Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    19. Srpanj 2017. 23:28

Sad ste me podsjetile da kad dodem s mora moram po futruce u ljekarnu😂 Nadam se da ce bit rozih 38 br za mene👍🏻👍🏻👍🏻 
    Mene ulovila alergija na sunce a nista ne smijem ni mazati ni piti ocito😰 Jel imao tko u ttudnoci a da je pio fenistil po preporuci dr. ?
    Nekako si mislim da od jedne doze ne bi jelo biti nista al opet me strah a zdrapat cu se sva po noci...a nisam na suncu ni bila posteno...ujutro kratko i popodne iza 17 tek😰

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    19. Srpanj 2017. 23:41

Ooop, curkeeeee, jeste se raspisaleee!! 
    Treca sreca, moja sestra ima iste kao i ti! 
    Suncokrerice, u ljekarni, a vidjela sam da ih ima i u Massu...
    Marijana, drago mi je sto beba napredujes a sto se gramaze tice, menu je u 26.tj tezio 1103g i ti je gramaza skoro pa za 28 tjedana  Nije previse malo za to koliko si trudna  PO MENI...
    Eto mene s meksickog... Bilo je super... Podruzile smo se nakon 2 i pol mjeseca sto se nismo vidjele... Ali eto mene na wcu... Opet me probava muci 

treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 06:20

jutro mame!

barbs

Treca sreca, moja sestra ima iste kao i ti!

jel ona koja ima troje djece i neće da radi?
    Marijana - baš si zgodna ovak šta imamo vidit. A noge/butine i guze su nam svima nabujale, who cares vratit će se to kad voda se prestane nakupljat..
    sanjchi ona slika - meni baš i nije neki vic, valjda jer su moji uvik drečali pa nije bilo šanse da ne znaš di su u bilo kom sekundu
    jeste spremne za pohod na LIDL cure
    ja imam svega tonu, i ne bih trebala ić al mislim se uzet možda jedan paket onih šarenih tetra pelena ako budu kvalitetne na dodir....toga nikad dosta

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 06:23

meni jutros ona (odnedavno puknuta) kapilara u katastrofalnom stanju, doslovno se kao krošnja stabla oko nje formirala, reljef na nozi imam..
    baš me brine.
    Ima još neka tako da joj je kritično, ne znam šta da radim i mogu li uopće IŠTA poduzeti? strašno loše izgleda.
    A čak mrvu i boli

žena-majka-carica:)

20. Srpanj 2017. 06:39

Jutro cure! 
    Zeza me pisanje preko moba, ne mogu kvotat a nekad ni pisat novo hm hm

I me, taman sam htjela pitat da li neka ima poteskoce sa spavanjem i odmaranjem osim mene. Ja se ne mogu opustit nikako od pocetka tr. a san mi je lagan i budjenja prerana....i to me jako zivcira.
    A preko dana sam ko vjeko, ona vjeverica sta ne smije pit kavu. (Okrenula bi krov a ne smijem se naprezat pa non stop njuskam sta mogu cistit i prevrtat 😖).
    Kako da se opustim i naspavam????
    Mozda je i od selidbe prisutan adrenalin...
    I jos me sve boli, steze, uff!

Cure na slikama , bas ste zgodne 😘

20. Srpanj 2017. 06:41

Treca sreca, neznam da li se smije koristit gel na bazi kestena za kapilare? Nestat nece ali moze smanjiti malo, moja mama ga koristi stalno

• Natasha555
    20. Srpanj 2017. 06:55

Jutro cure! 
    Baš ste se raspisale! Nama jučer došli vjenčani kumovi u posjetu koji ljetuju na Viru pa ih izveli do Zrca i na večeru,  noge me rasturaju! Sad lezim na kutnoj s povišenim nogama i čekam da se svi probude. Danas moram više odmarati! 
    Evo jedne slike sa Zrca (nije Ultra, al malo su me cudno gledali makar smo bili preko dana )

• Natasha555
    20. Srpanj 2017. 06:59

Blago vama koje ste u pohodu na Lidl, meni trenutno nije u blizini, mama je rekla da će pogledati nakon posla ako nešto ostane!
    Sanjchi- pročitala sam mužu vic, umirali smo od smijeha 
    Belle- zao mi je za secer, baš cudno da je to treće mjerenje povišeno, možda treba ponoviti nalaz.

I_me
    20. Srpanj 2017. 07:04

Yel

Jutro cure!
    Zeza me pisanje preko moba, ne mogu kvotat a nekad ni pisat novo hm hm

I me, taman sam htjela pitat da li neka ima poteskoce sa spavanjem i odmaranjem osim mene. Ja se ne mogu opustit nikako od pocetka tr. a san mi je lagan i budjenja prerana….i to me jako zivcira.
    A preko dana sam ko vjeko, ona vjeverica sta ne smije pit kavu. (Okrenula bi krov a ne smijem se naprezat pa non stop njuskam sta mogu cistit i prevrtat 😖).
    Kako da se opustim i naspavam????
    Mozda je i od selidbe prisutan adrenalin…
    I jos me sve boli, steze, uff!

Cure na slikama , bas ste zgodne 😘

Jutro cure! 
    Znaci ima nas jos nespavaca?! 😥
    Ja sam budna od 3. Pas u zadnje vrijeme spava sa nama u spavacoj ispod kreveta, jer su plocice i tu mu je najhladnije. I stalno nesto sanja.. mozda su mu ostale traume od sisanja neki dan, jadan 😂. Pocne cviliti i lajat i zabijat se okolo i naravno probudi me, a muz hrce sve u 16! 😒😧
    Ne mogu se namjestit nikako, niti jedna poza mi ne pase, a cesto se znam probudit na ledjima sa bh kontrakcijama. Fuj. 
    Yel mozda nam podsvjest radi, pa se ne mozemo naspavat.. (???) ja imam jos 9 tjedana do kraja i sad me vec malo "panika" lovi. Kako cu, kako cemo, imam li sve, sta jos trebam kupit.. bas mi je to muz jucer primjetio. Inace sam ful nabrijana, stalno negdje, nist mi nije tesko, a sad vec ne mogu pola toga..kaze nisam svadjiva nego vise zabrinuta.. mozda sve to kad se zbroji uzrokuje nesanicu?? Nemam pojma.. 

I_me
    20. Srpanj 2017. 07:09

Natasha555

Jutro cure!
    Baš ste se raspisale! Nama jučer došli vjenčani kumovi u posjetu koji ljetuju na Viru pa ih izveli do Zrca i na večeru, noge me rasturaju! Sad lezim na kutnoj s povišenim nogama i čekam da se svi probude. Danas moram više odmarati!
    Evo jedne slike sa Zrca (nije Ultra, al malo su me cudno gledali makar smo bili preko dana)

Zgodna si!!! 😘
    Treca sreca, da odes u ljekarnu pitat za nekakav gel ili kremu? Mozda ublazi.. bar da ne boli.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.