sretna
    19. Srpanj 2017. 18:53

treca_sreca

barbs

Zao mi je radi zeljenih Futtica, Treca sreca… Ja gustam u njima… Po cijeeeeeleeeeeeee dane…

koje ti imaš barbs?
    jesu udobne, ali zeza me obuvanje…..uvik moram pilat il muža il dicu da mi zakopčaju jer meni od trbuha nezgodno sagnut se

Ajme, ove prve su mrak!! Pogotovo boja!

19. Srpanj 2017. 18:54

Barbs, i ti si u klubu velikih brojeva..ja inace 40 a ako je manji kalup onda 41...ove anatomske sam namjerno uzela br vece jer mi noga naotice pa su mi udobnije. 
    Dena, ja vilim kad kisa pada a ja nemoram nikuda. Pa bas i ja i dragi lijepo laganini odmaramo i uzivamo uz TV i kakao 😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    19. Srpanj 2017. 18:58

treca_sreca

barbs

koje ti imaš barbs?
    jesu udobne, ali zeza me obuvanje…..uvik moram pilat il muža il dicu da mi zakopčaju jer meni od trbuha nezgodno sagnut se

sad sam gledala na netu..imaju na webshopu samo 37 i 42 velicinu. 
    nije ni cudo da ih nigdje nisi mogla naci. slatke su.
    ja imam 2oje futtica i uzivam u njima jako..
    al su isto na kopcanje,pa muku mucim..a slape nisam htjea jer u slapama sam idiot u autu...ne znam voziti

19. Srpanj 2017. 19:00

Treca sreca, takve sami ja trazila al nije bilo vel..pa sam trazila neke koje idu oko noge jer kao nebi se smjelo vozit auto u necem sto nije fiksno na nozi...al na kraju uzela ove japanke, slucajno ih nasla, isla po vitamine👏👏 

postoji li odredeni period do kojeg smijemo vozit ili mozemo dok nam ne pukne vodenjak😜

19. Srpanj 2017. 19:02

I me, ja sam inace u japankama vozila pa tako da mi nije bio problem naviknut se s ovima😊 u krajnjem slucaju se izujem pa vozim bosa ako mi bas zasmetajz u nekom trenutku

I_me
    19. Srpanj 2017. 19:03

sanjchi255

Treca sreca, takve sami ja trazila al nije bilo vel..pa sam trazila neke koje idu oko noge jer kao nebi se smjelo vozit auto u necem sto nije fiksno na nozi…al na kraju uzela ove japanke, slucajno ih nasla, isla po vitamine👏👏
    BTW. Mame vozacice…postoji li odredeni period do kojeg smijemo vozit ili mozemo dok nam ne pukne vodenjak😜

ja cu vozit dokle mogu!!! jos sam 5km od grada pa mi auto treba..bila sam prije 2 god,2 mj bez vozacke...pa pukla sam...
    mislim da nema nekog pravila i zakona..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.