Uf treca sreca bas bolno izgleda... 🙁
26 kn boca jane... 😂😂😂 koja pljacka!! 🙁🙁🙁
Ja sad idem vadit krv i djir do grada dok nije vruce.. mozda svratim i do lidla.. nadam se da nece biti stampedo 😥
znam da se ne može povuć
celulit hoće, jer je to uglavnom nakupljena tekućina i otić će ga 90% iza T, ali ovo će mi ostat "krasit" nogu
tako da ne gine mi nekakva operacija, srećom ima svakakvih čudesa dandanas (samo nije jeftino!!) jer ne namjeravam se pomirit da ću imat ovakvu nogu (a pitanje je kad će krenut i na druga mjesta, jer očito su mi vene/kapilare oslabile tokom godina, u prethodnim trudnoćama nisam imala ovakvo nešta)
futti kalupi - relani su...ja inače nosim 40
tj 90% obuće mi je 40, tek pokoji 39 ili 41 zaluta (ako je manji/veći kalup)
i od ovih nosim isto 40....jedino sam one roze s križanjem kod prsta htjela 41 jer mi je nekako noga kao "kipila" iz njih, tako da rekla bih da ipak ovisi i o modelu. Ove koje imam 40tka su mi komotne, nimalo knap
žena-majka-carica:)
26kn dooobri su! ...al deru "jadne" turiste (doduše oni koji tamo idu su ugl sve samo ne "jadni"
)
Treca sreca, da, kapilare se bas vide ko modrica 😞, ha nista, budes suncala noge da se manje vidi (ako nista ne pomaze)
Hoce nesanica i od briga, tocno, ali ne mogu si isto pozu naci za spavanje, banana, jastuci ma nista ne pomaze
Natasha, toliko isto zna kostati voda na festavila... Loopoviiii!!!!
Daaaaaa, sveki se NE DAAAAA Je rekao muz da mu je ispricala kako ju je muz morao odvuci, DOSLOVNO, iz tih trgovina da ne kupi vise nista jer se OTELO kontroli... Jadan svekar s njom!
Ma nije ona losa zena .. sami ne zna gdje joj je granica... I jucer sam sa frendicama pricala o tome i komentirale da snaha i svekrva ne bi trebale voditi bitku nego bi muz trebao to na vrijeme zaustaviti... Ali eto, mi smo zene... I to DVIJE zene koje vole istog muskarca pa je valjda takva napetost ahahahah
I me, za sto moras vaditi krv?
Sretna, ja nosim inace 40 ili 41... Ovisi o kalupu... Ove su npr 41
Mm i ja smo prije svake godine isli na zrce na jedan dan, al ono preko dana. Samo sto smo sa sobom teglili vodu i pivu u frizideru 😂 i ajde, otisli smo 1-2 puta na livu u birc iz fore. Tada je bilo sasvim ok tamo orek dana, ne znam kak je sada. Na vecer smo bili samo jednom, znaci to je zivi uzas. Ima sto muskih na jednu zensku valjda, sve napaljeno, nadrogirano, pijano, moras se pazit jer te hvataju sa svih strana
Natasha, toliko isto zna kostati voda na festavila… Loopoviiii!!!!
Daaaaaa, sveki se NE DAAAAAJe rekao muz da mu je ispricala kako ju je muz morao odvuci, DOSLOVNO, iz tih trgovina da ne kupi vise nista jer se OTELO kontroli… Jadan svekar s njom!
Ma nije ona losa zena .. sami ne zna gdje joj je granica… I jucer sam sa frendicama pricala o tome i komentirale da snaha i svekrva ne bi trebale voditi bitku nego bi muz trebao to na vrijeme zaustaviti… Ali eto, mi smo zene… I to DVIJE zene koje vole istog muskarca pa je valjda takva napetost ahahahah
I me, za sto moras vaditi krv?
Sretna, ja nosim inace 40 ili 41… Ovisi o kalupu… Ove su npr 41
0- sam krvna grupa. Da vidi dal imam antitijela.
Ma uzas su cijene! Mi dobili kupone za besplatne koktele pa išli po njih, a ja sam nadobudno uzela 20 kn kao neće voda biti više, kad ono
ispricala kako ju je muz morao odvuci, DOSLOVNO, iz tih trgovina da ne kupi vise nista jer se OTELO kontroli… Jadan svekar s njom!
Ma nije ona losa zena .. sami ne zna gdje joj je granica… I jucer sam sa frendicama pricala o tome i komentirale da snaha i svekrva ne bi trebale voditi bitku nego bi muz trebao to na vrijeme zaustaviti… Ali eto, mi smo zene… I to DVIJE zene koje vole istog muskarca pa je valjda takva napetost ahahahah
dobro si to rekla!
ma vidiš da ti je sveki okej....bude se ona još više uživila kad se malac rodi, i bit će vam super.
Lipo je kad dite ima baku/didu tako koji ga vole....mene ta činjenica (da svekiji jako vole moju djecu) i zbližila s njima tokom ovih godina, nisam ni ja bila "luda za njima" baš nešto u samom početku nego eto skužiš nakon x godina, da imate zajedničke ciljeve i ljubavi: tu djecu & njihovog oca:)
Sortiraj odgovore
Najstariji